4 „Karmos“ etapai: sužinokite kurioje stadijoje esate jūs!

Manoma, kad dvidešimt pirmojo amžiaus kartos gyvenimas visiškai kitoks, itin išsiskiriantis iš jau buvusių. Dėl didžiulės plėtros, bei naujų technologijų, išradimų ir kitų naujovių, mūsų gyvenimas išties pasikeitė.

 

Pernelyg sureikšmintas materialumas, daugeliui materialinės vertybės tampa aukštesnės nei dvasinės vertybės, jos tampa prioritetu.

 

Karminė skola

 

Tačiau kai kurie taškai lieka nepakitę. Pavyzdžiui, už viską, ką darome gyvenime, gauname atlygį – tai nesikeičia. Anksčiau ar vėliau kiekvieną iš mūsų sups ta pati karma. Mes visada turime prisiminti tris dalykus:

 

1. “Niekas šiame gyvenime neatsitinka “atsitiktinai”
2. “Egzistuoja teigiamo mąstymo galia”
3. “Viskas grįžta į mus kaip bumerangas”

 

Kai kurie ezoterikai mano, kad karma turi kelis etapus.

 

Dažnai mes naudojame karmą kaip būdą susidoroti su geromis ir blogomis situacijomis. Tai yra suskirstyta į 4 svarbiausius etapus.

 

1 etapas: Stiprus Troškimas

 

Galbūt jūs jau seniai svajojote apie kokią nors gražią suknelę, ar naują automobilį ir pasidalijote šia svajone su draugais, o jie paėmė ir įsigijo tai. Arba galbūt jūsų draugas apgavo jus su kolega… Bet kokiu atveju, jūs išliekate ramūs nes žinote kad viskas ateina su laiku.

 

Galų gale, nuoširdžiai tikite, kad esate geras žmogus, ir jūs tikitės, norais ir maldomis, kad visi gautų ko nusipelno.

 

2 etapas: Teigiamas tikėjimas

 

Tai yra pats teisingiausias ir lengviausias būdas; jau žengėte pirmuosius žingsnius geresnio gyvenimo link, ir stengiatės pamiršti ar palikti viską kas gali nuvilkti į apačią. Blogi žmonės, kenksmingi kolegos, pavydūs draugai ir toksiški santykiai neturi turėti vietos jūsų gyvenime. Vadovaudamiesi tokiu požiūriu jūs pamažu prarasite savo senajį gyvenimą, bei lygiagrečiai pradėsite savo naujajį, savo sukurtame pasaulyje, pagal jūsų paties taisykles.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3 etapas: Postkarminis etapas

 

Sėkmingai laikantis antrojo etapo, jūs pamažu pereinate į trečiajį, kuriame galite įsitvirtinti. Visus gerus darbus, kuriuos atlikote pastaruoju metu, Visata pagaliau pamatė ir atlygina jums tai gerąja karma, nes jūs geras žmogus. Jūsų gyvenime pavyko įveikti tamsiausias prarajas ir išvysti šviesą tunelio gale.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Logiškai mąstant jei viskas pasibaigtų 3-iame etape, Visata būtų suderinta, o jūs galėtumėte mėgautis gyvenimu, kurį įtakoja jūsų teigiamos geros karmos virpesiai.

 

Tačiau yra dar vienas, “pabaigos etapas”

 

4 etapas: Kas dabar?

 

Taigi, karma jums atlygino, blogis gavo tai, ko nusipelnė. Tai reiškia, kad laimėjote. Šiuo atveju jūs netgi galite pajusti tam tikrą euforiją, jūs tampate laimingi, bet, šis jausmas nėra amžinas.

 

Dabar pereinate prie kito etapo “kryžkelės”. Šis etapas yra labai panašus į situaciją, kai angelas sėdi ant vieno peties o velnias ant kito. Ar vis dar norite, kad jūsų priešas gautų dar daugiau bausmės?

 

Arba jaučiatės blogai dėl to, kaip greitai jūsų teigiama energija nuo 2-ojo etapo perėjo į keršto norą. Toks neigiamas mąstymas ir keršto noras gali blogai atspindėti jūsų karma.

 

Nesvarbu, kurį kelią pasirenkate, visada turėtumėte pasverti privalumus ir trūkumus. Ar tai verta?

 

Neleiskite, kad 4 etapo posūkis taptų begaline kilpa. Patikėkite tuo, ką pritraukiate, ką galvojate. Karma gali būti ne tik gera, bet ir bloga. Manoma kad teigiamo mąstymo galia, turi stipriausią traukos jėga gerajai karmai.

 

Atminkite, kad karma gali būti blogiausias priešas, taip pat kaip ir geriausias draugas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite