Svarbiausias Vangos patarimas: prieš miegą plaukite kojas šaltu vandeniu

vanga-saltas-vanduoGarsiausia pasaulio aiškiaregė Vanga, po savo mirties, paliko toli gražu ne vieną sveikatos patarimą. Ir nors žmonės dažniausiai Vangelijos vardą asocijuoja su aiškiaregystėmis, mažai kas žino, kad svarbiausias bulgarės gyvenimo patarimas skambėjo labai paprastai: kiekvienas žmogus prieš miegą turi plauti kojas šaltu vandeniu.

 

Tai Vanga aiškindavo labai paprastai. Vanduo, pasak jos, yra švaros simbolis. Vanduo nuplauna ne tik nešvarumus, tačiau puikiai išvalo ir mūsų protą, mintis bei visą per dieną sukauptą negatyvą.

 

“Pasaulyje daug blogo linkinčių žmonių, o jų siunčiamą mums blogį puikiai išvalo šaltas vanduo. Tai pati tyriausia, energetiniu požiūriu, struktūra, esanti Žemėje.”, – teigė bulgarė.

 

Pasak jos, žmonės kurie kiekvieną vakarą pradės kojas plauti ar tiesiog laikyti šaltame vandenyje, netrukus turėtų pastebėti kaip pagerėja savijauta, harmonizuojasi jų kūnas, o blogos mintys tarsi savaime išnyksta.

 

Nors mokslininkai negali patvirtinti visų Vangos žodžių, tačiau prisipažįsta, kad iš dalies garsioji aiškiaregė yra teisi.

 

Pasak mokslininkų, įkištos į šaltą vandenį kojos ar kojų plovimas šaltame vandenyje tikrai teigiamai veikia žmogaus organizmą ir apsaugo nuo peršalimo ligų ir infekcijų.

 

Įlipus į šaltą vandenį organizme atsiranda didesnis odos šildymo poreikis, todėl pagerėja aprūpinimas krauju, organų ir audinių aprūpinimas deguonimi bei kitomis būtinomis medžiagomis. Taip pat yra stimuliuojama visa širdies ir kraujagyslių sistemos veikla.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tai aiškinama paprastai: organizmas pripratęs prie šalčio lengviau išvengia peršalimo ligų ir nušalimų, ir tampa atsparesnis ne tik ligoms, bet ir stresui, o tai labai svarbu gyvenant dabartinį, “didelio greičio” gyvenimą.

 

Kai kojos panardinamos ar apliejamos šaltu vandeniu vyksta itin stiprus odos receptorių dirginimas. Jų sukelti nerviniai impulsai pasiekia galvos smegenis, turi įtakos virškinamojo trakto darbui, medžiagų apykaitai, reguliuoja mūsų emocijas, miegą, budrumą, taip pat ir kūno temperatūrą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Greičiau pasišalina toksinai, kitos kenksmingos medžiagos – mat kartu su šalčio banga visi vidaus organai yra geriau aprūpinami deguonimi ir reikalingomis medžiagomis, kurios tarsi “padaro tvarką”.

 

Iš kur Vanga galėjo visa tai žinoti? Vieni teigia, kad tai buvo labai protinga asmenybė.Tuo tarpu tiki, kad jai tokias žinias suteikdavo pats Kūrėjas. Kad ir kaip ten būtų, svarbiausia, kad kojų plovimas šaltu vandeniu tikrai teigiamai veikia mūsų organizmą. Ką patvirtino ir moksliniai tyrimai.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
barmalejus

mirkint galima su druska karstam, siltam vandeny, irgi gerai

Magdeliete

Sveiki, plauti kojas ne tik saltu, bet dar ir suriu.

Pyktis.

Kaip su uzdarytu langu galima miegot? :D neisivaizduoju…. :)

O saltas vanduo isties gydo ir atgaivina.
O ziema ekete tai vapse

nesvarbu

Plauti šaltu vandeniu čia nesamone aš kai sušlapdavau kojas per lietu o vanduo buvo šaltas ir peršalau čia nesamone kad gydo o prieš miega reikia pakviepuoti grynu oru smegenims yra gerai ir žmogus gerai tada miega.

Taip pat skaitykite