Pasirinkite saulę ir sužinokite, ko šiuo metu vertėtų neatidėlioti!

Garsioji tradicija vaizduoti saulę kaip žmogaus veidą atsirado dar viduramžių laikotarpiu Vakarų tradicijoje ir išpopuliarėjo Renesanso epochoje. Kiekvienas konkretus brėžinys susideda iš angeliško vadovo ar jų spinduliuojamos energijos!

 

Kurį iš šių trijų senovinių saulės atvaizdų pasirinkote?

 

Saulė nr. 1

Išsaugokite savo mintis, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į tai, kaip galite judėti į priekį. Jūs turite įsitikinti, kad aiškiai suprantate, ko norite, ir kaip jūsų dvasiniai vadovai gali jums padėti tai padaryti!

 

Angelai nori, kad jūs žinotumėte, kad atėjo laikas atsikratyti savo baimės ir pradėti veikti! Jūsų gyvenime yra kažkas, ką norėtumėte išbandyti, kas jūsų manymu atneštų laimės. Taigi, atsisakykite savo baimės ir šiandien stenkitės žengti pirmajį žingsnį link šio tikslo!

Saulė nr. 2

Jei manote, kad esate šiek tiek atsilikęs gyvenime, skirkite laiko susipažinti su savo dvasiniu vadovu, tada jūs pajusite, kad energingas Visatos srautas grąžina jus teisinga kryptimi.

 

Prieš imdamiesi bet kokių veiksmų, turėtumėte sugebėti surinkti visus būtinus faktus ir išteklius. Paprašykite savo angelo suteikti jums resursų ir žinių, kurie padės jums judėti į priekį norima kryptimi, pasitelkiant visas turimas galimybes.

Saulė nr. 3

Dabar laikas susikaupti. Mes suprantame, kad dažnai daug išorinių veiksnių atitraukia jus nuo to, ko iš karto turėsite išspręsti. Jūs turite skirti pirmenybę sau ir savo mylimiems, svarbiems dalykams ir pašalinti visus blaškančius jus nuo tobulėjimo! Visuotinė energija ateina per didelę pažangą, JŪS esate pagrindinis veikėjas.

 

Stenkitės skirti kuo daugiau dėmesio šeimai. Jūsų šeimyniniame gyvenime yra tam tikros situacijų, reikalaujančių jūsų dėmesio, meilės ir paramos.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite