Konspiracija Mergelės Marijos paveiksle: buvo pagrobta ir apvaisinta kažkokios ateivių rasės?

Renesanso laikotarpio dailininko freska, esanti ant vienos Italijos bažnyčios sienos, iš tikrųjų kelia susidomėjimą. Tik tas susidomėjimas kyla ne iš religingų žmonių, kurie vertina tai, kaip šioje freskoje pavaizduota Mergelė Marija – bet iš konspiracijos teoretikų, kurie už jos danguje įžvelgia nežemiškus objektus.

 

Nekaltumo ar ateivių koncepcija?

 

Italų renesanso dailininko Carlo Crivelli 1486 m. nutapytame paveiksle „Geroji naujiena“ (angl. „The Annunciation, with Saint Emidius“) vaizduojama kambaryje klūpanti Mergelė Marija, o visas veiksmas vyksta Askoli Pičeno mieste Italijoje. Įdomiausia paveikslo dalis – labai plona, geltona, lazerį primenanti linija, kuri spindi ir liečia Marijos galvą. Ši paslaptinga šviesa kyla iš debesų sūkurio danguje, kuris labai primena skraidančią lėkštę.

 

Tradiciškai, šis šviesos spindulys turėtų reprezentuoti nekaltumą – momentą kai Marija pastojo, o vėliau susilaukė Jėzaus – o taip pat dangišką aureolę ir dievišką įsikišimą. Bet kas, jei šis objektas nėra dieviškas, o vaizduoja nepažįstamos gyvybės intervencija į žmonių planetą?

 

Straipsnyje iš internetinio žurnalo „Listverse“ nagrinėjimas šis ir dar kiti 10 paveikslų, kurie, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, vaizduoja objektus, kuriuos šiandien priskiriame prie NSO. Ateivių entuziastai tikina, kad paveikslas „Geroji naujiena“ vaizduoja tai, kas daugelį pamaldžių žmonių turėtų šokiruoti.

 

„NSO ir ateivių entuziastai aureolę interpretuoja kaip lėkštės formos ateivių laivą ir sako, kad Jėzus apskritai nebuvo šventasis. Jų nuomone, viskas įvyko pasitelkus genetinę modifikaciją – nieko nesuprantanti Marija, reprezentuojanti nekaltumą, buvo pagrobta ir apvaisinta kažkokios ateivių rasės“, – rašoma straipsnyje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šviesos spindulys šiuo atveju irgi galėtų reprezentuoti visiškai ką kitą.

 

„Ginčijamasi, kad šviesos spindulys, liečiantis Mariją namo viduje, pilnai atitinka šiuolaikines istorijas apie ateivių vykdomą pagrobimą. Daugelis žmonių, kurie esą buvo pagrobti, sako, jog būnant namuose iš lauko sklido keista šviesa“, – tęsiama straipsnyje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Išnagrinėjus kitus senovinius paveikslus, kurie galimai vaizduoja NSO, kompiuterių mokslininkas Jacquesas Vallee pažymėjo, jog tokių detalių yra gausu XV a. ir senesniuose paveiksluose. Jis taip pat yra parašęs knygą pavadinimu „Wonders in the Sky“, kurioje kalba apie ankstyvuosius NSO apsireiškimus, datuojamus net iki Biblinio amžiaus.

 

Taigi, šis mokslininkas tikrai nėra naujokas ateivių ir NSO reikaluose. 1978 m. Jungtinių Tautų surengtame NSO apsireiškimų istorijos renginyje jis buvo vienas iš pagrindinių pranešėjų – o taip pat yra gerai žinomas ir gerbiamas NSO tyrinėtojas nuo praėjusio amžiaus 7-ojo dešimtmečio pabaigos.

 

Kalbėdamas apie šį paveikslą, J.Vallee pamini, kad dalininkas tikrai negalėjo vaizduojamo įvykio matyti savo akimis. C.Crivelli paveikslas buvo nutapytas beveik 1500 metų vėliau. Bet kodėl tiek žmonių, įskaitant ir mokslininkus, kalbėjo apie keistus objektus ore žymiai anksčiau?

 

„Žiūrint į visą šį reikalą moksliškai, vertybė yra ta, kad dabar mes galime NSO apsireiškimų pradžią įrašyti į tikrą, dokumentuotą istoriją“, – sakė J.Vallee.

 

Svarbu paminėti, kad ilgai NSO tyrinėjantys mokslininkai nesako, jog ateiviai ar kitos gyvybės formos tikrai egzistuoja. Tai jiems yra tarsi galimybė įrodyti, jog keistus skraidančius objektus žmonės matė dar senovėje. Pats J.Vallee į NSO ir ateivius teigia žvelgiantis objektyviai ir šiek tiek abejingai.

 

„Negalima paprasčiausiai paimti ir pasakyti, kad apvalus objektas, kurį kažkas matė skraidant danguje viduramžiais, yra tas pats fenomenas, kurį kai kurie žmonės mato šiandien. Mes tikrai taip nesakome. Mes tiesiog apibūdiname ką žmonės matė ir siejame tai su šio fenomeno istorija“, – teigia J.Vallee.

