Kaip suprasti, kad Jus sieja karminiai ryšiai?

Meilė turi begales formų ir pavidalų bei pasireiškia mūsų gyvenime labai įvairiais būdais, dažnai atnešdama ne tik laimę, bet ir išbandymus, skausmą ar nusivylimą. Patys sunkiausi yra vadinamieji “karminiai santykiai” tarp žmonių, kai reikia grąžinti vienas kitam kažkokias skolas, ar išmokti taip ir nesuprastas pamokas.

 

Karminiai santykiai susiformuoja tarp giminingų sielų, turinčių “neatidirbtų” reikalų praeituose gyvenimuose. Tokiu atveju pora, net ir nerasdama tarpusavio supratimo bei harmonijos, gali ilgai išlikti kartu, nenorėti vienas kito paleisti.

 

Susitikus sielos giminaitį, mums gali atrodyti, jog pažįstame jį jau seniai (net jei nebuvome susitikę šiame gyvenime). Žmonės dažnai labai giliai išjaučia tokio susitikimo svarbą ir net gali patikėti, jog jiems lemta visą gyvenimą likti kartu – nors gali būti, jog susitiko tik laikinai, kad pabaigtų tai, ką kažkada pradėjo ar atsilygintų vienas kitam.

 

Deja, kad ir koks stiprus ryšys susiformuotų tarp šių susitikusių žmonių, atėjus laikui, geriausia vienas kitą paleisti. Priešingu atveju, santykiai taps tikra našta, o bendras gyvenimas – nesutarimų virtine.

 

Kokia yra karminių santykių paskirtis?

 

Kaip jau minėta, sielos naujai susitinka tam, kad atiduotų viena kitai kažkokias skolas, padėtų išgyti, ar išmokytų viena kitą kažko labai svarbaus. Deja, šis procesas labai dažnai būna skausmingas, o bandydami išvengti skausmo bei atsisakydami suvokti jo priežastis, žmonės negauna tos reikalingos pamokos ar išgijimo. Tokiu atveju viską tenka kartoti ir kartoti. Jei pamokai išmokti šio gyvenimo nepakanka, ji perkeliama į kitą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Karminiai santykiai esti ne tik tarp sutuoktinių, bet ir tarp draugų, tėvų, vaikų, meilužių, bendradarbių, kaimynų ir t. t. Ko gero, nerasi žemėje nė vieno žmogaus, kuris nėra jų turėjęs, kadangi jie verčia mus tobulėti, peržvelgti savo baimes ir įsitikinimus, motyvuoja pokyčiams, skatina augti.

 

Taigi, jei norite suprasti ar su konkrečiu žmogumi Jus sieja karminiai ryšiai, atkreipkite dėmesį į šiuos keturis punktus:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1.Jūsų santykiai nėra lengvi. Jie Jus vargina, tačiau Jūs jaučiate, jog vis vien negalite jų atsisakyti. Jums net gali atrodyti, jog aplinka daro viską, kad tik Jūs liktumėte kartu bet kokia kaina.

 

2.Nepaisant stipraus ryšio, minėto pirmame punkte, karminiai santykiai, paprastai, nėra ilgai trunkantys. Jūs susitinkate ne tam, kad gyventumėte ilgai ir laimingai, o tam, kad išmoktumėte tam tikras pamokas. Kai tai įvyksta, geriausia šiuos santykius užbaigti. Ilgai tęsiamas karminis ryšys nei naudos, nei malonumo neatneša.

 

3.Šie santykiai atskleidžia labai daug Jūsų ir Jūsų antros pusės trūkumų. Tai visokie nepageidaujami charakterio bruožai, užslėptos baimės, kompleksai, negatyvūs jausmai, įsitikinimai ir pan. Būdamas karminiuose santykiuose Jūs galite pamažu tapti nuolatos negatyviai nusiteikusiu, apsileidusiu nevykėliu, nors prieš tai toks neatrodėte. Tiesiog šie santykiai iškėlė į paviršių šias užslėptas Jūsų savybes, kad galėtumėte atsikratyti jų visam laikui.

 

4.Net jei karminiai santykiai užsibaigia skausmingomis pamokomis, žinokite, jog sėkmingai jas praėjus, paprastai Jūsų laukia nauja, žymiai harmoningesnė pažintis. Labai dažnai nutraukę karminius santykius bei supratę jų atneštus suvokimus, žmonės pagaliau sutinka savo tikrąsias antras puses.

 

Parengta pagal http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Elix

Pritariu, kaip tik neseniai užbaigiau karminius santykius su vaikinu. Niekaip nesupratau kas vyksta, nes buvo choasas. Būriaus kortomis, jos būtent visada rodė karminį ryšį. Ir tikrai tikiu. Sunku, bet kai supranti, kad kitaip nebus, paleidi žmogų.

cortesas

tai yra 100% tiesa

Taip pat skaitykite