Mūsų šeimą terorizuoja nematoma butybė

nematoma-butybeKai naktimis išgirsti žingsnius, kurių neturėtų būti, galima ne juokais išsigąsti. O ką daryti kai tai nutinka nuolat? Neprisistačiusi skaitytoja dalinasi savo istorija.

 

Net nežinau nuo ko ir kaip pradėti. Tačiau aš ir mano šeima jaučiame, kad išskyrus mus, mūsų name kažkas dar gyvena. Tas kažkas yra nematomas ir tikriausiai ne iš šio pasaulio.

 

Kartą likau viena namie. Nuėjau miegot kaip ir įprastai. Atsibudau naktį ir buvau visai užmiršus kad šeimos nėra namie. Pramerkiau akis, žiūrėjau į lubas apsikabinus savo katę ir tada girdžiu, kad iš mano sesers kambario kažkas išeina (name laminatas ir labai girdisi jeigu basom eini) taip lėtai, bet garsiai. Aš pagalvojau, kad sesė gal eina į tualetą… Tada klausaus – nei šviesa išsijungė, nei durys užsidarė. Galvoju kas čia dabar ir po kokių 5 min., girdžiu vėl tuos žingsnius atgal. Tik tada prisiminiau, kad aš viena namie. Nuėjau patikrint – nieko nebuvo. Labai išsigandau ir bluosto nesudėjau iki pat ryto.

 

Kitas įvykis ne mažiau mane išgąsdino. Sėdėjau svetainėje ir žiūrėjau TV. Matau, kad iš virtuvės pareina mano šunelis, bet staiga sustojo ir greitai atsisuko į virtuves pusę. Aš sėdžiu išsigandus galvoju kas jam čia? Jis taip prastovėjo kurį laiką, vėliau pamažu pradėjo atbulom atsitraukinėt ir tyliai suurzgė. Aš laukiu kas bus toliau… Ir tada jį “kažkas” nustūmė. Turiu Jorkšyro terjerą, bet stūmė tikrai smarkiai nes jis net ant šono parvirto ir parbėgo pas mane visas drebantis. Nuo to laiko nustojo valgyti ir gerti (dubenėliai virtuvėje) ir aplamai vengia ten eiti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Dar vienas įvykis. Tėtis su sesė buvo gimtadienio šventėje pas draugą, o mama dirbo naktinėje pamainoje, turėjo grįžt 10 val. ryto. Aš likau viena namie, nekantraudama laukiau mamos. Naktį išgirdau, jog kažkas darinėja rūsio laiptus (plastmasines, atstumiamos durys). Nemoku apsakyt kaip išsigandau. Sustingau ir nejudėjau, kol vėl tai nepasikartojo.. Priėjau, žiūriu į apačią jos vėl ten darinėjasi! Tikrai nebuvo jokio skersvėjo, langai buvo uždaryti, kadangi buvo žiema. Pasileidau bėgti į 2 aukštą palindau po patalyne ir nieko daugiau keisto negirdėjau.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nežinau kas su mumis gyvena, tačiau tas nematomas “svečias” labai gąsdina mūsų šeimą.

 

Neprisistačiusi skaitytoja

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Trollolol

Manau vaikiska vaizduote cia pas autore. Gal bendraklasiai/kursiokai sumane pagasdinti, zinojo, kad viena namuose. Gal seses bahuras gyvena seses spintoj lol. Daug zemisku variantu pirma atmest reikia

Legionas

Nuolat, trys įvykiai. Kažkas pastūmė šunį. Dar vaikas rašo. 90proc, kad istorija išgalvota.

nesvarbu

Tai žinoma kad reikia šventinti namus kažkokia butybe gyvena ar tiesiok dvasia kunigo išsikvieskit

Droniukas

Šventinti namus nu ko laukti yra gi tos dvasios dar sakys kiti ateiviai.

Taip pat skaitykite