Angelai sargai yra tikri: širdį draskanti istorija įrodo, kad dangaus būtybės iš tikrųjų egzistuoja


Daugelis žmonių sako, kad kiekvienas turi savo angelą sargą, tačiau iki šiol nėra tikslaus atsakymo į jų egzistavimo klausimą. Tomas Meyeris mano, kad XIX amžiaus vaiduoklių istorijos gali būti dangiškųjų būtybių egzistavimo įrodymas.

 

Angelai sargai yra skirtingose ​​Biblijos vietose, o pats Jėzus Kristus apie juos kalbėjo ne kartą. Tomas Meyeris kalbėjo apie tai, kaip kai kurie šventraščiai gali įrodyti amerikiečių gydytojo Silaso Weiro Mitchello pasakojamos XIX amžiaus vaiduoklių istorijos tiesą.

 

Gydytojas pasakojo, kad vieną šaltą naktį į jo duris pasibeldė maža mergaitė ir paprašė pagalbos. Ji sakė, kad jos motinai buvo labai blogai. Daktaras Mitchellas nuėjo pas moterį ir po apžiūros pridūrė, kad ji turi labai protingą dukrą. Moteris nustebino šiais žodžiais ir pasakė, kad dukra mirė prieš mėnesį.

 

Po šių žodžių gydytojas padarė išvadą, kad jį aplankė mirusios mergaitės vaiduoklis arba moters angelas sargas. Savo ruožtu Tomas Meyeris pridūrė, kad tokių istorijų yra labai daug, nors ne į visas jas žiūrima rimtai.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite