30 būdų kaip pakelti savo vibracijas

Pakilimas reiškia vibracijų kilimą iki Šaltinio Šviesos lygio. Kai mes keliame savo sąmonę ir vystome savo gebėjimą palaikyti daugiau Šviesos, mes galime gyventi savo gyvenimus, spindėdami tą Šviesą. Tuomet mes spindime aukštesniu dažniu ir gyvename vibracijoje, kurioje egzistuoja džiaugsmas ir laisvė.

 

Kiekviena mintis, žodis, emocija ir veiksmas yra vibracija, kuri kuria mūsų Šviesos Kūną ir aurą, todėl pakilimas apima mūsų minčių bei emocijų apvalymą bei pasirinkimą veiksmų, kurie kyla iš meilės ir yra nukreipti aukštesniam gėriui. šį pradžių, šis susilygiavimas su aukštesniais dažniais ir vibracijomis jums gali atrodyti, kaip tikras iššūkis, bet jeigu jūs norite giliai gyti, busti ir plėstis, šis energetinis susilygiavimas yra būtinas, o teigiamas atpildas yra neišmatuojamas.

 

Šiame straipsnyje jūs rasite 30 dalykų, į kuriuos yra svarbu atkreipti dėmesį savo sąmoningos evoliucijos kelyje ir kuriuos jūs galite išbandyti, sau pritaikyti ir praktikuoti savo kasdienybėje, keldami savo vibraciją ir pajudėdami į iš esmės Naujo gyvenimo patirtį – į jūsų Džiaugsmo, Gausos, Produktyvumo ir Tikslo vietą. Transformacija – tai palaipsninis procesas!

 

1. Susigrąžinkite savo atsakomybę už savo gyvenimą, sveikatą ir laimę

 

Kiekvienas iš mūsų, asmeniškai, esame atsakingi dėl to, kaip mes renkamės egzistuoti šioje Žemėje, ką mes renkamės patirti ir kaip mes renkamės vystytis bei augti. Iš esmės, šis pasirinkimas yra tarp buvimo auka ir tapimo Meistru. Jūs galite pasirinkti būti praeities, aplinkybių, šeimos auklėjimo, traumos ar bet ko, kas verčia jus gailėtis savęs ar savo nelaimių, auka, ir jūs galite pasirinkti daryti tokius pasirinkimus ir sprendimus, kurie kelia jūsų vibraciją ir keičia jūsų gyvenimo kelią. Pakilimas reiškia gyvenimą, kur mes gyvename, kaip Meistrai. Tai yra palaiminimas, kuris sugrąžiną mus į savo gyvenimo kontrolę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jūs turite gyvenimo dovaną ir viskas, kas nutinka jūsų gyvenime, yra jūsų atsakomybė. Visiška atsakomybė reiškia tai, kad jūs esate atsakingi dėl to, kaip jūs jaučiatės bet kuriuo duotuoju momentu. Jei norite būti laimingas, jūs turite sukurti savyje tą laimės jausmą. Joks išorinis faktorius negali už jus to padaryti. Kitų kaltinimas arba ieškojimas priežasčių išorėje dėl to, kokioje žemoje vibracijoje jūs esate, dar labiau sustiprina jūsų žemą vibraciją.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Išorėje visada yra ir bus aplinkybių ir žmonių, kurie jums gali kelti iššūkį arba skausmą, bet tai yra jūs pasirinkimas, kaip jūs į tai reaguojate. Jūs galite pasirinkti būti auka, kuri gyvena trečioje dimensijoje ir reaguoti su pykčiu ar baime. Jeigu jūs renkatės tapti penktos dimensijos žmogumi, jūs mokotės, kaip išlikti įsicentrinusiam ir neeikvoti energijos, siūbuojant nuo vieno emocinio „ekstrymo“ prie kito. Negatyvios mintys palaiko mus trečioje dimensijoje ir kai jūs atsisakote jas paleisti, jūs savo pasąmonėje pasakote: „Man labiau patinka laikytis šio seno skausmo, nei kilti“ arba „Aš geriau laikysiuosi savo nesėkmės baimės, nei kilsiu.“ Prisiimkite atsakomybę ir darykite tai, ką jūs turite daryti kiekvieną akimirką, kad paremtumėte save, keldami savo vibraciją, o ne priešingai. Savo asmeninės galios susigrąžinimas ir teisingų ribų nustatymas kitiems laimina jūsų gyvenimą.

 

2. Giliai kvėpuokite

 

Kvėpavimas yra galinga priemonė išjudinti energiją. Kai jūs kvėpuojate giliai ir lėtai, įsivaizduokite, kaip energija tolygiai juda per visas jūsų kūno dalis. Atkreipkite dėmesį į tas jūsų kūno vietas, kuriose energija atrodo užstrigusi. Kvėpavimas, įkvepiant didelį kiekį deguonies per diafragmą ir į jūsų gyvybinius organus, o ne paviršinis kvėpavimas iš viršutinės krūtinės dalies, turi tapti jūsų įpročiu. Pilnas diafragminis kvėpavimas jums leidžia surasti ramią vibraciją, kuri kelia jūsų vibracinį dažnį. Jei išmoksite tai daryti, tai gali turėti tiesioginį poveikį visai jūsų nervinei sistemai ir, kada tik panorėsite, jūs galėsite perkelti save į visada ramią būseną. Diafragminis kvėpavimas yra įgūdis, kurį jūs galite išmokti per praktiką. Pastangos, kurias skirsite jam įvaldyti, yra vertos jūsų pakilimo vibracinėje energijoje. Kai per nuolatinį skubėjimą jūsų mintys tampa miglotos, tai veikia jūsų vibracinį dažnį, todėl jūs privalote įpratinti save sustoti sekundei ir vėl prisiartinti prie savo gyvenimo. Gilūs kvėpavimai ir šiek tiek ramaus laiko suteikia erdvės apmąstyti savo mintis ir gyvenimo kryptį bei apdoroti jausmus ir emocijas.

 

3. Paleiskite emocinius blokus

 

Jūs turite apvalyti savo fizinį bei mentalinį lygmenis ir paleisti visas negatyvias emocijas, kurių jūs galite laikytis dėl tam tikrų santykių, esančių ar praeityje buvusių jūsų gyvenime. Negatyvios emocijos niekur nedingsta, jos lieka auroje, kūno ląstelėse, kaupiasi ir maudžia širdį tol, kol galų gale gali privesti prie emocinio ir dvasinio „sprogimo“, kas aukštyn kojomis apverstų visą jūsų vibracinį dažnį. Gyvenimas gali būti neramus, tačiau svarbu, kad jūs neslėptumėte savo jausmų ir emocijų giliai savo sieloje, ypač, jei tie jausmai ir emocijos yra negatyvūs arba sukelia vidinį konfliktą. Daugybė žmonių savo visą gyvenimą nugyvena, taip niekada ir neišvalydami savo gyvenime šių voratinklių, ir dėl to užkerta sau kelią gyventi laimingą ir pilnavertį gyvenimą. Jeigu jūs jaučiate, kad turite neišspręstų emocinių dalykų savo auros lauke, naudokite emocinio gijimo metodus, kurie jums leistų paleisti emocinius blokus. Atleidimas, daugeliu atveju, yra pats tinkamiausias būdas, net jeigu kartais tai užtrunka laiko. Jeigu išspręsti gilias problemas jums pačiam yra per sunku, susiraskite gerą, jums „rezonuojantį“ praktiką gyduolį, kuris gali padėti energijai jūsų kūne išsilaisvinti ir surasti naują kryptį.

 

4. Judėkite

 

Tam, kad pakeltumėte savo vibracinį dažnį, jūs privalote būti aktyvus fiziškai, kitaip jūsų energija užsistovi vietoje. Jei esate pavargęs, jūs galite jausti potraukį prigulti fotelyje ir, pavyzdžiui, žiūrėti televizorių, bet tai tik dar labiau jus išsekina. Kuo daugiau jūs judate, tuo laisviau juda jūsų vibracija. Judesio pratimai palaiko fizinę formą, gerina kraujotaką ir energijos tekėjimą kūne, palaiko čakras (energetinius centrus) neužblokuotas bei aktyvias, padeda įsižeminti ir suteikia galimybę apvalyti bei nuraminti protą. Aktyvų judėjimą padarykite savo kasdiene praktika. Jums nebūtina užsiregistruoti į sporto klubą ir lankytis sporto salėje penkis kartus per savaitę arba bėgioti maratonus. Suraskite tą veiklą, kuri priverčia jus pajudėti ir kurią jūs mėgstate, ir įtraukite ją į savo rutiną – tai gali būti bėgiojimas, joga, tai či, raumenų pratempimas, plaukimas, dviračio mynimas ir bet kokie kiti judesio pratimai, kurių metu jūsų kūnas vieningai juda, tetgi paprastas pasivaikščiojimas lauke šviežiame ore vėl išjudina jūsų energiją. Pradėti galite nuo to, kad užlipate laiptais vietoj to, kad naudojatės liftu. Nepraraskite energijos, judėkite ir jūsų energija bei vibracija kils.

 

5. Leiskite laiką gamtoje

 

Gamta natūraliai kelia nuotaiką ir vibracijos lygį. Augalai, medžiai ir gyvūnai su mumis kalba pasąmoniniame lygmenyje. Šis vidinis bendravimas padeda mums susilygiuoti su gamtos ritmu, dėl ko mūsų vibracija natūraliai pakyla. Laikas gamtoje padeda išvalyti protą, įsižeminti, tapti budresniu, prisiminti natūralaus pasaulio grožį ir tai, kad tu esi gyvos ir gražios planetos dalis, taip pat patirti taikią vienybę su viskuo, kas yra.

 

Labai lengva įsitraukti į šiuolaikinį informacinį pasaulį ir pamiršti apie natūralų pasaulį, kuris yra aplink mus, tačiau ugdykite savo valią tam, kad laiko leidimas gamtoje taptų jūsų kiekvienos dienos įpročiu. Padirbėkite sode, pasivaikščiokite paupiu ar parke pakeliui į namus, pamedituokite po medžiu arba žiūrėkite į žvaigždes. Vanduo yra ypač gydantis ir maudymasis natūraliame vandens telkinyje (netgi po dušu) nuplauna bet kokį stresą ar įtampą ir pakelia energiją.

 

6. Darbas su kūnu (angl. „Bodywork“)

 

Masažai, akupunktūra, akupresūra ar bet koks kitas darbas su kūnu išjudina jūsų energiją ir suteikia jai naują kryptį.

 

7. Gerkite daug vandens

 

Vanduo yra energetinė gyvenimo jėgos forma. Kadangi mūsų kūnus sudaro beveik vanduo (~ 75 %), pakankamas jų aprūpinimas vandeniu palaiko energetinę vibraciją. Kai kūnas dehidratuoja, jūsų vibracijai kyla pavojus. Gerdami pakankamai vandens per dieną, jūs padedate pašalinti toksinus ir palaikyti aukštą savo energijos lygį bei vibraciją.

 

8. Valgykite šviežų, sveiką maistą

 

Viskas, ką jūs dedate į savo kūną, turi vibraciją ir ši vibracija tiesiogiai veikia jūsų kūno vibraciją. Tu esi tai, ką tu valgai. Greitas maistas turi žemesnes vibracijas, žalias, natūralus maistas turi aukštesnes vibracijas. Sveikas, šviežias maistas padės jums pakelti savo vibraciją ir suteiks daugiau gyvybingumo, priešingai, nei perdirbtas, šaldytas, saldintas ar chemiškai modifikuotas maistas. Net jei negalite sau leisti pirkti ekologiškų organiškų maisto produktų, jūs vistiek galite pasirinkti pakeisti greito maisto užkandžius sveikesnėmis alternatyvomis. Visada skaitykite etiketes ir žinokite, ką dedate į savo kūną. Galvokite apie savo kūną, kaip apie šventovę fizinėje formoje jūsų dvasinei energijai. Kai jūs gerbiate šventyklą, kuri yra namai jūsų sielai, jūs natūraliai pakeliate savo vibraciją taip, kad aukštesnės energijos gali jus sulygiuoti su vis didesne versija to, kas jūs iš tikrųjų esate.

 

9. Gražiai kalbėkite su savo kūnu

 

Kai mes esame neigiamai nusiteikę savo kūno atžvilgiu, mes žeminame savo kūno vibraciją, kai mes kalbame teigiamai apie savo kūną, kūno vibracija natūraliai pakyla. Mes galime kalbėtis ir elgtis su savo kūnu su meile – meilė sau yra vienas geriausių būdų pakelti savo vibraciją.

 

10. Praktikuokite meilę ir švelnumą

 

Jūsų energijos vibracija labai daug priklauso nuo meilės. Kalba eina ne tik apie meilę, kurią jūs duodate kitiems, bet, visų pirma, apie meilę, kurią jūs duodate sau. Be abejo, kartais būna sunkių momentų. Kartais jums gali atrodyti, kad praeityje jūs padarėte klaidų, priėmėte blogus sprendimus ar praleidote galimybes. Neapykanta sau yra blogas įprotis, kurį jūs turite pakeisti. Laikas, kurį jūs skiriate stebėti ir taurinti save dabar, yra neįkainojamas. Nukreipkite savo meilę, švelnumą, atjautą ir atleidimą į save. Būkite sau švelnus: sakykite sau, koks jūs esate gražus; kad jūs padarėte nuostabius sprendimus; kad jūs nusipelnėte sėkmės ir gausos; ir kad kartais jūs galite pralaimėti, bet jūs niekada nepralošiate savo pamokų. Kai dalykai atrodo sudėtingi, galite pažvelgti į juos iš kitos pusės – būti kantrus su savimi ir žiūrėti į klaidas, kaip į galimybes mokytis ir vystytis iš dabartinės būsenos į aukštesnės vibracijos būseną. Jūsų gyvenimo pamokos pagreitina jūsų augimą, transformaciją ir evoliuciją.

 

11. Atsikratykite žalingų įpročių

 

Žalingi įpročiai rodo esant energetinį bloką. Norint paleisti žalingą įprotį, reikia pažiūrėti, kas sukėlė tą žalingą įprotį.

 

12. Detoksikuokite savo kūną

 

Kai jūs paleidžiate iš kūno susikaupusius chemikalus ir toksinus, jūsų kūnas gali iš naujo susilygiuoti su aukštesnėmis vibracijomis. Jūs galite detoksikuoti savo kūną iškrovos dienomis, valgydami vien tik vaisius ir/ arba daržoves arba vien tik gerdami vandenį, arba ieškoti kitų detoksikacijos būdų.

 

13. Priminkite sau, kad jūs esate dvasinė būtybė

 

Kai pasaulis aplink mus nuolat skatina materialų gyvenimo būdą, lengva pamiršti, kad tu esi dvasinė būtybė. Kaip bebūtų, jūs esate dvasinė būtybė, turinti žmogišką patirtį. Jūsų vibracinis dažnis patiria nesėkmę tada, kai jūs pro pirštus praleidžiate faktą, kad jūs esate daugiadimensinė būtybė. Kasdien sau priminkite, kad jūs esate dvasinė būtybė, esanti augimo, transformacijos ir evoliucijos kelionėje, kol tai įsikals jums į galvą.

 

14. Būkite sąmoningi dėl to, kokia informacija jūs maitinatės

 

Atsakingai stebėkite ir atsirinkite, kam jūs skiriate savo dėmesį. Prisiminkite, kad viskas yra energija, todėl būkite sąmoningas dažniams, į kuriuos neriate. Jei norite švarinti savo lauką ir vystytis, jūs privalote atsiriboti nuo gyvenimo būdo ir laisvalaikio užsiėmimų, kurie vibraciškai skatina jūsų žemesnes vibracijas: pavyzdžiui, žiūrėjimas ir žaidimas smurto/ siaubo video/ kompiuterinių žaidimų ir televizijos laidų/ filmų, dalyvavimas ir žiūrėjimas bet kokio sporto, kuris yra brutualus/ sunkus smūgiavimas ir/ arba įtraukia gyvūnų išnaudojimą, klausymasis trankios muzikos, ginklų naudojimas, žinių žiūrėjimas ir pan.

 

Nereikia didelės išminties, kad atskirtum, jog tai, ką transliuoja masinė žiniasklaida, sukasi tame pačiame lauke, kuriame visada egzistuoja nedarbo augimas (keliantis baimę dėl išlikimo), bankų uždarbiai ir kalėdinės nuolaidos (keliantys pavydą), savanorių kareivių žūtys ir mirusių kūnų radiniai (keliantys sielvartą), pinigų nuvertėjimas (keliantis baimę dėl išlikimo), vyriausybės sprendimai (keliantys baimę ir nesaugumą) ir t.t. Kaip jūs galite apkabinti ir priimti Naujos realybės Žemę, jeigu jūs nuolat sukuriate besiplečiantį negatyvumo lauką savo auroje, sąmoningai maitindamiesi negatyvia energija iš šaltinių, kurie jums teikia agresyvumo, skausmo, mirties, pavydo, tragedijos, karo, kentėjimo ir žiaurių emocijų energiją? Tie šaltiniai moko protą žaidimo, kad mes negalime sueiti, kaip vienas, nes žmogiška patirtis yra baimė ir kentėjimas, o tai įkalina žmones kultūriniame žemesnės vibracijos kalėjime.

 

Visi minėti dalykai yra toksiški ir buvo sąmoningai sukurti tam, kad pasiektų ir žemintų žmonių energetinius kūnus. Kai kurie protai ir asmenys tapo priklausomi nuo šios žemesnės energijos ir užstrigo tame, kad jiems reikia daugiau šios žemesnės energijos. Turite būti pasirengę sąmoningai atitraukti save nuo nesveikų kultūrinių pomėgių, kitaip jūs neevoliucionuosite. Vienintelis būdas, kaip jūs galite paleisti savo ego iš šių žemesnės vibracijos prisirišimų, yra sąmoningumo ugdymas. Jūs privalote tapti labiau sąmoningu dėl to, kaip jūsų mintys ir emocijos reaguoja į senus trečios dimensijos modelius. Kai pradedate įvaldyti žemos energijos marinimą badu, jūs tampate budresnis jūsų aplinkos stimuliacijai ir šitas pokytis reiškia tai, kad jūs įgijote daugiau savo proto kontrolės.

 

Kiekviena žiniasklaidos forma turi savo vibraciją ir vienos vibruoja aukštesniu arba žemesniu dažniu, nei kitos. Susidūrę su bet kokiu informacijos šaltiniu, įvertinkite, ar tai, ką jūs žiūrite, skaitote, ir ko klausotės, skatina žemesnės ar aukštesnės vibracijos gyvenimą; kreipkite dėmesį į tai, kaip jūs jaučiatės, kai esi į tai įsitraukęs ir kaip po to, apsvarstykite, kokius įspūdžius tai teikia žmonėms ir pasauliui, kuriame mes gyvename? Įtraukite į savo gyvenimą aukštesnės vibracijos žiniasklaidą su įkvepiančiomis, mokančiomis ir transformuojančiomis žinutėmis.

