9 siaubą keliančios istorijos iš beprotnamių

ligonines-pacientasPrie ko žmogų gali privesti psichikos liga? Ką siaubingiausio psichiatrijos pacientai gali padaryti? Štai tokie klausimai kilo vienam užsienio portalui, kuris pasiūlė savo skaitytojams anonimiškai pasidalinti darbo psichiatrijos ligoninėse ypatumais.

 

Tačiau atsakymai kuriuos jie gavo, pašiurpino ne tik pačią redakciją, tačiau ir skaitytojus. Nežinia, ar žmonės buvo pasiruošę sužinoti tai, kas dedasi už tvirtų beprotanamių sienų.

 

Portalo anomalija.lt rašytoja(-s) E. žemiau pateikia devynias siaubą keliančias istorijas.

 

1. Mano draugas yra psichologas, jis pasakojo apie vieną pacientą – ŽIV nešiotoją ir paranoidinį šizofreniką. Jis manė, kad ligoninėje dirbančios seselės nori jį nužudyti, tad nuolat įsikasdavo į liežuvį ir spjaudavo kraują joms į veidus. Vargšėms seselėms tekdavo dėvėti pirštines ir kaukes kaskart, kai kontaktuodavo su juo.

 

2. Visi mano sutikti pacientai, turėję seksualinių fantazijų, susijusių su infantilumu, gyveno įprastus gyvenimus, tiesiog kartais apturėdavo nenugalimus manijos periodus, ir jei būdavo užklupti, pereidavo į visišką savidestrukcijos stadiją. Tai žiauriausia depresijos forma, kokią esu matęs. Jie bandydavo nusižudyti bet kaip ir su bet kuo, net drabužių rankovėmis.

 

3. Mano mamai yra tekę išklausyti išsamią istoriją apie paciento seksą su muse. Kitas ligonis įsišvirkštė acto į akis, kad nužudytų jose gyvenantį ateivį.

 

Rosenhan

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4. Šizoafektinį sutrikimą turintis vaikinukas prievartaudavo šunis, po ko nupjaudavo jiems galvas. Blogiausia, kad tėvai nežinodami kaip elgtis, vis įgydavo jam naują augintinį.

 

5. Viena moteris nužudė du savo vaikus ir sužeidė vyrą, nes norėjo gerti jų kraują. Sakė, jog tai dėl porfirijos (liga kai organizme sutrinka porfirino gamyba). Kai žmonės susivokė, kad kažkas negerai su jos psichine sveikata, ji jau buvo visiškai pametusi protą dėl kaltės ir savigraužos.

 

6. Vienas mano sutiktas berniukas turėjo bendravimo problemų. Motina lupdavo jį su rykšte besimylėdama su juo ant altoriaus satanistinių ritualų metu. Kitas vaikinas buvo labai ramus, kas stebėtina, turint omenyje, jog tėvai jį ir brolius naudojo kaip prostitutes, versdavo mylėtis vienam su kitu bei valgyti išmatas. Dar viena mergina turėjo nesuvaldomą norą kištis įvairius daiktus sau į lytinius organus. Ji buvo prievartaujama visų šeimos vyrų – tėvo, brolių, senelio.

 

psichikos-liga-zodiakai

 

7. Grupinėje terapijoje paaiškėjo, jog trylikos metų berniukas ligoninėje vien tam, kad pabėgtų nuo savo smurtaujančios alkoholikės motinos.

 

8. Šizofrenikas. Piromanas. Dvylikametis… Iš pradžių sukeldavo nedidelius gaisrus savo kieme, kol sykį supleškino visą namą su sesute, mama ir močiute. Ligoninėje nuolat vemdavo ir tepliodavosi tuo visą kūną, skųsdamasis, jog mato demonus.

 

9. Jaunas vyras aiškino, jog kažkas vis pavagia jo varpą „nešvariems tikslams“. Savo žodžius įrodė teigdamas, kad „varpa keičia spalvą ir peršti“. Dar jis matė gyvates ir girdėjo balsus, kalbančios jam iš radijų ir sienų. Galiausiai jis nustojo gerti vaistus, nes susiginčijo su globėju.

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Piromanas

KAi kurie parasyti dalykai yra senos istorijos is knygu filmu ar seip fantaziju… dirbu psichiatrineja ligonineje domiuosi tuo :) turim moteri kuri mato haliucijonacijas kad ja vis supainioja plaukai is sienu lendantys todel ji grauzdavo savo plaukus iki kol nepasiekdavo . dabar ja skutam plikai

Cipsas

KAIP TAI BIRBINOSI SU MUSE :DDDDDD

abugabuga

Matyt, musė buvo labai didelė :D

Siaubo angelas

Arba labai mazas galiukas

krabas

Istorijos visiskai nebaisios labiau skamba kaip eiline diena psichiatrijoje.

dffff

eilinė???

vezdas

E. sugriz0! Valio!

Monika

Siaubas

Anonimas

Ten dirbant paciam galima psichiskai nesveiku tapti…

Taip pat skaitykite