Neatidarinėkite durų po skambučio ar beldimo kai už jų nieko nėra

durys-rankaTikriausiai kiekvienam yra tekę išgirsti beldimą, stuksenimą ar skambutį į duris, tačiau jas atidarius, nieko už jų nebūdavo. Ką tai reiškia ir kodėl patartina durų neatidarinėti?

 

Savaime suprantama, kad kartais pasibelsti į mūsų duris gali ir išdykaujantys vaikai, o suskambėti durų skambutis gali dėl netvarkingos elektros instaliacijos, tačiau taip būna ne visada.

 

Ne tik mūsų senoliai, tačiau ir ezoterikai su parapsichologais teigia, kad žmonės pasaulį dalinasi su nematomais kaimynais. O naujausi moksliniai tyrimai patvirtina, kad aplink mus iš tiesų kartais atsiranda neaiškios kilmės energija. Šie nematomi kaimynai, liaudyje, dažniausiai vadinami fantomais. Fantomai, tai energetinė substancija kuri maitinasi žmonių biolauko išskiriama energija.

 

Žmonių biolaukas tai auros sudedamoji dalis – arčiausiai fizinio kūno esantis eterinis sluoksnis. Šis biolaukas nėra nekintantis. Kitimus nulemia įvairūs vidiniai ir išoriniai veiksniai. Jeigu asmuo laimingas, harmoningas, mylintis – jo biolaukas tolygus, gražus, švytintis. Jei žmogų nuolat kankina pyktis, depresija, baimė, liūdesys ir kitos neigiamos emocijos, biolaukas sutrūkinėja.

 

Taip pat kokį biolauką turi žmogus lemia ir išoriniai procesai. Jeigu tėvai laimina vaikus, tikintieji už ką nors meldžiasi ir pan., tuomet žmogaus biolaukas stiprėja ir didėja. Mažėti ir silpnėti biolaukas gali dėl nužiūrėjimų, netinkamos mitybos, neigiamų žmonių apsuptyje ir pan.

 

Tačiau ne vien šie išoriniai veiksmai lemia mūsų biolauko silpnėjimą. Palikti jame skyles gali ir nematomi fantomai, kurie juo maitinasi. Ir tuos fantomus į savo gyvenimus įsileidžiame patys to net nežinodami: tiesiog atidarant duris, kai jie beldžiasi ar skambina.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nors fantomai gyvena ne fizinėje plotmėje, juos taip pat kaip ir visus žmones saigsto tam tikros Visatos taisyklės. Be pačių žmonių leidimo, jie negali šiais pasinaudoti. T.y. kol žmonės jų neįsileidžia į savo gyvenimus (tai gali būti paprastas durų atidarymas kai už jų nieko nėra), tol fantomai negali maitintis žmonių bioenergetika.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kol dar nebuvo ištirtas ir įrodytas žmonių biolauko egzistavimas, senoliai tikėjo, kad toks beldimas į duris kai už jų nieko nebūdavo, pranašavo ligas ar mirtį. Iš dalies jie buvo teisūs, kadangi fantomai kurie maitinasi žmogaus biolauko energija, automatiškai silpnina jo imunitetą, ko pasekoje gali kilti įvairios ligos, o jeigu žmogus yra pagyvenęs, gali pagreitinti ir mirtį.

 

Ką daryti ir kaip apsisaugoti? Visiškai apsisaugoti nuo fantomų praktiškai yra neįmanoma, kadangi šie gali būti visur. Kartais mūsų intuiciją mus įspėja apie fantomų egzistavimą kai užeiname į kokią nors patalpą ir joje jaučiamės nepatogiai, o išėję iš jos, atrodo, kad ten palikome ir visą savo energiją.

 

Tačiau kas kita kai kalbame apie savo namus. Jose mes esame šeimininkai ir čia turime jaustis patogiai ir saugiai – čia mes valdome situaciją ir galime nuspręsti su kuo dalinsimės sava erdve, o su kuo ne.

 

Svarbiausia taisyklė – neatidarinėti durų, kai išgirstame skambutį ar beldimą į juos. Kartais tai gali girdėti tik vienas šeimos narys, kartais visi. Ką turime padaryti, tai pažiūrėti, kas atėjo per durų akutę. Jeigu nieko nematome, nereikia atidarinėti durų ir kišti savo galvą tam, kad įsitikintume, jog nieko nėra.

 

Jeigu fantomus jau įsileidome, dažniausiai jie patys palieka namus, kai iščiulpia ir pasisavina namiškių energiją. Tokiose namuose dažnai žmonės jaučiasi pavargę, pykstasi tarpusavyje ir negali suprasti priežasties kodėl tai vyksta. Prireikia tam tikro laiko, kad skylėtas žmonių biolaukas atsistatytų.

 

Tačiau jeigu namie yra labai stiprūs individas, kuris turi stiprų biolauką, tada fantomai gali užsibūti. Išprašyti nekviestus svečius galima apvalius savo namus.

 

Geriausia blogos energijos sugėrėja yra laikoma druska. Galima jos pabarstyti kampuose (geriausia per pilnatį), o paskui iššluoti ir išmesti kažkur už savo namo ar būto durų.

 

Ugnis taip pat turi ypatingą apvalomąją galią. Jei norite atsikratyti blogos energijos, nekviestų nematomų svečių, apeikite su uždegta žvake visus kambarius. Geriausia, kad žvakė būtų švęsta. Pradėkite eiti nuo lauko durų slenksčio pagal laikrodžio rodyklę. Jeigu esate tikintis, kiekviename kambario kampe ore žvake nupieškite kryžiaus ženklą.

 

Ar namuose yra nepageidaujami svečiai išduoda ir žvakės liepsnos. Jeigu liepsnos straksi, keičia savo formą, staiga padidėja ar sumažėja, didelė tikimybė, kad savo namais dalinatės ir su tais kurių nematote. Po namų apvalymo, dažniausiai žvakės liepsna yra tolygi, nekeičianti savo formos.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Empires

Vakar naktį skambutis į duris. Einu atidaryti su mintimi kad nieko neiisileisiu. Atidarau nieko nėra. Uždariau duris užrakinau ir už kokių trijų sekundžių vėl skambutis. Atidarau nieko nėra. Gyvenu 5 aukšte. Pažiūrėjau už durų pažiūrėjau į laiptinė tylu ramu. Tai va dabar maniškė jau bludin su žvakė po kambarius

Vika

O kaip duris buna atidarytos kas gali buti

RAMI65

ESU ATIDARIUSI DURIS NE KARTA, PASKUI NEATIDARIAU NES AS VIENA TIK GIRDEJAU BELDIMA, KAI GIRDZIU DAZNAI BELDZIANT TAI ZINAU KAD PAS GIMINES AR DRAUGUS BUS LAIDOTUVES.

Kaimanas

Va va man sianakt taip buvo, bet i kambario duris

val

tas tiesa ,kad atidarydamas duris pats juos isileidi,nes atidarydamas duris tu duodi sutikima ieiti,nematomom butybem,teko apie tai skaityti,nes yra barjerai ,jei neatidarai duru jie ir negali uzeiti

xxx

O jei beldimas i langa?

Alyva

Pries 10metu kai sirgau, mane kazkas pasauke vardu, nors namie nieko nebuvo, vistiek atsiliepiau i tai. Po kiek laiko, pradejo skambeti varpeliai kabantys virtuveje, tarsi kazkas juos specialiai judintu. Labai issigandau, sirdis stipriai plakesi, tada nustojo. Ir nuo to laiko, lygiai metus laiko, kiekviena sekmadieni nuo tos dienos kai girdejau varpelius, juos girdedavau, bet tik as, o seimos nariai pradejo manyti jog kraustausi is proto, praejus metams, nusprendem iskviesti kuniga, nes prasidejo stiprus pykciai namie, daug kas nesiseke. Kai kunigas pasventino, varpeliu garsas liovesi, bet pradedavo sviesos pacios isijungti ir issijungti… Tai truko, apie kelis menesius, veliau savaime dingo.

Andzelika vesta

Aš jei gerai,pamenu 2 kartus esu atidarius durys.o už duru tuščia.

Matilda

Esu ejusi su zvake ir viename kambario kampe isgirdau toki garsa, lyg aimana, lyg sudejavo. Pasijutau nejaukiai, neissigandau, o taip lyg pagailo to, kas tame kampe tupejo. Ir sakau : jeigu esi gera energija- tai gali pasilikti, bet jei bloga- iseik. Nezinau kaip pasielge nematomasis – isejo ar liko, tik tiek , kad pajauciau siluma ir toki gera jausma, tuomet supratau, kad gal but tai gera energija. Teko girdeti ir skambuti, bet prie duru nejau, tik antrame aukste atveriau langa( gyvenu name) paziurejau nieko nera, o jau tada supratau, kad nematomasis beldesi. Mociute buvo sakiusi, nei duru nedaryti, nei i… Skaityti daugiau »

Kaimanas

Ta pati padariau atsidariau langa

Taip pat skaitykite