 

15. Sąmoningai perdirbkite bet kokią jums iš išorės perduotą energiją

 

Jūs turite išmokti atskirti negatyvios ir pozityvios energijos šaltinius, kurie tiesiogiai įtakoja jūsų mintis ir emocijas, nes energija prasiskverbia į jūsų žmogišką energetinį kūną. Jūs turite išmokti sąmoningai išlaikyti saugias energetines ribas, nepriimti kitų negatyvių emocijų bei energijos, neužmegzti naujų karminių saitų bei transmutuoti bet kokią jums perduodamą negatyvią energiją.

 

Energijos nutekėjimas reiškia nesupratimą sąmoningame lygmenyje, kai kito asmens sąmoninga energija (žodžiai, veiksmai ir pan.) įtakoja jūsų energetinį kūną. Negatyvus perdavimas reiškia bet kokią negatyvią emociją, jausminę stimuliaciją ar žmogišką veiklą, kuri savyje turi negatyvios energijos, tokios, kaip baimė, smurtas, nelaimės, kentėjimas, kritika ir kt., kuri nesąmoningai prasiskverbia į protą ir kūną.

 

Jūsų dažnis kils, kai jūs turėsite visišką jūsų proto kontrolę, būsite savo kūno valdovas ir daugiau neleisite kitiems priversti jūsų jaustis jų emocijų auka. Jeigu jūs sąmoningai neperdirbate negatyvių emocijų ar jausmų į teigiamus, ši energija sukuria atgalinį ciklą, kuris žemina jūsų vibraciją. Praktikuokite buvimą neutraliu, o, kai kuriais atvejais, jei kas nors piktybiškai atakuoja jūsų lauką, nebijokite užtikrintai pasakyti, kad jūs daugiau nebenorite būti to pasaulio, kuris neteikia jums meilės ir ramybės, dalimi.

 

16. Medituokite

 

Kaskart, kai jūs medituojate, meldžiatės, naudojate mantras ar pozityvius teiginius, jūs keliate savo vibraciją. Meditacija jums leidžia paleisti, o paleidžiant jūsų vibracija natūraliai pakyla. Meditacija padeda tapti sąmoningesniam dėl savo minčių formos ir pasirinkti pozityvias mintis. Negatyvus mąstymas žemina kūno vibraciją, teigiamas mąstymas kelia kūno vibracijas. Taigi, jūs galite akimirksniu, kiekvieną akimirką, pakelti savo vibracijas, savijautą ir realybę tiesiog pakeisdami savo mintis. Meditacija taip pat sukuria erdvę ateiti įkvėpimui ir gilesnėms dvasinėms įžvalgoms, susijungti su jus saugančiais ir vedančiais angelais bei kitais dvasiniais vedliais jūsų evoliucijoje.

Dauguma žmonių galvoja, kad medituoti yra sunku ir kad jie niekada negalės nieko panašaus daryti. Meditacija gali būti paprasta. Meditacijos praktika nereiškia, kad jūs turite tapti jogu ar vienuoliu, tiesiog skirkite laiko kasdien atsisėsti patogioje pozoje, užmerkti akis, sutelkti dėmesį į sritį tarp antakių, stebėti savo kvėpavimą ir tai, kas iškyla be teisimo, bei praktikuoti poilsį ramybės tarpuose tarp minčių. Kai ateina mintys, tiesiog paleiskite jas, leisdami joms praslinkti, kaip debesims, ir vėl sugrąžinkite savo dėmesį į kvėpavimą. Meditacijos pradžiamokslis.

 

17. Sukurkite aukštesnės vibracijos aplinką savo namuose ir darbe

 

Labai svarbu turėti erdvę, kurioje jūs gali pabūti ramiai ir užsiimti kūryba. Jūsų kūrybiniai blokai gali būti jumyse arba aplink jus. Jei gyvenate su kitais ir negalite pakeisti viso namo, sutelkite dėmesį į vieną patalpą, kuri galėtų tapti aukštesnės vibracijos šventove. Įsigykite augalų, žvakių, natūralių akmenų, kristalų ar druskos lempą ir padekoruokite savo erdvę taip, kad ji jus ramintų, įkvėptų ir remtų. Galbūt norėsite sukurti altorių, kuris tarnauja, kaip centrinė jūsų dvasinių praktikų, koncentracijos ar įkvėpimo vieta. Ant jo pastatykite jums prasmingus daiktus ir retkarčiais uždekite žvakutę su intencija dėl to, ką jūs norite toliau sukurti savo kelyje.

 

18. Darykite tai, ką jūs mėgstate

 

Darykite tai, kas jums leidžia jaustis laimingu, atsipalaidavusiu, emociškai susibalansavusiu. Tai nėra savanaudiška, priešingai, jūs save apdovanojate dovanomis, kurios yra sukurtos žmogiškai patirčiai. Tai tokie sveiki malonumai, kaip, pavyzdžiui, tapymas, muzikos grojimas, fotografija, sodininkystė, keramika. Jei norite pasiklausyti muzikos, rinkitės tokią, kuri iš tikrųjų sujungia jus su jūsų širdimi arba stimuliuoja ir išjudina jūsų fizinį kūną. Skirkite laiko pasimėgauti tuo, ką jūs darote – pajauskite tai.

