Mano giminė prakeikta: keistai miršta visi šeimos vyrai

gimines-prakeikimasKai vieną šeimą lydi keistos mirtys – nori, nenori pradedi galvoti, kad tokia įvykiu seka, yra nenatūrali. Mūsų portalo skaitytoja Zita nusprendė papasakoti savo šeimos istoriją, kurioje netrūksta mistikos ir keistų mirčių. Žemiau pateikiame jos laišką.

 

Manau jog mano giminė iš mamos pusės yra prakeikta. Bet pagrinde vyrai. Viskas prasidėjo nuo to, jog mano senelis nebuvo geras žmogus, jis daug gėrė, tad močiutė viena turėjo 8 vaikus išlaikyti.

 

Kai jie paaugo mano vienas dėdė nužudė savo tėvą, ir pateko į psichiatrinę ligoninę, kurioje dėl nežinomų priežasčių mirė. Likę 2 dėdės pasikorė vienas po kito. Taip ir liko paslaptis kas juos pastūmėjo tokiam žingsniui.

 

Praėjus keliems metams, viena mano teta susituokė ir po kiek laiko jos vyrui nutiko gan keistas įvykis. Jis pasakojo, kad vieną vakarą važiuodamas namo iš darbo, prie pat namų ant kelio pamatė juodai apsirengusį vyrą, su juoda skrybėle ir lagaminu. Po kelių akimirkų jis dingo, ir dėdė pamatė per veidrodėlį, jog tas vyras sėdi ant galinės automobilio sėdynės.

 

Jis greitai sustojo, iššoko iš mašinos ir nubėgo namo. Kai jo žmona atėjo automobilį parvaryti, pastebėjo, kad visos durys buvo atidarytos, taip pat ir bagažinė. Pasakojo, jog kai grįžo namo, visą naktį girdėjo kaukiančius ir lojančius šunis, ir kažkas vis barškino į langus.

 

Po viso to įvykio, močiutė papasakojo, jog mano seneliui buvo panašiai, jis irgi sutiko juodai apsirengusį vyrą su skrybėle ir lagaminu. Jis su juo ėjo ir šnekėjo. Kai senelį staiga kažkas pašaukė, jis lyg grįžo atgal į realybę ir pastebėjo jog stovi vos ne iki kaklo ežere. Įdomu tai, kad senelis prisiekinėjo, kad visą tą laiką kai ėjo kalbėdamas su tuo vyriškiu, nejautė jog ėjo į vandenį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tuo metu nelabai kas juo tikėjo, juk jis buvo girtuoklis.

 

Ir dabar, mano močiutės name, kur mirė dėdės ir buvo nužudytas senelis, dedasi keisti dalykai, toks jausmas jog ten vaidenasi ir tikrai ne geroji dvasia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Yra viena versija, kodėl taip yra, mano senelio tėvas, mano prosenelis, dirbo sargu kažkokiam dvare ir kažkurią naktį, vaikai pro tvorą lindo į sodą obuolių, ir jis nušovė vieną iš jų, ir niekam apie tai nepasakojo, po kelių mėn viskas tik išaiškėjo. Tad galbūt to vaiko tėvai jį prakeikė, jog jis kentėtų taip kaip jie kentėjo, kad kirstų per skaudžiausią vietą – vaikus.

 

Zita

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
barmalejus

pavarei cia kazkokia sizofrenija……… dievas tai yra visos visatos kosmine samone, o pomirtinio musu pasaulio tai tos butybes egzistuoja, ir geros ir blogos, jei gerosios nedarytu zemei poveikio, zeme butu su geopolitika kaip siaures korejoj dar padauginius IS 5 ! arba susinaikinus visiskai………….

Satana

O tu irgi cia pavariai ;D matosi bandei sudelioti mintis normaliai,bet nelabai gavos ;D Viespaties Liuciferio planai eina kaip karstu peiliu per sviesta. Laikas arteja,o jus ir toliau bukit jo graziai ispustam “burbule” mane tai be galo dziugina nes busit pasmerkti Jo karalysyeje!

Rami Siela

Sveika Sanata – Kas tu esi?

Satana

As esu jis :DDD esu nerami siela. O kas tu esi?

Satana

;DDD koks dar dievas? ;DDD biblijos jus biblijos ;DD nejuokinkit. Cia SETONO namai ir Jo sinagoga! Tik Jam melskites ir Ji garbinkit! Sviesiausia ir Nuostabiausia! Nes jusu dievas jus jau pasmerke :D laiku pabaiga jau netoli.treciasis islies pamata naujajei SVIESIAUSIOJO erai.zenklas palies kiekviena.tada Jis dovanos jums gera gyvenima be rupesciu. ;) :D

Taip pat skaitykite