Kodėl neverta skolintis? Skolos – tai blokas mūsų “piniginiam kanalui”

skolaKiekvienam kartais gali pasitaikyti situacija kai reikia pasiskolinti šiek tiek pinigų. Juk dažnai pagalvojame – “po atlyginimo atiduosiu”. Tačiau mažai kas pastebi, kad po kiekvienos skolos, mūsų pačių pinigų kiekis – mažėja. Tada ir vėl mums reikia skolintis, rašo Būrėja Vilija.

 

Kartais gali atrodyti, kad pinigai tiesiog dingsta. Taip įvyksta dėl to, kad kiekvieną kartą kada jūs skolinatės pinigus, jūs automatiškai blokuojate savo “piniginį kanalą”, t.y., pažeidžiate vieną iš Visatos įstatymų – “Mes gauname pagal mūsų poreikius”.

 

Jeigu jūs vis negaunate tam tikros sumos, reiškia, nėra pas jus tokių poreikių būtent tokiai sumai, reiškia, jums reikalinga paprasčiausiai iki tokių poreikių “daaugti“.

 

Tokiame lygyje Jums esant, didesnės sumos pasiskolintų pinigų tik pablogins padėtį. Tokios skolos gali tiesiog “uždaryti į užburtą ratą”, kada atsiranda tik noras turėti, gauti, bet nebelieka poreikio duoti. Dažnai toks “užburtas ratas” priveda iki didžiulių skolų ir rimtų finansinių problemų ar bankroto.

 

Reiškia, ar skolintis pinigų, ar ne, priklauso nuo to, kaip jūs žiūrite į skolinimąsi, o ir dėl ko jums reikalingi pinigai – išleisti juos, kad patenkinti savo momentines užgaidas ar eilinius menkus poreikius, ar panaudoti savo ilgalaikių tikslų pasiekimui, pvz. apgalvotoms, tikrai atsipirksiančioms investicijoms.

 

Kad skolintis pinigų, kada jums tai būtina, reikia “išsidirbti” savo nuomonę apie skolas, t.y., gerai išsinagrinėti priežastis, kodėl jums pastoviai trūksta pinigų, gerai apgalvoti, kaip sumažinti savo išlaidas ir padidinti pajamas, išmokti gerai apskaičiuoti ir paskirstyti kuo teisingiau savo biudžetą, o ir pasistengti vengti Žmonių savo Gyvenime, nesilaikančių savo įsipareigojimų, “melžiančių” iš jūsų pinigus, tiesiog tokiems Žmonėms išmokti pasakyti “ne!”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip rašo Luka De Luna: “Turto ir vargingumo pojūtis – labai individualus. Toje pat situacijoje vienas jaučiasi turtingas, o kitas – vargšas. Jauskimės turtingais ir sveikais, tuomet tokie ir būsime. Jei gyvenimo tikslu nelaikysime materialinių gėrybių, atsivers Visatos energijos kanalas, per kurį gausime viską, taip pat ir pinigus.

 

Nepavydėkime tiems, kurie turi daugiau. Nes tai trukdys siekti gerovės patiems. Štai žmogus pasiskolino pinigų. Nevykėlis gailės savęs dėl to, kad teko skolintis ir pavydės skolintojui, kad šis turi tiek daug. Kitas bus dėkingas paskolinusiam. Ir skolą priims kaip dovaną. Gyvenkime šiuo momentu, tenkinkimės mažu ir turėsime gausybę.”

 

Parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite