Kai mirusieji su savimi nusitempia gyvuosius: mano šeimos istorija

Kartais atsitinka taip, kad išėjusieji į anapusinį pasaulį, dėl kažkokių priežasčių nori su savimi pasiimti ir gyvuosius. Mūsų skaitytoja Inga tiki, kad jos šeimai būtent taip ir atsitiko.

 

Kai viskas įvyko, man tik buvo sukakę 22 metai. Dabar jau esu trisdešimtmetė moteris. Savaitė po mano gimtadienio mirė mano tėvelis, kurį labai mylėjau. Mirė operacijos metu operuojant insultą.

 

Įvyko laidotuvės, kurių tiesa sakant nelabai ir prisimenu. Kažkaip “trukinėjo” atmintis, viskas buvo kaip filme ir visą laiką verkiau. Pirmą naktį po laidotuvių, ėjau miegoti ne į savo kambarį. Miegojau kartu su mama ir sese, kuriai tuo metu buvo 16. Tuo tarpu mano kambaryje miegojo vyresnis brolis.

 

Anksti ryte, apie 5-6 val., buvo rugpjūtis – anksti švinta, atbėgo pas mus brolis. Visas išsigandęs toks, pasišiaušęs, išsprogusiomis akimis ir klykia: – tėtis, tėtis! Pradėjo mama raminti – galvoja iš streso prisisapnavo, tačiau brolis pradėjo pasakoti: sako kai pradėjo tik švisti, mano kambaryje yra ilga užuolaida… Sako pradėjo judėti užuolaida ir atsirado permatomas tėčio siluetas.

 

Brolis sustingo, negali nei šaukti, nei judėti, o siluetas klausia brolio, kur yra Živilė, t.y. jauniausios mūsų sesers vardas. Brolis sustingo, sako kitame kambaryje miega. Tėčio siluetas jam ramiai atsako, kad norėjo ją išsivesti kartu, bet jei jos nėra eik Tu (pasakė broliui). Ir gražiai ėmė kviesti, rankas tiesdamas į jį. Brolis pradėjo sakyti ne, ne, ne… ir tėtis dingo.

 

Praėjus nepilniems metams nuo to įvykio, Živilė nuskendo ežere, nors pati buvo puiki plaukikė. Tai buvo dar vienas didžiulis smūgis mūsų šeimai. Iki šiol nežinome ar tai atsitiktinumas, ar visgi iš tikro mirusieji gali su savimi nusitempti ir kitus šeimos narius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Inga

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Kai man buvo kokie 16 kai susapnavau savo mirusi tėti ir per sapnus norejo mane išsivesti bet neišejau su juo jis vienas ir išejo pro duris o aš namie likau tai po keliu dienu susirgau sunkia liga bet pasveikiau nemiriau.

kronos

panasiau i The Marquis of Death darbelius , o jei rimciau, dazniausiai kviecia sapnuose ir tada neprabunda jeigu sutinka

Sima

Uzuojauta jusu seimai del netekciu.

Abringa

Tai mano asmeninė istorija, kuria pasidalinau forume, šiek tiek pakoreguota…Niekas, ačiū Dievui, nemirė…Negražu sąvintis ne savo istorijas…

Inga

Tai mano istorija

Trollolol

Tai gal ten visai ne tetis buvo…

Taip pat skaitykite