Stiprios žmogaus energetikos požymiai ir energetikos tipai

stipri-zmogaus-energetikaDaugelis žmonių turi stiprią energetiką ir tie, kurie randasi šalia, gali ją pajausti. Jie pasireiškia jų charakterio bruožuose, elgesyje, jiems būdinga charizma, tikslo siekimas, tikėjimas savo jėgomis, aukštas dvasingumas ir dar daug kas, kas parodo jų aukštą energetinį potencialą, rašo projektas Mėnesiena: Būrimas kortomis.
 
Energetinis potencialas, kurį turi žmogus, tai jo sugebėjimas gaminti savo energiją, kaupti ir įsisavinti ją iš išorės, o taip pat racionaliai ją naudoti. Naudodamas ją geriems darbams, žmogus gauna atgal dvigubą užtaisą, o tai reiškia, kaupia jėgas. Maitindamas neigiamas emocijas, atlikdamas negatyvius veiksmus, žmogus praranda jėgas, o tai reiškia, ir sveikatą.

 

Atiduodami, nuoširdžiai atlikdami gerus darbus, mes taip pat gauname. Tai reiškia, kad mūsų sveikata bus puiki, gyvenimas džiugus ir laimingas. Harmoningas žmogus – laimingas žmogus ir žmonėms visada malonu būti šalia jo. Pasitikintis savimi, laimingas žmogus, spinduliuoja ypatingą stiprią energiją, įkraudamas pozityvu erdvę aplink. Stipri žmogaus energetika – akumuliatorius jį supantiems ir erdvei aplink. Viskas žydi greta žmogaus su stipria pozityvia energetika.

 

Jeigu žmogus turi stiprią teigiamą energiją, tai kiti jaučiasi patogiai šalia jo. Vien tik tokio žmogaus biolaukas teigiamai veikia kitus, esančius šalia. O tuo pačiu žmogus su neigiama energetika iššaukia visiškai priešingas būsenas. Žmonės, būdami šalia jo jaučia diskomfortą, nerimą, jaučiasi prislėgti, o tie, kurių žema energetika, gali jausti ir bendrą negalavimą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pagal savo energetinį potencialą žmones galima suskirstyti į keletą tipų. Tie tipai vienas nuo kito skiriasi savo galimybėmis gaminti, kaupti ir atiduoti energiją, o taip pat skirsto žmones su bloga ir gera energetika.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žemiau pateikiami žmogaus energetikos tipai.

 

ENERGETINIAI VEIDRODŽIAI

 

Tiek teigiama, tiek neigiama energija, nukreikta į žmogų – veidrodį, visada grįžta pas tą, kuris ją nukreipia. Tai yra, jiems būdingas energijos atspindėjimas. Tokias energijos savybes, kurios būdingos tam tikriems žmonėms, labai efektyviai galima panaudoti siekiant apsisaugoti nuo neigiamos energijos, tame tarpe ir nuo tikslinių jos srautų.

 

Žmogus – veidrodis gerai jaučia kitus žmones ir jeigu jam tenka atspindėti neigiamą energiją, randantis šalia jos nešiotojų, jis iškart supranta, kas prieš jį ir stengiasi su tuo žmogumi nekontaktuoti. Kita vertus ir pats neigiamos energijos turėtojas, pasąmonės lygmenyje, stengiasi išvengti kontaktų su tokiais „veidrodžiais“, nes gavimas atgal savo negatyvaus energetinio užtaiso pasireiškia jam ne pačiu geriausiu būdu, nuo negalavimų iki įvairių ligų.

 

Žmogui, turinčiam teigiamą` energetiką, atvirkščiai, bendrauti su žmogumi – veidrodžiu visada malonu, nes atspindėta teigiama energija grįžta jos savininkui, praturtindama jį naujomis pozityviomis emocijomis. Kas liečia patį „veidrodį“ tai, supratęs, kad žmogus, kuris su juo bendrauja, yra teigiamos energijos nešiotojas, jis ir toliau mielai su juo kontaktuos ir stengsis palaikyti gerus santykius.

 

ENERGETINĖS SIURBĖLĖS

 

Tokių žmonių visur daug ir praktiškai kasdien kiekvienam iš mūsų tenka su jais bendrauti. Tai gali būti geri pažįstami, giminės, kolegos. Iš principo „energetinės siurbėlės“ tas pats kas ir „energetiniai vampyrai“. Tai yra žmonės, kurie turi problemų su energijos papildymu ir pats paprasčiausias būdas jiems sustiprinti savo energetiką, tai „prilipti“ prie kitų žmonių, iš kurių jie paprasčiausiai pasiima jų energiją (gyvybines jėgas). Energetinės siurbėlės agresyvūs ir užsispyrę, spinduliuoja blogą žmogaus energetiką. Jų metodas išpumpuoti energiją iš potencialių aukų paprastas – jie stengiasi sudaryti konfliktinę situaciją, sukelti barnį ar ginčą, kai kuriais atvejais net pažeminti žmogų. Po to jiems staiga pagerėja savijauta, jie tampa žvalūs ir jaučia jėgų antplūdį, nes pakankamai pasimaitino svetima energija.

 

Žmogus (donoras), kurį atakavo energetinė siurbėlė, atvirkščiai, jaučiasi sugniuždytas, prislėgtas, kai kuriais atvejais atsiranda įvairių negalavimų.

 

Tokio tipo žmonių egzistavimas paremtas donorų kiekiu aplink juos, jie stengiasi būti šalia „donorų“, prisisiurbę prie jų energetinio lauko.

 

ENERGETINĖS SIENOS

 

Energetinė siena – tai žmogus su stipria energetika. Tokius žmones kiti vadina „nepramušamais“. Bet kokie nemalonumai atšoka nuo jų kaip nuo betoninės sienos. Bet tame yra ir neigiama pusė. Neigiama energija, kuri nuo jų atšoka, ne visais atvejais sugrįžta žmogui, ją pasiuntusiam, o gali kliūti ir tiems žmonėms, kurie konkrečiu metu būna su „nepramušamuoju“.

 

ENERGETINĖS PRIELIPOS

 

Tokie žmonės net pirmą kart susitikę stengiasi išsviesti neigiamos energijos srautą, net nesulaikę klausimo, iškloja visą juose susikaupusį negatyvą. Kaip siurbėlės jie tiesiogiai energijos nepaima, bet taip pat stengiasi įsiskverbti į gyvybinę kitų žmonių erdvę ir užsibūti ten kuo ilgiau. Kaip ir siurbėlės, prielipos – tai žmonės su žema, bloga energetika.

 

Jie stengiasi užkarti save, visada būna šalia, pastoviai skambina telefonu, ieško kontaktų, prašo patarimų. Tačiau, iškilus bet kokiems sunkumams, dėl visko, kas atsitinka bloga jų gyvenime, jie kaltina tuos, kurie buvo šalia jų. Tokiu būdu, neprovokuodami konfliktinių situacijų, energetinės prielipos gauna svetimą energiją užuojautos, kokios nors moralinės pagalbos, patarimų pavidalu. Tai yra, užkraudami save kitiems žmonėms ir netiesioginiais keliais priversdami juos kontaktuoti, jie maitinasi tų žmonių energija, bet žmonės, kurie bendrauja su jais, taip nekenčia, kaip bendraudami su energetiniais vampyrais.

 

ENERGIJOS SUSIURBĖJAI

 

Jais gali būti tiek akceptoriai, tiek donorai. Tokie žmonės labai jautrūs, jie turi paspartintą energoinformacinę apykaitą. Mėgsta lįsti į svetimą gyvenimą ir stengiasi įtakoti svetimą energetiką savo ryškiai išreikštu noru padėti. Tokius žmones galima suskirstyti į du tipus:

 

1. Pirmajam tipui priskiriami tie, kurie susiurbia ir teigiamą, ir neigiamą energiją. Įsižeidžia be priežasties, bet greitai pamiršta nuoskaudas.

 

2. Antrojo tipo žmonės prisiima daugybę neigiamos energijos ir ne mažiau atiduoda teigiamos. Jie įsigilina į žmonių problemas ir teigiamai veikia aplinkinių biolaukus, bet jų pagreitinta apykaita negatyviai veikia juos pačius.

 

ENERGETINĖS SAVIGRAUŽOS

 

Šio tipo žmonės užsiciklinę ties savo pergyvenimais. Jie užsidarę ir sąmoningai nenori bendrauti su kitais žmonėmis, nemoka perskirstyti energijos savo naudai ir tuo būdu sukuria milžiniškas neigiamos energijos atsargas.

 

ENERGETINIAI AUGALAI

 

Šio tipo žmonėms būdinga atiduoti energiją, iš tiesų tai jie yra energetiniai donorai. Šiam žmonių tipui būdingas per didelis smalsumas. Šis bruožas pridaro jiems nemažai nemalonumų, iššaukia daugelio žmonių nepasitenkinimą, o kartais ir jų įniršį.

 

ENERGETINIAI FILTRAI

 

Energetinis filtras – žmogus turintis stiprią energetiką, galintis perleisti per save didžiulius kiekius tiek teigiamos, tiek neigiamos energijos. Visa jo sugerta informacija, jau perdirbta, grįžta į pirminį šaltinį, bet turi jau pakeistą užtaisą. Visas negatyvas lieka ant filtro, kuris papildomas teigiama energija. Dažnai tokie žmonės būna sėkmingais įgimtais diplomatais, psichologais, taikdariais.

 

ENERGETINIS TARPININKAS

 

Puikiai valdo energijos mainus. Gerai priima energiją, bet nesugeba pasipriešinti neigiamos energijos poveikiui. Pavyzdžiui, pasidalinote su tokiu žmogumi kokia nors neigiama informacija, tokiu būdu perduodami jam dalį negatyvios energijos. Nesugebėdamas susitvarkyti su neigiama energija, žmogus ją perduoda toliau. Tas pats vyksta ir teigiamos energijos perdavimo atveju.

 

Toks „energijos tarpininko“ tipas būdingas daugeliui žmonių.
Peržiūrėję pagrindinius energijos tipus, būdingus žmogui, galime suprasti, kad įvairūs žmonės pasižymi skirtinga bioenergija. Net neigiama ar teigiama žmogaus energetika, savo ruoštu, gali dalintis į skirtingus tipus. Remiantis šiais duomenimis, galime teigti, kad kiekvienas žmogus, atsižvelgiant į jo energijos rūšį, turi savo specifines galimybes, savo energetinį potencialą ir savo specifines charakteristikas. Energetika daug nulemia ir įtakoja žmogaus bendravimą su kitais žmonėmis ir jį supančiu pasauliu.

 

Žmogus turintis negatyvią, neigiamą energetiką blogai veikia viską, kas šalia jo, tame tarpe ir žmones, kurie yra šalia jo. Dėl jo vien nemalonumai. Jis nesugeba harmoningai gyventi su jį supančiu pasauliu ir net pats su savimi.

 

Energetikos poveikis žmogui daugeliu atvejų nustato jo kasdieninį gyvenimą. Jeigu žmogaus energetika teigiame, tai jo gyvenimas pagrinde prateka harmoningoje tėkmėje, jis teigiamai veikia aplinkinius. Iš jo negalima tikėtis niekšybių, apgaulių, šunybių ar kitų neigiamų apraiškų. Jis atviras, suprantamas ir sužadina kitiems pasitikėjimą juo.

 

Energetikos poveikis nuo žmogaus, turinčio negatyvią energiją, priešingai, gali pakenkti jį supantiems žmonėms. Juk neigiama energetika būdinga melagiams, pavyduoliams, nedraugiškai nusiteikusiems, agresyviems žmonėms ir šitas negatyvas dažnai pasireiškia bendraujant su aplinkiniais ir nieko gero jiems neduoda.

 

Pagrindinis žmonių, turinčių stiprią teigiamą energetiką, požymis – jų stengimasis gyventi harmonijoje su aplinkiniu pasauliu ir žmonėmis, kurie randasi šalia jo. Tai tyri, nuoširdūs žmonės su stipriu branduoliu viduje.
Stipri žmogaus energetika – sveikatos ir harmoningo gyvenimo pagrindas.

 

Pagal Jeleną Černaja inf. parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Monika

Ar gali sugyventi energetine siurbele su energetiniu filtru ? Ir koks tai butu energetinis poveikis jiems abiems.? Laukiu atsakymo. Noriu atsakymo I el. pasta.

Mekabciel

Skaldyk ir Valdyk!
…SkVSkVSkV… – SKVernas. – Tol vaikai, kol skverne laikai.
Iš po skverno (slaptai) pardavinėti.

Aš esu

Nuoširdžiai linkiu išblaivėti, o tik tada rašyti.

Mekabciel

Jei būtum NuoŠirdus tai pats sau savo palinkėjimą prisitaikytum.

Žmogus savyje visus tipus nešioja.
Skaido – skiedikliai – skiedėjai – skiedalai. ;)

Įntegruosi šią informaciją savyje ir žmones identifikuosi pagal ją.
Visas menas.

Taip pat skaitykite