Keisti ūžesiai žemėje – dar viena pasaulio pabaigos pranašystė?

Iš visų kontinentų į socialinius tinklus ir kitus puslapius plūsta vaizdo įrašai apie keistus garsus ore ir Žemėje. Šis keistas reiškinys prasidėjo maždaug prieš metus. Mokslininkai tam tikslaus atsakymo pateikti negali, nes tai visiškai naujas fenomenas pasaulyje.

 

Yra trys galimos versijos:

 

1. Žemės magnetinių polių keitimąsis.
2. Intensyvus tektoninių plokščių judėjimas.
3. Žemės planetos tam tikri branduolio pokyčiai (nepatvirtinta).

 

Keisti iš pačios žemės sklindantys garsai, ūžesiai, sustiprėjantys iki tokio intervalo, kad ima virpėti langų stiklai ir garsai užgožia stadione vykstančių varžybų keliamus triukšmus. Garsus girdi ne tik pavieniai gyventojai, bet ištisos valstybės. Kartais garsas primena naikintuvo skleidžiamą garsą, greitojo traukinio arba metalo trynimosi į metalą garsą. Pasikartoja periodiškai ir stiprėja intervalais.

 

Kai kurie pasaulio gyventojai pasakoja neva garsas sklinda nuo pat žemės, kiti, kad iš dangaus. Vieningo atsakymo nėra.

 

Seniau keisti ūžesiai buvo girdimi: Lenkijoje, Anglijoje, Rusijoje, Krasnojarske, Ukrainoje, Kijeve, JAV, Brazilijoje. O štai visai neseniai buvo girdimi: Kanadoje, Švedijoje, Vengrijoje, Danijoje, Čekijoje ir Kosta Rikoje.

 

Dabar žmonės bando ieškoti atsakymų, o versijų galima rasti pačių įvairiausių, tačiau populiariausia yra, jog tai artėjančios pasaulio pabaigos zenklas.

 

 

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
44 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
gražvydas

Kai grįžtu iš baro , tai namuose tokius garsus girdžiu , kad tikrai panašu į pasaulio pabaigą ;D

labai

panašu į metalo trinimasi, taip girgžda žemsiurbė, kai gilina uostus-kasa dugną, bet čia k a ž k a s kraupaus :(

Nojus

Aš katik girdėjau

liga

o as pries metus ar truputi seniau girdejau labai keista uzesi. puse musu kaimynu isejo i kiemus, visi ziurejom i dangu, bet nieko nesimate, dangus buvo pilkas, o garsas lyg uz debesu…

Tomas

a tai rytine vaistu doze ishgerei?

Dovydas

gal tie garsai skirti tirti žemės paviršiui ir gelmei, ieškant požeminių bązių. Toks principas kaip sonaro. Skirtingi dažniai skirti prasiskverbti į skirtingus gylius, nes žemės pluta yra sluoksniuota, sudaryta iš skirtingų uolienų ir pan, gal tos uolienos rezonuoja su skirtingais dažniais, beto skirtingi dažniai dar padėtų sudaryti tikslesnį paveikslą.

Sandra

Aš irgi girdėjau … net langai pradėjo drebėti ir tai trūko 5minutes. Buvo neįprasta ir baugu. :/

Liutas_karalius

pragaras svencia :)

svajus

silvestras as irgi girdejau toki garsa, bet gan trumpai gal 15sek. nakti, blt persikau galvojau kad ateiviai laksto apie nama, nx…..

Minimal Criminal

girdejau as tai pat sita garsa, galvojau kad kazkas kanors remontuoja, stato ar pjausto bet dabar viskas aisku.

martynas

tai ka tas zenklas reisk kaip manai ;)

Taip pat skaitykite