 

19. Darykite dalykus, kurie priverčia jus juoktis

 

Juokas, šypsena ir humoras stimuliuoja jūsų čakras (energetinius centrus), išplečia plaučius, išvalo gerklę, pakelia jūsų vibraciją ir teikia džiaugsmą.

 

20. Apsupkite save aukštesnės vibracijos žmonėmis

 

Čia puikiai tinka Peter Voogd citata: „Jei jūs leidžiate laisvalaikį tarp penkių savimi pasitikinčių žmonių, jūs būsite šeštas. Jei jūs leidžiate laisvalaikį tarp penkių protingų žmonių, jūs būsite šeštas. Jei jūs leidžiate laisvalaikį tarp penkių milijonierių, jūs būsite šeštas. Jei jūs leidžiate laisvalaikį tarp penkių kvailių, jūs būsite šeštas. Jei jūs leidžiate laisvalaikį tarp penkių bankrutavusių žmonių, jūs būsite šeštas. Tai neišvengiama.“ Jūsų vibracija pakyla arba nukrinta pagal stipriausią jūsų akivaizdoje esančią energiją. Jei tų, kurie yra šalia jūsų, dažnis yra aukštesnis nei jūsų, jūsų vibracinis dažnis pakyla, jei žemesnis – nukrinta. Sąmoningai rinkitės būti tarp tų žmonių, kurie jus iš tikrųjų traukia. Jūs nusipelnėte vystytis toliau, nei kada nors iki šiol.

 

21. Gerbkite įvairovę

 

Jūsų evoliucija turi būti jūsų visų pastangų priešakyje ir jūsų laisva valia, laikas ir energija turi būti nukreipti į santykius ir veiklas, kurios rezonuoja su jūsų energetiniu dažniu, ne su kitų. Visgi, mes visada privalome būti tolerantiški įvairovei ir gerbti kitas sielas, gerbti jų laisvą valią veikti tokiu būdu, kuris papildo jų evoliuciją. Mūsų gyvenimas yra šventas, bet lygiai taip pat šventi yra ir kiti gyvenimai. Atminkite tai ir taip jūs išplėsite savo sąmonę ir vibraciją. Daug jūsų draugų ir šeimos narių gali nuspręsti nedalyvauti sąmonės evoliucijoje ir kartais jie gali nukreipti savo patiriamas intensyvias emocijas, agresiją ar pyktį į jus. Supraskite, kad kiekvienas turi laisvą valią ir dievišką teisę keliauti savo sąmonės evoliucijos kelionę savo pasirinktu tempu ir joks asmuo neturi teisės jūsų teisti arba kritikuoti jūsų sprendimų. Prisiminimas, kad kiekvienas elgiasi pagal jų dabartinę sąmonės būseną, gali padėti paleisti pasipiktinimą ar pyktį, kurį jūs galite jausti kitų žmonių atžvilgiu. Kas yra svarbu šiais atvejais, tai atjauta. Tinkamu laiku Visata pakreips kiekvieno žmogaus gyvenimą, išmokys gilių pamokų ir amžiams pakeis jų vibracinę energiją.

 

22. Išsakykite savo tiesą

 

Savo tiesos neišsakymas ar balso slopinimas gali užspausti energiją jūsų kūne. Tokie užsiėmimai, kaip dainavimas, niūniavimas, giedojimas ir panašiai stimuliuoja gerklės čakrą. Būkite drąsūs ir išreikšite save sveikais būdais. Tais atvejais, kai būdami tarp kitų žmonių, jūs jaučiate švelnią, harmoningą ir teigiamą vibraciją, galite pasidalinti su jais savo požiūriu ir pamokomis, tačiau nepamokslaukite ir nebandykite sukontroliuoti to, ką kiti galvoja, be jų sutikimo. Priešingu atveju, jūsų žinia ne tik neprasiskverbs į juos, bet ir prarasite jų pagarbą. Žmonės turi patirti ir išmokti apie gyvenimą savo tempu, kuris yra paremtas laisva valia, įsitikinimais bei elgesiu.

 

23. Susitelkite į savo dvasinį augimą, transformaciją ir evoliuciją

 

Laikas, kurį jūs skiriate mokymuisi, rašymui ir dvasinių tiesų atradimui iš esmės kelia jūsų vibraciją. Kontempliacija, laiko skyrimas dažniau apmąstyti dvasinę realybę, prisijungimas prie dvasingų žmonių, savo dvasinio suvokimo vystymas jums primins, kad jūs esate susijungęs su visa apimančia jėga ir kad yra daug didesnė priežastis, kodėl jūs esate čia. Susitelkite į tai, kas jūs esate ir kuo jūs norite tapti. Jūs žinote, kad jūs turite būti tas pokytis, kurį jūs norite matyti pasaulyje, ir suvokiate, kad žmonijos išorinė aplinka gali pasikeisti tik, jei kiekvienas žmogus, asmeniškai, prisiima savo atsakomybę kelti savo paties vibracinį dažnį ir skatinti savo evoliuciją.

 

Kai jūs transformuojate savo mintis, veiksmus bei intencijas, pakyla jūsų vibracinis dažnis, atitinkamai įtakodamas visą žmoniją, visą planetą ir visą visatą. Kasdien padarykite bent po vieną užduotį, kuri priartina jus prie jūsų sielos užduoties, net jeigu tai yra tik planavimas ar idėjų rinkimas. Darbas plečiant savo sąmonę ir keliant dvasią, padės jums jaustis laimingesniam ir labiau realizuojančiam tai, ko iš tikrųjų jūs čia atėjote. Jei dar nežinote, kokia yra jūsų sielos užduotis ar norite krypties, susiraskite gerą patarėją, kuris gali padėti jums tai įžvelgti ir atpažinti.

 

24. Pažiūrėkite savo baimėms į akis ir imkitės veiksmo

 

Dalykai, kurių mes labiausiai bijome, yra tie, su kuriais mes labiausiai turime susidurti. Atidėliojimas žemina vibraciją. Jei yra dalykų, kuriuos jūs ketinote padaryti, bet juos vis atidėliojate, tai žemins jūsų vibraciją tol, kol jūs juos padarysite. Kai jūs pasirenkate akis į akį susidurti su savo baimėmis ir gyventi už savo komforto ribų, tada jūs esate laisvas atrasti naujas ir didesnes galimybes. Kai jūs aktyviai judate savo svajonių kryptimi, jūs gerai jaučiatės. Tokiu būdu jūs atveriate save stresui, kuris yra teigiamas stresas, siejamas su aukštesnio vibracinio dažnio būsenomis.

 

Nuo šiandienos į pasirinkimus, kuriuos turite, žiūrėkite kitu požiūriu. Kiekvienas pasirinkimas turi savo komforto zonos kryptį, kuri yra pagrįsta baime ir stresu, ir ne komforto zonos kryptį, kuri yra pagrįsta susidūrimu su baime ir eustresu. Pasirinkite ne komforto zonos kryptį ir stebėkite, kaip jūsų gyvenimas ir energija transformuojasi nuostabiais naujais būdais. Viską visada pradėkite nuo mažų žingsnių: nustatykite sau tikslus, susitelkite į savo širdies troškimus bei sielos intencijas ir dabar imkitės pozityvaus veiksmo. Jei kartais jūsų sugrįšite prie savo senų įpročių, jūs pajusite, kad darote du žingsnius į priekį ir vieną atgal. Eikite palengva, mokykitės iš naujo sutelkti savo dėmesį ir sugrįžkite į savo kelią. Atminkite, kad svarbiausia, ne rezultatas, o pati kelionė.

 

25. Skirkite laiko vertinti gražius dalykus

 

Kad ir kaip būtumėte užsiėmęs savo reikalais, tai netrukdo jums pastebėti ir vertinti dalykų grožį. Grožis visada yra visur aplink jus, jums tik tereikia sau priminti jį vėl vertinti. Viskas, ką turite daryti, tai atsitraukti nuo skubėjimo, rutinos ir skirti akimirką pasigrožėti, pasižavėti, pasidžiaugti ir sugerti grožį, kada tik pastebite švelnaus vėjo čeženamus medžio lapus ar spindinčias žvaigždes juodoje naktinio dangaus drobėje. Gyvenimo stresas gali jus išsekinti ir jūs lengvai pamirštate, kad yra pasaulis ir visata, kurie yra daug didesni, nei tai, kas yra priešais jus.

 

Didelėje dalykų schemoje savo gyvenimišką formą mes patiriame tik trumpą akimirką, todėl gyvenimo stebuklo ir grožio vertinimas kada tik galime yra būtinas. Kitą kartą, kai būsite per daug užsiėmę savimi ir savo darbais, sustokite ir skirkite laiko pastebėti grožį aplink save, apkabinkite jį, giliai kvėpuokite, užmerkite akis ir iš tikrųjų jį pajauskite, leiskite sau būti apgaubtam tos akimirkos. Darykite tai kasdien ir jūs pajausite savo kraujagyslėmis tekant energiją, kuri išjudins teigiamą vibracinį dažnį.

 

26. Būkite dėkingi

 

Buvimas dėkingu keičia jūsų požiūrį į gyvenimą ir apskritai jūsų viso gyvenimo patirtį. Tai pakelia jūsų vibraciją ir didina jūsų laimės būseną. Kai jūsų dėmesys nukrypsta į dėkingumą, tada jūs atpažįstate, ko yra gausu jūsų gyvenime ir tampate dėkingi. Jei jums sunku nuolat palaikyti dėkingumo būseną ir natūraliai išreikšti dėkingumą savo kasdienybėje, galite vesti dėkingumo dienoraštį, kuriame kasdien pažymėkite dalykus, už kuriuos jūs esate tą dieną dėkingi. Pradžioje gali atrodyti sunku surasti, už ką jūs galite būti dėkingi, bet ilgainiui jūsų iš naujo atrasite daugybę dalykų, kuriuos jūs iš tikrųjų branginate ir vertinate.

 

27. Venkite apkalbų, kaltinimų ir skundimosi

 

Kai pagaunate save apkalbantį, kaltinantį ar besiskundžiantį, iškart sustabdykite save, nes tai žemintų jūsų vibracinį dažnį. Kaip kartą pasakė Eleanoras Ruzveltas: „Dideli protai kalba apie idėjas, vidutiniai – apie įvykius, maži – apie kitus žmones.“ Kai kitą kartą prie jūsų prisiartins kas nors su intencija įnešti neigiamo pobūdžio pokalbį į jūsų gyvenimą, leiskite jiems žinoti, kad tokie pokalbiai jūsų nedomina. Kartais tai reikalauja griežtumo, bet tai tarnauja jūsų paties laimei ir visų didesnei gerovei.

 


28. Projektuokite į kitus savo tikrąjį atvaizdą

 

Jūsų kaukė turi nukristi. Jūsų tikroji savastis vibruoja šviesiai, laisvai ir nevaržomai. Tokiu būdu jūs galite gyventi autentišką gyvenimą, kuris atspindi jūsų tikrosios prigimties pačią esmę. Jūs neturite ko laikyti paslaptyje ar slėpti, privalote tapti atviri, nuoširdūs ir gyventi iš širdies. Jūsų pasirinkimai yra jūsų paties pasirinkimai ir kitų manipuliacijos negali sulaikyti jūsų nuo jūsų tikrojo kelio. Nesileiskite būti atkalbami kitų, remiantis tuo, ką kiti galvoja, jaučia ar sako.

 

29. Pradėkite duoti be lūkesčių

 

Davimas arba gero darymas kažkam pritraukia aukšto dažnio gausą iš kitos pusės. Tai gali būti labai didelis atpildas. Nebūtina atiduoti visko, ką turite. Tiesiog pakeiskite savo mąstymą iš „Aš neturiu pakankamai“ į „Aš turiu daugiau, nei pakankamai, kad duočiau kitiems, nenorėdamas už tai grąžos“. Jūs visada turite kažką, ką jūs galite duoti. Tai gali būti paslauga, pagalba prie buities ar ūkio darbų ar paprastas apkabinimas. Visata turi būdą, kaip atpildo tiems, kurie duoda, ne tiems, kurie, kaip tas Skrudžas iš filmo, laikosi visko įsikibę.

 

30. Gyvenkite dabartyje

 

Pagal vibracijos dėsnį, mes esame daugiamatės (daugia-dimensinės) ir vibruojančios būtybės ir mūsų būties aspektai egzistuoja mūsų praeities, dabarties ir ateities energijos tąsoje. Mūsų žmogišką formą sudaro kelios sąmonės būsenos, kurios apima sąmonės, pasąmonės ir supersąmonės energijas ir kurios kuria mūsų patirtis. Mūsų galios taškas ir energijos šaltinis visada yra dabartinė akimirka. Kad praeitis nebeįtakotų jūsų dabarties ir ateities, jums reikia prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą ir energiją čia ir dabar.

 

Kiekvieną akimirką jūs turite pasirinkimą, kuria kryptimi jūs norite pakreipti savo gyvenimo patirtį. Užduokite klausimus: “Ar tai yra aukščiausias dalykas, kurį aš galiu padaryti? Ar tai yra aukščiausias būdas, kuriuo aš galiu veikti? Kaip aš tai sukūriau?“ Galbūt praeityje jūs padarėte pasirinkimų, kurie turėjo nekokias pasekmes. Jei jūs gyvensite praeitimi arba jaudinsitės dėl ateities, jūs prarasite energiją, kuri yra jums prieinama šią akimirką. Jei jūs apgailėsite ir terorizuosite save, jūs užmerksite akis didesnėms galimybės, kurios gali iškilti.

 

Prisiminkite, kad niekas nevyksta veltui ir tik per tai, ką jūs patyrėte, jūs dabar esate čia toks, koks esate. Pagydykite praeitį. Atleiskite kitiems ir paleiskite praeitį, kad atkabintumėte save nuo žemesnės vibracijos kabliuko ir atsivertumėte dabarties grožiui ir stebuklui. Atminkite, kad kiekviena diena yra visiškai nauja diena. Kai jūs iš ryto atmerkiate akis, jūsų dvidešimt keturios valandos yra atsinaujinusios ir prasideda puiki proga pakeisti savo elgesio modelius, išvalyti savo karmą ir pakelti savo vibracijas – neignoruokite šios kasdienės privilegijos.

 

Šaltinis: gyvenusumeile.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite