Astralinės kelionės: kas? Kaip? Kodėl?

Astralinė projekcija (arba astralinis kūnas, dvasia) yra viena iš OBE (OBE – Out of body experience, t.y. Patirtis už kūno ribų) interpretacijų.

 

Astralinėmis kelionėmis buvo tikėta jau senovės Egipte, Kinijoje, net Biblijoje yra apie tai užsimenama. Taigi astralinė kelionė yra būsena, kai žmogaus astralinė projekcija išeina už kūno ribų.

 

Manau kiekvienas savęs klausiame: kas tai? Iš kur visa tai, kas tai yra?

 

Pasistengsiu atsakyt kuo aiškiau, aš pats tai praktikuoju apie keturiolika metų! Ir tai, ką išmokau per visus šiuos metus pabandysiu perduoti ir jums!

 

Noriu iškart jus įspėti – atidžiai perskaitykit ką rašysiu, nes daugumai tai bus sunku suprast! Visą tai aš pradėjau praktikuoti maždaug trylikos metų. Aš neturėjau mokytojo ir niekas manęs nemokė išskyrus knygas kurias skaitydavau ir kažkiek praplėsdavau savo supratimą apie tai! Man tai buvo kažkas nerealaus. Pradėjau stebėt sapnus, norėjau suprasti jų reikšmę ir panašiai. Mano sapnai buvo ryškūs ir labai realistiški. Net atsibudęs susimąstydavau: „Ar tai buvo tikra? O gal tik sapnas?“.

 

Visą laiką jaučiau, kad kažkas egzistuoja lygiagrečiai mūsų gyvenimo, kažkas, kas stumia mus į priekį, kažkas, kas teikia mums energijos, bet aš net neįsivaizdavau kas tai yra! Tas jausmas manyje buvo labai stiprus, tačiau neturėjau su kuo apie tai pakalbėti, nebuvo žmonių, kurie man tai paaiškintu. Aš laukiau ir ieškojau atsakymų iki kol vieną kartą išgirdau apie kažkokią knygą, kurioje viskas apie tai paaiškinta. Radau ją ir nusipirkau. Knyga nebuvo būtent tokia, kokią įsivaizdavau, tačiau ji paaiškino tą jausmą, ilgesį, nežinią. Ta knyga buvo rusų kalba, vėliau supratau, kad tokių knygų lietuvių kalba nėra.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Vienintelis žmogus, kuris stengėsi, kad tai išpopuliarėtų Lietuvoje, buvo ekstrasensas Arvydas Daškus.
Atėjo laikas, kai pasiryžau pirmą kartą išbandyti astralinę kelionę. Aš atsiguliau į lovą ir bandžiau atsipalaiduot, tačiau tai man sunkiai sekėsi. Pilnai atsipalaiduoti mokiausi maždaug metus laiko. Naujokams atsipalaiduoti dažnai padeda švelni ir tyli muzika, bet įgudusiems geriausia muzika yra spengianti tyla. Po kurio laiko, kai jau išmokau atsipalaiduoti, atsiguliau ir pajaučiau, kad lyg vėsus vėjelis pakėlė mane į viršų it plunksną. Aš net virpėjau iš džiaugsmo, tačiau stengiausi sulaikyti emocijas, nes jos trukdo išeiti į astralą. Pagaliau pamačiau akyse ryškią šviesą ir atsimerkęs pamačiau save.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aš kybojau palubėje ir žiūrėjau žemyn į miegantį save. Buvo keistai ramu, mano galvos nespaudė jokios mintys, buvau kupinas energijos. Taip, energija išties buvo beribė. Aš sklandžiau palubėje ir taip pradėjau savo pirmąją astralinę kelionę. Supratau, kad tai, kas man tiek laiko nedavė ramybės yra čia. Šiame – mano naujai atrastame pasaulyje. Įsidrąsinęs pabandžiau paskraidyti ir man tam neprireikė jokių pastangų, aš galėjau sklęsti tiesiog apie tai pagalvojęs. Priskridau prie sienos ir nedrąsiai perbraukiau ją ranka. Mano nuostabai – ranka perėjo kiaurai!

 

Šiek tiek pamastęs supratau, kad noriu perskristi ją ir vien nuo tos minties nejučia atsidūriau kitapus sienos. Išsigandau, nes kybojau virš bedugnės. Tuo metu buvo žiema, o aš išskridau pro trečio aukšto sieną. Šiek tiek paskraidęs pagalvojau, kad reikėtų išbandyti greitį, o tada supratau, kad greitis šiame pasaulyje neegzistuoja! Tu mintimis reguliuoji greiti ir vien minties galia gali atsidurti bet kur per akimirką. Aš skridau kiaurai per viską – per namus ir žmones, per kalnus ir augalus… Mano kūnas buvo kitos materijos. Aukštesnio lygio materijos. Tada pagalvojau apie sau artimus žmones ir net nepabaigęs savo minties pas juos atsidūriau, aš užsimaniau nuskristi į mėnulį ir „akimirkos galia“ vėl padarė savo – aš iškart atsidūriau mėnulyje!

 

Žmonės dar toli nuo suvokimo ribos, mes tiesiog negalime to suprasti, kol patys neišbandome… Tas pasaulis… Jis tobulas, grįžus iš ten atgal į kasdienines problemas, smurtą, blogį, mane tiesiog dusindavo nuo viso šito… Įvaldęs šią techniką aš supratau kas yra mirtis. Po mirties mes nukeliaujame į astralą ir įvykdę mums duotas užduotis patenkame į vadinamąjį Rojų.

 

Būtybės

 

Astraliniame pasaulyje pilna įvairių būtybių. Jų tikslas yra išgąsdinti sielas, todėl jos yra baisios, šlykščios išvaizdos. Tokių „pabaisų“ nereiktų bijoti, todėl, kad realiai jos jums nieko negali padaryti, o bijodami jūs tik suteiksite joms energijos gyventi.

 

Astralinio pasaulio „siaubai“ arba „Kas gali atsitikti?“

 

Pasaulyje yra labai daug teorijų, kurios teigia, kad keliaujant astralu gali atsitikti įvairių blogybių. Tai nėra patvirtinta, todėl mes negalime žinoti ar tai tikrai tiesa. Žemiau pateiksiu pagrindinius galimus pavojus:

 

Mirtis. Žmonės mano, kad „keliaujant“ gali ištikti staigi mirtis.
Apsėdimas. Plinta teorija, kad mūsų kūnas „keliavimo“ metu yra pažeidžiamas ir jį gali apsėsti astralinio pasaulio gyventojai.
Nesugebėjimas grįžti atgal į kūną. Mūsų dvasia gali „atitrūkti“ nuo kūno ir mes nebesugebame sugrįžti atgal.
Energijos netekimas. Astralinio pasaulio būtybės minta sielų energija, todėl grįžę galime pasijusti neveiksnūs ir neenergingi.

 

Pasikartosiu, kad nei viena iš aukščiau pateiktų teorijų nėra patvirtinta, todėl nemanytina, kad tai tiesa.

 

Būdai, padėsiantys patekti į astralinį pasaulį

 

Būdų, kurie padeda patekti į astralinį pasaulį yra begalė, todėl dabar aptarsime ko nereikėtų daryti prieš astralinę kelionę ir ką derėtų:

 

1. Bent porą valandų prieš „kelionę“ nereikėtų valgyti, nes virškinimui išnaudojama daug energijos ir tikėtina, kad bandydami atsipalaiduoti jūs užmigsite.
2. Ruošiantis „kelionei“ vertėtų būti apsirengus laisvais, patogiais drabužiais.
3. Pirmąją kelionę patogiau atlikti patogiai įsitaisius krėsle, negu gulint.
4. Lengviausia atsipalaiduoti klausant lengvos, ramios muzikos.
5. Pajutus pirmuosius astralinės kelionės bruožus (virpesiai, garso haliucinacijos, šviesos, lengvumo jausmas) nereikia išsigąsti arba apsidžiaugti, nes emocijos trukdo jūsų astraliniam antrininkui palikti kūną.
6. Prieš atliekant astralinę kelionę būtina įsitikinti, kad jums niekas nesutrukdys.

 

Išvada

 

Astralinės kelionės tikrai praturtina gyvenimą, daugelis patyrusių „kelionių“ meistrų save interpretuoja taip: „Mano kūnas yra kaip degtukų dėžutė, o mano dvasia kaip degtukas, jei aš ištrūksiu iš degtukų dėžutės – aš pamatysiu visą likusį pasaulį už savo dėžutės ribų“.

 

Šias keliones lydi ir galimi pavojai, tačiau dėl to nevertėtų jaudintis. Jei jums nepavyksta atlikti savo pirmosios kelionės, jūs neturėtumėte nusiminti. Tiesiog pabandykite dar kartą, turbūt niekam nepavyko iš pirmo karto.

 

Autorius: Mantas Deksnys (RoxiO)

Rekomenduojami video:


2500
46 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Bet dar noriu pasakyti kad tai buvo kai kurie klaidingi bet ir išsipilde man

nesvarbu

Manatrodo aš tai tikrai patiriau iš viršaus mačiau save bet mačiau galvoje haliucinacijos buvau labai nusilpus ir atsipalaidavus bet mačiau galvoje kad mane persekioja 4 žmones kuriu esu jau mačiusi nors tai buvo haliucinacijos nors aš ne su jais ir nesikalbejau o su kažkuo kitu kalbejausi ir pati nežinau su kuo ir bendrauvau.

Gražuola

O jeigu tu taip mirsi

nesvarbu

Aš tai labai norečiau tai patirti

slapyvardis1

Kada geriausia daryti astralinia kelione diena ar nakti?

TsgMergaitė

Man atrodo kad nakti nes tada visi miegos ir negirdesi jokio triukšmo

Demon

Aš čia vienas turbūt tenoriu ten pastrikti visam:D

Gabriussssssss_

O Kaip Grįžti? :Dddd

punisher77

Kazin ar yra Lietuvoje tokiu vietu kur viso sito stebuklo mane kasnnors galetu pamokyti ???
Gintarassakalauskas77@gmail.com

Anomalija
sudominta

Ar yra tikimybe istrygti toje kelioneje jei jos metu tavo kuna bando pazadinti?

Ios

Ne. Pazadintas kunas sutrauks siela atgal

Divasss

Ne nera

Justas

Aš pats tai praktikuoju išpradžių buvo labai sunku, bet kuo toliau tuo labiau tai įvaldau ir tai yra nenusakoma :)

Taip pat skaitykite