Ką daryti jeigu pats esi energetinis vampyras?

energetiniai-vampyrai-ka-darytiKiekvieno žmogaus energetinis laukas sudarytas iš daugybės emocijų, jausmų ir minčių, kurie, persipindami tarpusavyje, sudaro tvirtą “apvalkalą”, ginantį ir saugantį ne tik emocionalųjį žmogaus foną, bet net ir jo fizinį kūną nuo įvairių negatyvių aplinkos veiksnių, teigia Būrėja Vilija.

 

Pas kai kuriuos žmones ryšiai tarp minėto energetinio lauko dalių gali būti pažeisti, todėl tokiems žmonėms gyvybiškai būtina energija, kuri gaunama iš gamtos, saulės, oro ir sociumo (supančių žmonių aplinkos), be paliovos “išteka” per atsiradusias/esančias energetines “skyles”, nespėjusi “akumuliuotis” ir užsilaikyti.

 

Tokius žmones su “skylėtu energetiniu apvalkalu” ir vadiname energetiniais vampyrais.

 

Kaip tokie žmonės gali padėti patys sau, kad “nevampyruotų” ir “nečiulptų” kitų žmonių energijų?

 

1. Mėginkite išanalizuoti savo kompleksus ir nesėkmes ir padaryti išvadas, kokius jūs turite kompleksus, ir kodėl atsiranda nesėkmės jūsų gyvenime.

 

2. “Nusileiskite iš padangių”, t.y., nepervertinkite savęs. Žinoma, tam gali būti reikalingos nemažos pastangos, bet tai svarbiausia, nes “savęs perdėtas sureikšminimas” labiausiai trukdo energetiniams vampyrams nugalėti savo kompleksus ir trūkumus.

 

3. Užsiimkite sportu, meditacija ar energijos koncentracijos praktikomis (joga, cigunas ir pan.). Stenkitės kuo daugiau būti gamtoje, vaikštinėti gryname ore, stebėti dangų ir t.t.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4. Susiraskite sau naują užsiėmimą ar hobį. Keiskite jus supančią aplinką, “neužsisėdėkite”, visomis prasmėmis, vienoje vietoje. Daugiausia energetinių “skylių”, pro kurias “išteka” jūsų energija, kyla dėl nerealizuotų ambicijų ir slaptų troškimų pertekliaus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

5. Ir galų gale, pasistenkite teisingai maitintis: sumažinkite kiek įmanoma “blogą cholesteriną” turinčio maisto (ypač gyvulių ir paukščių riebalus) vartojimą, atsisakykite bet kokio “cheminio” maisto ir perdirbtų priedų, vartokite kuo daugiau daržovių, vaisių ir vandens bei natūralių šviežiai spaustų sulčių.

 

“Jeigu tu suvokei esąs vampyru ir nori atsikratyti šių įpročių, pirmiausia turi nustoti ieško savo problemų sprendimo kituose žmonėse. Kiti žmonės negali garantuoti jums skausmo sumažinimo. Jie niekada neišspręs jūsų problemų. Jeigu nori sumažinti skausmą, reikia nustoti laukti iš kitų malonės, nustoti manipuliuoti ir tikėtis gėrybių iš ten, kur jos gali būti tik momentinės. Tikros gėrybės, tikra energija, kuri maitina, kuri dar vadinama atviru Dieviškos šviesos šaltiniu, yra ne išorėje, ne technikose, ne grupėse žmonių, o tavo paties viduje.”, – kažkada konstatavo parapsichologas Gintaras Mikšiūnas.

 

Parengė: Vilijos Magiškos Kortos

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nu tai va

Nu arba atvirkščiai. Šiaip realiai ko labiau norite, nebūti vampyru ar sulieknėti, bet pasieksite abiejų ;)

Nu tai va

Žodžiu, atsikratykite kompleksų – sportuokite ir sveikai maitinkitės. Taip ne tik ištrūksite iš vampyro pavidalo, bet dar ir sulieknėsite!

San IL

Nesupratau, tau nepatinka mano vardas ar pranešimo turinys?

San IL

Patarimai geri, tačiau visiškai netinka energetiniui vampyrui. Jo energetinė struktūra absoliučiai kitokia negu paprasto žmogaus ir geras debatų klausimas ar apskritai įmanoma ją restruktūrizuoti. Energetiniams vampyrams patariama “atsibusti” ir kontroliuoti savo gyvenseną, taip jie gali integruotis tarp žmonių ir jie taip netgi dažnai tampa socialinio rato dėmesio centru, tačiau nuolatinis sąmoningas savęs kontroliavimas jiems neleidžia tapti laimingiems ir jaustis pilnavertiškiems tarp žmonių. Tai ką parašiau, visiškai negalioja paprastam žmogui. Todėl mano patarimas būtų nerašyti nesąmonių apie tokius dalykus, kuriuose gerb. būrėja Vilija visai nesigaudo.

Anonimas

Tu tai visu galu meistras ziuriu. Ne tik ufologas, inkognito pasekejas, bet dar ir sugebi ezoterinius patarimus dalinti kitiems…

Taip pat skaitykite