Google paieškos sistema buvo susapnuota, o tik tada įkurta

larry-page-google„Sapnai – tai karališkas kelias į pasąmonę“, taip kažkada yra pasakęs Zigmundas Froidas, austrų neuropatologas, psichiatras, psichologas, psichoanalizės pradininkas. Ir jis tikrai buvo teisus.

 

Kaip gimė šiandienos gigantas Google? Būtent, sapne. Pasirodo, ji susapnavo vienas iš “Google” įkūrėjų.

 

Larry Page tada buvo 23 metų vaikinas, kuris dar nežinojo, kad viena naktis, pakeis ne tik jo, tačiau ir milijonų žmonių gyvenimus.

 

Vieną naktį sapne jam kilo beprotiška idėja visus pasaulio puslapius sudėti į nuorodas. Įdomu ir tai, kad Larrys matė tikslią viziją kaip paieškos sistema turėtų atrodyti. Pabudęs, tuomet dar būdamas studentu, jis viską detaliai užsirašė ką matė savo sapne.

 

Neilgai trukus Larrys su geriausiu savo bičiuliu įkūrė interneto paieškos sistemą pavadinimu “Google”, kurios prekės ženklas šiandien yra vienas brangiausių pasaulyje.

 

L. Page’as prisipažįsta, kad nuo tos dienos, kai sapnas pakeitė visą jo gyvenimą, jis iki šiandien užsirašo visus savo sapnus. Tą patį daryti ragina ir kitus žmones, nes kaip teigia, sapnai visai netikėtai gali padovanoti naują gyvenimą.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
P.

Nu jus nustokit svaigt:))

Tommy

Tikrai įdomus faktas.

Taip pat skaitykite