Projektas „Aldebaran“: pasaulio elito paslaptys (17 dalis)

aldebaras-projektasAnkstesnes projekto „Aldebaran“ dalis galite rasti paspaudus čia.
 
Piramidės kodas (2 dalis)
 
Didžiosios Gizos piramidės kūrėjai atrodytų slaptai įkodavo informaciją kuri atkreipia dėmesį į skaičių 12 arba 1/12. Sakykime, kad piramidės pagrindas – P, o aukštis – h. Tie du dydžiai susiję lygybe P = 2 x pi x h, kur pi = 3.141. Tai ta pati lygybė, kuri susieja apskritimo ilgį su jo spinduliu.
 
Kai kurie rašytojai sako, kad Didžioji piramidė yra Žemės reprezentacija, kurioje perimetras yra Žemės apskritimo ilgio, o akstis yra Žemės spindulio analogas. Paprasti paskaičiavimai parodo, kad Didžioji piramidė yra mastelinis Žemės modelis 1 prie 43200. Ir tada kai Pagrindo perimetrą (36278.64) – padalinam iš dieviško atstumo – 8.4 atsakymas – 4320.
 
Šis rezultatas yra daugiau nei sutapimas. Pastebėjimas, kad Didžiosios piramides pagrindo perimetras yra apskritimo ilgis buvo padarytas Egiptologo I.E.E. Edwards, kuris tikėjo, jog piramidės forma tai transformuota Babelio akmens kūgio forma. Jei piramidė reprezentuoja Žemę, tada Senovės Egiptiečiai atrodytų teigia, kad kažkokiu būdu Žemės apskritimo ilgis yra padalintas iš dvylikos. Sis pastebėjimas taip pat gali būti gretinamas prie fakto, kad Didžiosios piramidės padėtis yra tiksliai 30 laipsnių į šiaurę nuo pusiaujo, o 30 yra 1/12 360 laipsnių apskritime.
 
Apibendrinimui aš iškelčiau klausimą, kodėl tiek Žemė tiek diena buvo lyginami prie 1/12? Jei Menulis sukdamasis aplink Žemę dalina metus į dvylika, tai gal yra kažkoks dangaus kūnas kuris dalina dieną ir Žemę į dvylika dalių? Jei yra Mėnulis kuris sukasi aplink Žemę ir dalija metus į dvylika dalių, vadinasi yra kitas dangaus objektas dalijantis dieną į dvylika dalių. Aš padariau aiškią ir kiek kontraversišką išvadą – tas objektas turi būti Nibiru – Senovės Pasiuntinys. Aš toliau spėju, kad kažkuriuo dienos laiku, kiekvieną dieną Senovės Pasiuntinys praskrenda virš Didžiosios Gyzos piramidės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jie aš būčiau teisus, tai Didžioji Gyzos piramidė buvo pastatyta išlaikant orbitinius Senoves Pasiuntinio orbitinius parametrus. Aš galvoju, kad piramidės pagrindo perimetras nurodo orbitinį dvyliktosios dienos dalies periodą, t. y. dvi valandas – ir šiaurės – pietų piramidės šachtų orientacija nurodo, kad Pasiuntinio trajektorija yra polinė. Ši orbita, kaip pasirodo, yra geriausia stebėti Žemei. Lygiai tą pačią išvadą padarė NASA paleidusi į Marso poliarinę orbitą palydovus Marsas Odisėjas ir Mars Surveyor. Palydovai skrenda poliarine orbita kuri “pririšta” prie 1/12 Marso dienos.

 

Didžiosios piramidės geografinės koordinatės yra 30 laipsnių N ir 31 laipsnis E. Dėl Žemės sukimosi, iš vakarų į rytus po dviejų valandų po to, kai praskrenda (jei tai iš tikrųjų vyksta) virš Didžiosios piramides, Senoves Pasiuntinys praskris virs taško Žemėje, kurio koordinatės bus 30 laipsnių N ir 01 laipsnis S. Po kitų dviejų valandų jis praskris virš taško 30N, 29W; tada 30N, 59W ir panašiai, kol galų gale jis vėl praskris virš Didžiosios piramidės. Reikia pažymėti, kad dėl Žemės sukimosi Senovės Pasiuntinys praskris virš šių taškų tuo pačiu vietiniu laiku. Palydovas apskritimo orbitoje dviejų valandų periodu turėtų fiksuotą skridimo aukštį lygų 1690 km. Žinoma orbita gali būti elipsinė, dėl to aukštis gali keistis nuo minimalaus iki maksimalaus.

 

Savo straipsnyje “Astronominė Cheopso Piramidės oro šachtų prasmė“, Virginija Trimble pastebi šiaurinių poliarinių dangaus regionų svarbumą Senoves Egiptiečiams. Dr. Trimble teigia, kad mirusiųjų faraonų sielos pakyla į ten pradėti savo amžiną kelionę danguje. Dėl to, kai dangus apsisuka virš galvos, mirusių faraonų sielos turėtų keliauti iš šiaurės ir praskristi virš Egipto kas dieną. Aš manau tai nuoroda į Senovės Pasiuntinio orbitą, kuri būtų žiūrint nuo Didžiosios piramidės iš šiaurės į pietus.

 

Aš taip pat skelbiu hipotezę, kad Senovės Pasiuntinys yra dviejų valandų poliarinėje orbitoje. Bet to negana, kad surasti palydovą iš Aldebarano. Tam padaryti, yra būtina žinoti kur tas palydovas randasi bet kuriuo laiku arba bent turėti informaciją kuri padėtų tą orbitą paskaičiuoti. Jei kas žinotų, kur Senovės Pasiuntinys būtų tam tikru laiku, tada pritaikant orbitinės mechanikos matematiką galima būtų apskaičiuoti Pasiuntinio vietą bet kuriuo laiku. Man atėjo mintis, kad remiantis anksčiau darytomis išvadomis apie Piramidės matematiką, informacija yra greičiausiai užkoduota senovės mituose ar monumentuose.

 

Kitas nei Didžioji piramidė taip pat žymus monumentas žinoma yra Sfinksas. Su liūto kūnu ir žmogaus veidu Sfinksas enigmatiskai per amžius žiūri į pietus. Kaip esu pastebėjęs, Didžiojoje piramidėje yra keturios oro šachtos, kurios tikslai orientuotos į šiaurę ir pietus. Tai kodėl Sfinksas žiuri į rytus?

 

Pavasario ekvinokso metu saulė pakyla virs horizonto rytuose. Senovėje pavasaris arba vernal– ekvinoksas žymėjo naujų metų pradžią ir reprezentavo gyvybės atgimimą. Del to Zodiako metai prasideda kovo 21 dieną. Ir žinoma Vernal Taškas buvo kaip atskaitos taškas atskleidžiantis lėtą dangaus kūnų judėjimo paklaidą dėl Žemės ašies nukrypimo. Bet ko gero Vernal -Taškas reiškė dar kažką .
Pagal Ortodoksų Sfinkso istoriją, kuri buvo iškalta akmenyje ir kartą buvusi nudažyta raudonai Khafre, kuris pastatė antrąją piramidę, buvo Sfinkso statytojas. Tačiau Gastron Maspero (Prancūzų vėlyvo 19 amžiaus Egiptologas) buvo įsitikinęs, kad Sfinksas egzistavo nuo Horus pasekėjų egzistavimo dienų.
Taigi kokia iš tikrųjų Sfinkso paslaptis?

 

Žodis Sfinksas yra sudarytas iš Shesheo-ankh Atum ir reiškia “Atum-Re atvaizdas”. Atum-Re taip pat buvo Saulės dievo sūnus. Ir tas patvirtina sąsają tarp Sfinkso ir kylančios Saulės. Prie to paties Atum-Re yra giminystėje su Horus kuris yra Saulės Dievas. Horus yra graikiška Heru versija – senoves Egiptiečių dievo vardas. Heru taip pat vadinamas Helu iš ko kilo graikiškas vardas helios – reiškiantis Saulė ir tuo pačiu Heliopolis – Saules miestas. Tai paaiškina kodėl Horus pasekėjai buvo siejami su Sfiniksu. Horus kontekste Sfinksui buvo duoti du panašūs vardai Hor-Em-Akhet ir Horakhti. Įdomus pastebėjimas, kad vienas reiškia “Horus dviejų horizontų” ir kitas “Horus horizonto”. Tačiau Sfinksas žiuri tik į vieną horizontą ir Saulė negali kilti dviejuose horizontuose. Tačiau ar dvi saulės negali pakilti iš to paties horizonto?

 

Ketvirtoje dalyje aš užsiminiau apie paslaptingą dangaus kūną Babiloniečių mituose žinomą kaip Nibiru, kuris gali būti, kad kilo iš Neb-heru, kas reiškia “Saulės Valdovas”. Tačiau aš pažymėjau, kad jei taip, tai ta saulė turėjo būti gerokai “pritemdyta” kadangi Nibiru buvo Juodoji Saulė. Tačiau štai kas įdomu – Sfinksas žiuri į dvi Saules – Baltąją ir Juodąją, kylančias tuo pačiu metu? Aš buvau rašęs jei mano hipotezė teisinga, Nibiru, Juodoji Saulė – tai vienas ir tas pats – Senovės Pasiuntinys. Taigi aš sakau, kad Senovės Pasiuntinio orbita yra tokia, kad kai Saulė kyla pavasario ekvinokse, žiūrint nuo Gyzos, tada Pasiuntinys yra tiesiog prieš Saulę, kas žinoma kaip tranzitas. Jei ši prielaida pasitvirtintų, tai Pasiuntinio orbita galėtų būti paskaičiuota bet kuriuo laiku.
Tai palyginus paprastas uždavinys – paskaičiuoti palydovui dviejų valandų poliarinę orbitą, kad ji eitų virš Didžiosios Piramidės.

 

Kadangi orbita yra “uždaryta” Žemės sukimosi periode, tas turėtų atsitikti kiekvieną dieną tuo pačiu vietiniu laiku. Iš kitos pusės, sukuriant tokią orbitą suderinti ją su Saules ekvinoksu būtų sunku, nes ta orbita priklausytų nuo Saulės padėties Žemės atžvilgiu. Kol kas tarkime, kad Senovės pasiuntinys skrenda orbitoje aplink Žemę 1690 kilometrų aukštyje. Tiksliai dvi valandos prieš Senovės Pasiuntiniui praskrendant virš Didžiosios Piramidės, jis turėtų praskristi virš taško, kurio koordinatės yra 30 laipsnių N ir 61 laipsnis E, kas yra Rytų Iranas.

 

Aš paskaičiavau, kad būtų tiesiai virs horizonto, Senovės Pasiuntinys turėtų būti savo žemiausiame taške – 980 km. Tuomet, kad palydovas praskristų virš Gyzos piramidės kartą per dieną ir prasilenktų su Saule, kai ji pavasario ekvinokse, pagal mano skaičiavimus palydovo orbita turėtų būti elipsinė. Žemiausias tos elipsės taškas yra 980 km ir aukščiausias gali būti paskaičiuotas naudojantis lygybe:

 

AC=(AP+AA)/2, kur
AC yra atstumas nuo palydovo, jei orbita butu apskritimo formos;
AP yra perigėjus (mažiausias nuotolis)
AA yra apogėjus (didžiausias nuotolis)

 

Įsistačius į lygybę reikšmes gauname kad palydovas apogėjuje yra nutolęs 2400 km.

 

Pavasario ekvinokse Saulė teka 6 val. vakaro nesvarbu kurioje esate pasaulio dalyje. Taigi tuo tarpu, kai Sfinksas žiuri į “Baltos“ Saulės kilimą, Juodoji Saulė arba Senovės Pasiuntinys skrenda virš taško, kurio koordinatės 30 laipsniu N ir 61 laipsnis E. Po dviejų valandų, t.y. 8 val. vakaro Pasiuntinys praskrenda virš Didžiosios piramidės. Pagaliau mes turime galutines palydovo koordinates.

 

Susidariau tokį įspūdį, kad tie kas sukūrė palydovą turėjo savo mitus ir religiją, kurie susiję su jų sistemos dangaus kūnais. Sakykime jų planeta galėjo turėti du menulius. Ko gero tie kūrėjai numanė, ar mokėjo apskaičiuoti dangaus kūnų ciklus ir numatyti sezonus, galėjo sukurti kalendorius iš kur kilo matematika ir kiti mokslai. Visa tai būtų įprogramuota į palydovą ir jis „žinotų“, kaip žiūrėti į dangaus kūnų ciklus, “mokėti pasislėpti” prisitaikydamas prie tų ciklų. Tuo tarpu Žemės žmonės, kurie kažkokiu būdu žinojo apie palydovą, užkodavo jo pasirodymo ciklus piramidėse ir mitologijoje, kad vėlesnės kartos galėtų ta informaciją atstatyti.

 

Jeigu Didžiosios piramidės ir Sfinkso dimensijos yra raktas išsiaiškinti Senovės Pasiuntinio orbitai, tai Žemės piramidė yra Aldebarano reprezentacija. Tas patvirtintų mano hipotezę, kad Senovės Pasiuntinys buvo atsiųstas iš tos žvaigždės sistemos. Tačiau pagal žvaigždžių koreliacijos teoriją, Gizos piramidės yra Oriono žvaigždyno reprezentacija Žemėje. Tokiu atveju Didžioji piramidė reprezentuoja Alnitak, ne Aldebaraną. Tačiau ar nėra Egipte piramidės, kuri pristatytų Aldebaraną?

 

Robertas Baujal apibendrino savo žvaigždžių koreliacijos teoriją įskaitydamas ir kitas piramides. Vienos žymiausių, neskaitant Gyzos piramidę yra dvi piramidės kurios randasi Dashor. Jos randasi apie 20km į pietus nuo Gizos. Abi piramidės pastatytos Sneferu – Cheopso tėvo. Oficialiai jos žinomos kaip Pietine ir Šiaurinė piramidės. Pietine piramidė dažnai vadinama “Palenkta piramide”, kadangi ties piramidės puse kraštinės kampas keičiasi nuo 54.5 laipsnių iki 43.3 laipsnių. Dabar sakoma, kad nuolaidesnis kampas buvo pasirinktas dėl to, kad sumažinti viršutinės dalies svorį.

 

Šiaurinė piramidė egiptologo I.I. Edwards buvo vaizduojama kaip seniausia kapavietė, išpildyta kaip piramidė. Kai Robertas Buval pratęsė savo žvaigždžių žemėlapį nustatė, kad Šiaurinė piramidė Dashor yra tikslai toje padėtyje, kurioje būtų žvaigždė Aldebaranas, atžvilgiu Oriono žvaigždyno. Kitaip tariant, Šiaurinė Dashor piramidė yra tiksli Aldebarano reprezentacija. Tas paaiškintų, kodėl piramidės statybai buvo pasirinkta specifinė – raudona akmens spalva. Dėl to piramidė buvo praminta “Raudonoji piramidė”.

 

Jei Raudonoji piramidė reprezentuoja Aldebaraną, tai kodėl joje neatspindėti Senovės Pasiuntinio orbitiniai parametrai? Turėtumėme prisiminti, kad dauguma piramidžių Egipte reprezentuoja žvaigždes žvaigždžių žemėlapyje. Šiame žemėlapyje yra paslėpti raktai Senoves pasiuntinio atradimui. Tie kurie tuos duomenis inkorporavo į piramides, tikėjosi, kad atskleisti paslaptį reikėtų tam tikro išsilavinimo lygio. Pirmiausiai reikėjo suprasti, kad piramidės, tai žvaigždžių žemėlapis, tada pirmoji piramidė reprezentuoja Aldebarana, o kiti raktai paslėpti kitose piramidėse.

 

Jei Senovės Pasiuntinio orbitos koordinatės yra atspindėtos Sfinkse ir Didžiojoje piramidėje, tai paaiškintų žymųjį išsireiškimą naudotą “Hermecicistu” – „Kaip viršuje taip ir apačioje”. Šis kodavimas galėjo būti saugomas Tiesos Saugotojų tiesiai po Elito ir Senoves Egipto Faraonų nosimis. Aš galvoju, kad tie patys duomenys iš pradžių buvo įkoduoti Babelio bokšte.

 

Gali būti, kad iš pradžių Senoves Pasiuntinio orbitinės koordinates buvo tokios, kurios nurodė kaip jis skrido virš Eridu, kas paaiškintų Mesendzerio nusileidimą toje srityje. Ir gali būti, kad Enki Sages buvo paaiškinta, kaip įkoduoti duomenis – turėjo būti pastatytas didelis statinys. Kaip minėjau, Babelio bokštas buvo neeilinių matmenų ir su Ben Ben akmeniu jie buvo originalūs palydovo orbitos įrašai. Bet po nesutarimų tarp Sages ir Šumerų kunigų – karalių bokštas buvo sugriautas.

 

Tada Tiesos Saugotojai pabėgo į Egiptą ir inicijavo didžiausią pasaulyje žvaigždžių žemėlapį, kuriame įkodavo orbitines Senovės Pasiuntinio koordinates. Tai buvo padaryta pagal Mesendzerio instrukcijas.

 

Pabaiga

 

Vertė: Šaulys

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Saulys

Visu pirma, Vaidai, kad galetum ramiai atsikvepti, Gyza tu teisus, yra Giza. Galvojau, kad jau nebeskaitai. Visu antra, as manau kad Aldebarano projektas sioje vietoje papuole I aklaviete. Isvados pagristos spejimu arba daromos ant “nezinau” pamato.As pradedu is tikruju nesuprasti ar tai fantastine apysaka ar tikrove. Todel visu skaitytoju “laimei” noreciau sioje vietoje ir pabaigti. Originalus projektas turi dar kokias 10 papildomu daliu panasioje nuotaikoje. Kadangi susidomejimas, neziurint I (Labai Aciu Hideo) kai kuriu skaitytoju nuomones, mazeja, mano klausimas butu ar verta gaisti laika?

Vaidas

Kažkada aiškinai, kad nemėgsti sulietuvinimų. Tai GYZA yra nelabai aišku kas per daiktas, nes tiek lietuviškai, tiek tarptautiškai tai vadinama Giza.

Hideo

Labai įdomu :) Dar bus?

Taip pat skaitykite