Virsaviya – mergaitė, kurios širdis plaka išorėje

virsaviyaVirsaviya, kilusi iš Rusijos, bet gyvenanti JAV, yra beveik tokia pati 7-metė mergaitė, kaip visos. Jai patinka šokti, piešti, dainuoti ir kitaip smagiai bei aktyviai leisti laiką. Deja, Virsaviya gimė kitokia – jos širdis ne kūno viduje, o išorėje, rašo portalas alfa.lt.

 

Tokių atvejų būna mažiau nei vienas iš milijono. Šis sutrikimas dar vadinamas Kantrelio pentalogija. Širdį dengia tik plonas odos sluoksnis. Aiškiai matosi, kaip ji plaka žemiau mergaitės šonkaulių.

 

„Tai mano širdis. Esu vienintelė, tokią turinti, – BBC pasakojo drąsioji Virsaviya. – Kai velkuosi drabužius, darau tai švelniai, kad neužgaučiau savo širdies. Vaikštau, šokinėju, bėgioju. Neturėčiau bėgioti, tačiau man labai patinka.“

 

A post shared by ✨💎@fit_thick_Riri💎✨ (@dariborun) on

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vos mergaitei gimus, medikai iš karto perspėjo tėvus, kad ruoštųsi blogiausiam. Tačiau ji vis dar gyva ir sveika. Kai Virsaviyos mama kreipėsi į JAV medikus, jie pasakė, kad mažoji yra dar per silpna tokiai rimtai operacijai, bei tikino, kad ji greitai gali mirti.

 

Mama vis dar nepasiduoda ir lankosi pas daugybę specialistų. Beje, mergaitė atskleidė, kad mamai patinka liesti jos širdį rankomis.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Viper

Blemba kaip Tyrant’as is Resident Evil zaidimo O.o Nepasiseke vargsiukei, koks gyvenimas jos laukia esant tokiai deformacijai…

Kažkas...

Žiauru..

Taip pat skaitykite