5 „Mantros“ žingsniai siekiantiems asmeninio tobulėjimo

Atėjo laikas visuotiniam augimui ir vystymuisi. Jei neimšmoksite augti bei vystytis natūraliai, galite pažeisti, natūraliają vystymosi harmoniją.

 

Sužinokite, kaip išlaisvinti savo pagrindinius instinktus pradėti džiaugtis ir augti. Pradėkite gyventi šia akimirka ir suprasite, kaip įvertinti savo veiksmus bei jų įtaką pasauliui. Negalima daryti nieko, kas galėtų pakenkti kitiems.

 

Kai suprasite kaip išsilaisvinti nustosite, jaudintis ar abejoti. Nesirūpinkite gyvenimo kelyje užklupusiais sunkumais; vietoj to, pagalvokite apie tai, ką galite iš jų išmokti.

 

Pagalvokite apie kiekvieną žingsnį kaip apie galimybę džiaugtis ir tapti laimingesniu. Jūsų suvokimas taps vertingesnis nei jūsų vidiniai įsitikinimai.

 

Nustokite galvoti tik apie save, galvokite apie kitus. Išmoksite lengviau susidoroti su situacijomis kurios jums kelia susirūpinimą, atsikirti grūdus nuo pelų.

 

5 žingsnių „Mantra“

 

1. Saralas

 

Saralas tai paprastumas. Niekada nesistenkite atvaizduoti kitų, bukite savimi, tai pirmas ir svarbiausias žingsnis norint iš tiesų geriau pažinti save ir tapti natūraliai laimingais.

 

2. Sahajas

 

Sahajas yra tada, kai jaučiatės patogiai savo paties būtybėje. Išmokite “keliauti ant bangos” ir visus sunkumus paverskite pamokomis.

 

3. Samanija

 

Į visas situacijas galime pažvelgti iš gerosios ar blogosios pusės. Išmeskite negatyvą.

 

4. Sadharanas

 

Sadharaną galima vadinti kuklumu. Niekada nemanykite, kad kažkas yra blogesnis už jus!

 

5. Svabhava

 

Svabhava yra gamta. Gamta yra gryna. Joje niekas nepagaminta. Išgryninkite save, o ne savo atspindį veidrodyje.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite