Namo ar buto skaičius. Kokią reikšmę jis neša?

buto-numerisNorint apskaičiuoti savo namo reikšmę, nereikia skaičiuoti ir gatvės, t.y., pilnas adresas nėra reikalingas. Svarbus yra namo ar buto numeris, rašo nuotolinio būrimo projektas “Vajezau buria“.

 

Pavyzdžiui, jei gyvenate bute, skaičiavime naudosite tiek namo skaičių, tiek buto numerį. Jei gyvenate nuosavame name, naudosite tik namo skaičių, jei namo numeryje yra ir raidė, ją taip pat reikės pridėti. O dabar – kaip apskaičiuoti:

 

Sudėkite visus namo ar buto skaičius, iki kol gausite vienženklį skaičių. Pavyzdžiui, jei gyvenate name, kuris pažymėtas 82 numeriu, o Jūsų buto numeris yra 19, skaičiuoti reikia taip: 8+2+1+9 = 20, 2 + 0 = 2. Taigi, Jūsų gyvenamosios vietos reikšmė yra 2.

 

Jei Jūsų namo skaičiuje yra ir raidė, pavyzdžiui, gyvenate nuosavame name, kuris pažymėtas 74B, tuomet pridėsime ir raidę, raidžių skaičių reikšmės tokios:

 

1 – A, J, S; 2 – B, K, T; 3 – C, L, U; 4 – D, M, V; 5 – E, N, W; 6 – F, O, X; 7 – G, P, Y; 8 – H, Q, Z; 9 – I, R.
Taigi, jei gyvenate name, kuris pažymėtas 74B, jį apskaičiuojame taip: 7+4+2 (nes B atitinka skaičių 2) = 13, 1+3 = 4.

 

Žemiau pateikiamos skaičių reikšmės.

 

Skaičius 1

 

Toks namas tinkamas vadovams, aukštesnes pareigas užimantiems žmonėms, savo nuosavą verslą vystantiems asmenims, lyderiams. Labiausiai tokiame name sektųsi gyvenant savo specialybės profesionalams.

 

Tai labai tinkamas namo skaičius, jei norite/dirbate iš namų. Namas – vienetas spinduliuoja pasitikėjimą savimi, lyderystės požymius, naujoves, išradingumą, nepriklausomybę. Tačiau tuo pačiu didesnė tendencija, kad tokiame name gyvenantys žmonės nėra lankstūs psichologiškai, taip pat pasižymi arogancija.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Skaičius 2

 

Harmonija, ramybe ir šiluma spinduliuojantys namai. Labiausiai tinkantys gyventi didelėms šeimoms, poroms, ypatingai vyresnio amžiaus žmonėms. Tai namai, kuriuose svečiai visuomet jaučias šiltai sutinkami ir laukiami, tai namai, tinkantys ruošti šventėms, artimųjų susitikimams.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau nepatartina juose praleisti daug laiko – ilgainiui jie gali imti varginti emociškai, todėl nereikėtų juose užsidaryti ilgai, praleisti didžiąją dalį savo laiko. Šie namai pritraukia pinigus, tačiau tuo pačiu žmonės, gyvenantys dvejeto name yra ir išlaidesni. Šie namai nėra tinkami itin ambicingiems ir atkakliai materialinės gerovės siekiantiems žmonėms.

 

Skaičius 3

 

Šis namas tinkamas linksmiems, šventes, susibūrimus mėgstantiems, meniškiems žmonėms. Šis namas labiau tinkamas pozityviems, gyvenimą mylintiems vienišiams.

 

Namas itin tinkamas rašytojams, panašia veikla užsiimantiems žmonėms. Tačiau šis namas verčia pernelyg išlaidauti.

 

Skaičius 4

 

Tai daugiau praktiškų žmonių namai. Jie tinkami ambicingoms, atkakliai savo tikslų siekiančioms asmenybėms. Tai stipriai su gamta, žeme susiję namai, tinkami gėlių, daržovių auginimui. Namas – ketvertas spinduliuoja stabilumą, sėkmę ilgalaikėse investicijose.

 

Jei esate nuotykius mėgstantis, impulsyvus ir energingas žmogus, šiame name galite jaustis nuobodžiai. Tačiau jei Jums svarbi ramybė ir komfortas, bei esate psichologiškai stiprus žmogus, šis namas Jums turėtų tikti.

 

Skaičius 5

 

Tai namas, tinkantis atsipalaidavusiems, linksmybes mėgstantiems žmonėms, jie tokį namą greitai įsirengia taip, kad jis atspindėtų jų pačių vidų. Jei Jums patinka greiti pokyčiai, aktyvus gyvenimas arba jei Jus stipriai traukia magijos pasaulis – namas – penketas Jums puikiai tiks.

 

Skaičius 6

 

Tai nuoširdžią laimę spinduliuojantys namai, labiausiai tinkantys šeimoms arba kūrybiškiems žmonėms. Tai gyvybę spinduliuojantys namai, todėl dažnai ir interjeras būna spalvingas, nenuobodus.

 

Svečiams smagu tokiuose namuose apsilankyti, jie čia jaučias jaukiai. Namas – šešetas labiausiai tinkamas vaikams, o taip pat ir naminiams gyvūnėliams. Tai „šeimos svajonių namai“.

 

Skaičius 7

 

Tai dvasingiems ir į ezoteriką linkusiems žmonėms palankūs namai. Jei Jūsų darbas susijęs su rašymu, tyrimais ar gilinimusi į dvasinį pasaulį, šis namas Jums puikiai tinka.

 

Tai ramybę mėgstančių žmonių namai. Šis namas netinkamas standartiškiems, į mases besilygiuojantiems žmonėms.

 

Skaičius 8

 

Namai – aštuonetai pritraukia pinigus, materialinę gerovę, užtikrina finansinį saugumą bei stabilumo jausmą. Labiausiai čia tinka gyventi žmonėms, turintiems nuosavą verslą, kurį valdo iš namų.

 

Tai praktiški namai, labiausiai tinkantys verslininkams.

 

Skaičius 9

 

Tai atpalaiduojantys, ramybę nešantys namai, svečiai juose jaučiasi šiltai priimami, o gyventojai – ramūs, tai mėgstantiems skaityti ar rašyti knygas tinkantys namai.

 

Labiau jie tinkami studentams, apskritai, jaunesnio amžiaus žmonėms ar žmonėms, kurie širdyje jaučias esantys jaunesni, nei iš tiesų yra. Šis namas tinkamas pelėdoms – žmonėms, kurie gulasi vėlai ir keliasi vėlai.

 

Parengė: Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
joga

dėl visko sutiko, dėl šeimyninių santykių nelabai

Jurgitele

Pas mane gavosi 3, bet kad mūsų namo dauguma pagyvenę žmonės tai linksmybių nelabai būna, greičiau atvirkšiai. O kaip dėl namo numerių kurie pazymeti nuo 10 ir toliau?

Salvijus

Daznai paskaitau sio puslapio idomybes. 9- kaip “pirstu i aki”..

nuvyle

nesamone.mano 7 raso kad dvasingiem zmonem ramybe teikiantis namas.o dieve gyvenu bendrabutyje ten nuolat girtaujama .kaimynai riejasi.neturiu jokios ramubes.svirkstai metosi.daznai vykstas mentai

tiesiog as

nr. 9 ir viskas atitinka

Matilda

Nr. 9 ir beveik 100% tinka.

pavardenis

pas mane isejo 1. Viskas priesingai nei parasyta :D

Taip pat skaitykite