 

Parengta pagal ancient-code.com

 

Šaltinis: http://www.technologijos.lt/

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rokeris

Baikit tautiečia koliotis

Rolka

NSO – tai yra mes patysis is zymiai anksciau. Negi taip sunku suprasti. Religija sukurta valdyti mases-negi taip sunku suprasti

Teologas

Teologinis terminas “kaltumas” niekaip nesusijes su lytiniu aktu, tai girtų viduramžių vienuolių išmislas. Žmogus gimsta “kaltas” ne dėl tėvo ar motinos lytinių santykių, o dėl pradinio genetinio kodo sugadinimo Adomo “sugundymo” laikais. Šiandienine kalba, Adomas leido “žalčiui” modifikuoti jo genetinį kodą taip, kad atsirastų mirtis ir atsirastų blogis, būtent dėl sugadinto genetinio kodo Adomas su Ieva buvo izoliuoti Žemės planetoje.

Kristus gimė ne nuo Adomo palikuonių, todėl genetinės klaidos neturėjo, sakoma: “gimė be (nuo)dėmės nuo žalčio (Šėtono)”.

Marijai angelas (ateivis?) apie tai pasakė iš anksto, nebuvo jokio brutalaus prievartavimo.

Hidden name

Butum teologa, neskiestum pasaku apie Adoma, o zinotum is ko išsivyste žmogus.

Pyktis.

Is bezdziones? ;DDDDD

Hidden name

Is bakteriju, kurios susikure vandenyja, visa givybe atsirado, o kas po ko tai nezinia, pono Darvino teorema, kad is bezdziones

Pyktis.

Bet,kad tu suprastum,kaip tu kliedi su ta evoliucija…

Is bakteriju… ;D net nzn,kaip tave pavadinti…bukagalvis butu per daug gerai.

Tu “mokslo” auka isidemek,VISKAS yra S U K U R T A. O tau mokslas aiskina,kad viskas atsirado is CHAOSO…nu tu susikaupk ir pabandyk,kaip nors pamastyti. As suprantu tau tai begalo sunku nes uz tave galvoja mokslininkai. Bet tu pabandyk suvokti,kaip is NIEKO ir CHAOSE susikure VISKAS kas yra ir “evoliucionavo” iki tokio “tobulumo”

Beje tas tavo darvinas mirties patale issizadejo tos savo teorijos.
Nzn ar esi girdejas,bet kai kurie “rimti mokslininkai” kelia teorijas,kad mes esam pc simuliacija… faking matrica ;DD

10010

Ei tu nevisprotine pc simulecija, gryšk i durnyno HDD, nes perdegei dal-bajobe :D

Pyktis.

Achacha ar tik nebusi is comedy club? Tie psichuskes koziriukai geriausia ka sugeba tokie dalbajobai,kaip tu.

O kai ale mokslininkai garsiai apie pc simuliacijas sneka tai cia jau kaip ir viskas ok ane? Nes jie gi mokslininkai jiems galima ir jiems nereik i paichuskes uzsidaryti? O kaip tie patys moksljninkai jums plauna smegenys apie kosmosus ir t.t tai klausot apsiseileje ;D

Kai prades cipuoti tai tu gyvuly manau busi vienas pirmuju ane? Ar cia irgi is kazkelintos palatos kazkas kliedi?

10010

Zmogau, tau reikia pagalbos, nes tavo motina ir tevas kraujomaiša padare, sako negerai is tokiu tyciotis, bet jai prie klavieturos nulaikai savo autisto galva tada da netaip “blogai” :DDDDDDD

Rytis

Prajuokinai 10010 tai negaliu :DD

Pyktis.

O tau,kaip labai protingam ne geda kisti cia kazkieno motina ar teva? Kazkaip nepastebejau,kad butum parases nors VIENA protinga sakiny. Matau,kad tave mazas buozgalvi reiks tiesiog ignoruoti nes visiskai akivaizdu,kad tavo kaukolyteje prisikta. Ir siko ten ne vienas ir ne du.

10010

Kaip tokiam pusprociui galima parasyt kazka protingo? tevai debi la toki pagimde tai nesunku man juos kišt, ir tiek amzium tiek išsilavinimu tave lenkiu.

Pyktis.

Eik tu sau net issilavinimu ;DD vaje vaje. Tai ar labai issilavines esi? ;DD Na jeigu dar ir amzium lenki tai tu vapse apgailetinas ;DDD tai cia 100% turetu buti inkognitas ;DD senas pirdyla ir kaip tau ne geda ;DDD as zinau tu gi laikai pykti ant manes nes tave malu i miltus su tavo pagrobimais ;DDD ir tu kerstauji cia rasynedamas beleka ;DD

Zinok man px. Gali cia stumt iki pamelynavimo. Parodyk visiems koks tu issilavined ir protingas. O dar ir metuose subrendes ;DDD

koment

To pyktis.Šį kartą aš tavo pusėje.

Pyktis.

To koment.
Gal konkreciau? :)

koment

Man nepatinka kad tave puola vien dėl to kad išreiškei savo nuomonę.Gal ir klysti,bet oponentas turi teisę ginčytis,o ne įžeidinėti.Juk ginčuose gimsta tiesa,kaip sakė senovės filosofai.

Analogas

Čia visiškas analogas: Visi PC “išsivystė” iš tranzistorinių radijo imtuvų “VEF-12”, ten jų buvo 12 štukų, o PC jų jau turi 12 milijardų štukų. Daugiau ten nėra jokių skirtumų, jei į vieną kūrvą supilti 12 milijardų tarybinių MP41 tranzistorių ir gerai bei sąžiningai išmaišyti, turėsime išsivysčiusį naują superkompiuterį!

Taip pat skaitykite