5 dalykai, kurie neturėtų būti išmesti iš namų

Pavasarį daug kam kyla noras išsivalyti namus bei atsikratyti nebereikalingų daiktų, tačiau ar žinote, ko išmesti neverta? Kai kurie daiktai būna pernelyg stipriai energetiškai susiję su namais, ar juose gyvenančiais žmonėmis, todėl nepagarbus jų išmetimas gali sukelti problemų.

 

Taigi, ko neverta išmesti?

 

Plaukai ir nagai

 

Suprantama, niekas tikrai neskatina Jūsų kažkur namuose kaupti nukirptų plaukų ar nagų. Geriausia juos sunaikinti – pavyzdžiui, sudeginti. Jei to padaryti negalite, prieš išmesdami, suvyniokite į popieriaus gabalėlį.
Plaukai ir nagai yra žmogaus kūno dalis ir turi savyje jo energetiką. Būtent todėl daug kur magijoje jie naudojami tam, kad per tam tikrus ritualus būtų galima tą energetiką pažeisti, tai žmogų susargdinant, ar atimant iš jo sėkmę.

 

Laikrodžiai

 

Tikriausiai esate girdėję, kad laikrodžių nereikėtų dovanoti? Lygiai taip pat jų negalima ir išmesti. Laikrodis laikomas magišku objektu, kuris energetiškai stipriai įsikabina tiek su jį nešiojusiu asmeniu, tiek su jo gyvenama vieta. Būtent todėl geriau nestatykite ir nekabinkite savo namuose laikrodžio, kuris yra atneštas iš kitų namų. Jei laikrodis sugedo, sutaisykite, o jei to padaryti nebegalima, tiesiog palikite jį namuose kur nors. Išmetus seną laikrodį, gali pašlyti santykiai su artimaisiais.

 

Duona

 

Duona yra šventas maistas daugelyje kultūrų. Ji simbolizuoja šeimos turtą ir laimę ir jokiu būdu neturi keliauti į šiukšlių dėžę – nebent norite kartu išmesti ir jau minėtus turtus bei laimę. Jei turite duonos, kurios tikrai nebevalgysite, atiduokite ją gyvūnams (pavyzdžiui paukščiams).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Piniginė

 

Jūsų piniginė yra Jūsų finansinis “talismanas”. Kaip su ja elgsitės, tokius finansus ir turėsite. Jei piniginė nusidėvėjo, nepulkite jos mesti. Įsigykite naują, perkelkite į ją pinigus, tačiau senąją dar kurį laiką pasinešiokite su savimi. Paskui tą savo “senutę” palikite namuose. Taip, po truputį, naujoji piniginė “susigyvens” su Jūsų finansine energija, o senoji – “atkibs” nuo jos. Kai jau nuspręsite, kad galite atsisakyti senosios piniginės (ne anksčiau, kaip po savaitės, kai jos jau nebesinešiojate), įdėkite į ją kupiūrą. Prieš pat išmesdami, tą kupiūrą išimkite ir įsidėkite į savo naująją piniginę. Taip galutinai apsaugosite savo finansinių srautų energetiką nuo šiukšlių dėžės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nuotraukos

 

Nuotraukos jokiu būdu negali būti išmestos. Sunaikinti galima tik tokias nuotraukas, kuriose įamžinti žmonės, kurie nėra jūsų artimieji ir kurie nėra susiję su jūsų šeima. Artimo, brangaus žmogaus nuotrauką išsaugokite, net jei jo nebėra gyvųjų tarpe, ar ryšių su juo nebepalaikote. Išmesti galima nuotraukas žmonių, nesusijusių su Jumis giminystės ryšiais, jei Jūsų tarpusavio santykiai nėra malonūs, taikūs ir geranoriški. Jei nuotraukoje esate ir Jūs pats, jos išmesti taip pat jokiu būdu negalima.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite