Kaip pačiam kontroliuoti savo energiją ir išmokti sau padėti

zmogaus-energija-parapsichologijaAplink kiekvieną žmogų yra energijos kokonas. Jei dėl kokios nors priežasties kūnas silpnas, jo energija tampa mažesnė nei įprastai. Vadinasi tokio žmogaus Biolauko kokonas sumažėja proporcingai kūno energijai. Priešingai esant padidėjusiam aktyvumui, kūnas sukelia Biolauko kokono padidėjimą, teigia ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia.

 

Bet koks kūno fizinis negalavimas duoda Biolauko pokyčius ir deformacijas. Todėl gydant kūną valstybinėse įstaigose būtina nepamiršti ir bioenergetinį kūno gydymą. Kiekviena žmogaus kūno ląstelė yra atskiras energetinis darinys ir kiekvienas organas yra energetiškai surištas su energetiniu žmogau Biokokonu.

 

Tai reiškia, kad kūno ląstelės esant Biokokono pažeidimams užprogramuojamos dirbti neteisingai. Todėl Biolauko harmonizavimas yra svarbus procesas gydant fizinius negalavimus. Žinoma, tai nėra momentinis procesas, tačiau organizmo ląstelės turi būti perkirstomos iš naujo. Joms turi būti suteikta nauja informacinė programa.

 

Grįžkime prie neigiamo poveikio žmonių Biolaukui. Jei žmogus jaučia pyktį, stresą, pavydą, neapykantą, nuo jo atskiria energijos paketas, kuris kuria neigiamą informaciją. Tokio žmogaus supakuotas energijos paketas veidrodiškai atspindi patį žmogų ir tokiu būdu tas pats neigimas energijos paketas grįžta pas savo “šeimininką”.

 

Žmogaus aura yra taip pat filtras, kuris praleidžia į kūną tik tai kas būtina ir naudinga. Tačiau didžiąją dalį „skylių „ savo lauke prasimušame patys savo emocijomis ir per stipriai imdami iš aplinkos neigiamą informaciją. Beabejo galimi ir kiti bioenergetinio lauko pažeidimai pvz. kaip juodosios magijos įsikišimai. Taigi, jei žmogаus Biolaukas turi daug skylių, tai duoda didelį energijos nutekėjimą, silpnina visas kūno funkcijas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmogus gali patirti nuovargį, diskomfortą, depresiją, nerimą. Smarkiai nusėda imuninė sistema. Gali pasireikšti galvos skausmas, klajoja skausmas visuose organuose ir kūno dalyse, taip pat gali būti rėmuo, pykinimas, vėmimas, įvairios dėmės arba išbėrimas ant odos. Esant ilgesniam energetinio Biolauko pažeidimui galima pastebėti ne tik nervinių sutrikimų bet ir psichologinių. Daugeliu atveju standartinė medicina diagnozuoja “chroniško nuovargio sindromą” ir rekomenduoja pakeisti gyvenimo būdą, mitybą ir pan.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vis dėlto, esmė yra tai, kad tokia liga kaip „chroniškas nuovargio sindromas „ iš esmės neegzistuoja. Tai galime pavadinti Biolauko disbalansu. Natūraliame būvyje mūsų aura yra kaip elektros kiaušinis, kuris kaip baterija turi poliškumą: viršuje”+” ir žemiau “-“. Atitinkamos emocijos gali pakeisti baterijos polius. Žmogaus Bioenergetiniame lauke nuolat vyksta sintezė ir jai sutrikus žmogaus aura būna pažeidžiama.

 

Jeigu jūs išmoksite kontroliuoti savo kūno energijos srautus galėsite išgydyti save. Tarkime, jūs turite širdies skausmą. Nepriklausomai nuo priežasties, širdis yra persmelkta neigiamos informacijos. Širdies skausmą galima neutralizuoti medikamentais. Tačiau pirma rekomenduoju pabandyti neutralizuoti skausmą energetiniu būdu. Tam būtina pakeisti širdies informacijos centrą.

 

Neigiama informacija gali būti pašalinta tik energetiniu Biolauko atstatymu. Norėdami tai padaryti įkvėpkite pro galvos 7 čakrą ir taip pat įkvėpkite per rankų pirštus, o įkvėpimą ir rankas nukreipkite į širdį 4 čakrą. Iškvėpdami įsivaizduokite kaip iš krūtinės širdies plote išeina neigiamas informacijos energetinis kamuolys, jam galime suteikti tamsiai raudoną spalvą. Šitą neigiamą energetinį kamuolį, kurį ištraukiame iš krūtinės ertmės „nuleidžiame“ į žemę ir šitaip neutralizuojame neigiama informaciją. Pabandykite. Širdies skausmas praeis gana greitai.

 

Sakykime turite problemų su kojomis. Atsisėdate ir ištiesiate kojas, arba galite atsigulti ir atsipalaiduoti. Įkvėpiate, iškvepiat ir įsivaizduojate, kad šalia jūsų kojų yra еnergetinis siurblys, kuris sutraukia jūsų kojų neigiamą energiją į save. Traukiate tol, kol pajaučiate palengvėjimą kojose. Tokiu būdu yra keičiama kojų energetinė informacija. Naujai sukuriama energetika pradeda atkurti kojų sveikatą…

 

Iš tiesų energetinių pasigydos praktikų yra daug. Nebijokite improvizuoti. Svarbu suvokti, kad Energija paklūsta jai duodamai komandai ir formuoja teigiamą informaciją. Jūsų mintys yra informacijos ir gebėjimo sukurti skirtingas versijas energetikos apsauga. Svarbiausia turi būti aiški mintis apie tai, ką jūs norite sukurti. Tai ypač svarbu žinoti moterims auginančioms vaikus. Vaiko ir motinos Biolauko apvalkalas yra bendras.

 

Todėl, neigiami padariniai, emocijos su kuriais susiduria moteris gali atspindėti vaiko fizinę ir energetinę būklę. Kartais tokių vaikų gydymas tradiciniais metodais gali būti neefektyvus. Todėl, jei susiduriate dažnai su vaikų ligomis. Pirmiausia jūs turite atkurti savo energetinę galią ir Biolauką.

 

Keletas patarimų kai stiprinti savo Biolauką.

 

1. Būdas

 

Praktiką galite atlikti gulint arba sėdint. Atsipalaiduokite, įsivaizduokite, kad virš jūsų yra piltuvas su teigiama energija. Pasirinkite gamtos objektą, kurio energijos norėtumėte gauti. Tai gali būti saulė, mėnulis, žvaigždės, debesys, žemė, giedras dangus, medis, vanduo tvenkinys, sniegas ir pan. Įkvepiat ir iškvepiant, įsivaizduokite, kad jūsų parinktas objektas yra atskiras energijos debesis ir jį Jus įtraukiate į piltuvą.

 

Įtrauktą turinį nukreipiate į saulės rezginį. Kai jums reikės vėl iškvėpti, įsivaizduokite, kad Saulės rezginys yra kaip energetinis debesis ( kurį prieš tai įtraukėte per piltuvėlį ) yra susiraitęs į kamuoliuką ir tas kamuoliukas sukasi pagal laikrodžio rodyklę. Su kiekvienu įkvėpimu šis energijos rutuliukas didėja ir tampa tankesnis. Po kažkurio laiko kamuoliukas tampa tokio dydžio kaip jūsų Biolaukas.

 

Šitaip dirbti reiktų taip bent 10-15 minučių kiekvieną dieną, ir jūs netrukus pamatysite, kad jūsų energetinė būklė gerėja. Jūsų kūnas turi savireguliacijos sistemą, todėl per šią praktika galima užpildyti tuos Biolauko tarpus, kuriuose yra „skylutės“.

 

2 būdas

 

Atsisėskite, atsipalaiduokite. Pasidėkite savo rankas ant kelių, delnais į viršų. Įsivaizduokite, kad kiekvienas pirštas paima saulės energijos spindulius. Įkvėpiat, iškvėpiat sudedat dešimt “saulės” pirštų į Saulės rezginį. Nukreipdami saulės spindulius į trečiąją čakrą vėl gi suformuojame rutuliuką, kuris plečiasi ir auga formuodamas jūsų Biolauką. Praktika baigiama kai kamuoliukas „išaugs“ iki jūsų Biolauko dydžio.

 

3. Būdas

 

Jūs stovite ir vizualizuojate save ( savo stuburą) kaip vertikalią ašį. Atsipalaiduojate, įkvėpiate ir iškvepiant, įsivaizduokite, kad esate vertikali ašis erdvėje per kuria juda energijos srautai. Turite jausti kaip stuburu iš apačios į viršų juda energijos. Įkvėpdami turite plėsti savo ašį ne tik į viršų bet ir į šonus.

 

Ši praktika suaktyvina energijos kanalų apytaką kūne ir pašalina deformacijas bei spragas susidariusias žmogaus Biolauke. Jei turite energetinių skylių, šis metodas užpildo jas energetiniais srautais.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite