Aiškiaregystė ir jos rūšys

aiskiaregysteAplinkinį pasaulį mes priimame akimis, ausimis, nosimi, burna ir lietimo organais. Kartu su tuo mes dažnai naudojamės netikėtais jausmais, dažnai net nesuvokdami to. Mes priimame savo vidinį balsą, įsiklausome į savo sąžinę ir ta dalį savo pasąmonės, kuri atsako už išmintį. Yra keturi jausmai, kuriais mes priimame aplinkinį pasaulį, teigia būrėja Roma Vičienė “Mėnesiena: Būrimas kortomis” įkūrėja.

 

Superjautrumas arba empatija

 

Ar jūsų jausmai lengvai sužeidžiami? Jūsų intuicija pasako, kad su žmogumi kažkas ne taip, netgi tada, kai jis atrodo laimingas? Ar kreipiasi į jus – kaip į žmogų, kuris gali padėti – tie, kurie jaučiasi prislėgti, arba tie, kurie nori nusiimti sunkumą nuo širdies? Ar dažnai prie jūsų prieina nepažįstami žmonės paprašyti patarimo?

 

Tai tik keli iš požymių, parodantys apie jūsų priklausymą empatijos grupei. Žmones instinktyviai traukia prie turinčių šių sugebėjimų. Bet jausti žmonių emocijas ir jausmus taip, kaip savo pačių, yra pavojingas. Jiems tenka “perleisti” per save visas ligas ir negatyvią informaciją, jausti jų skausmą, kartais to net nesuvokiant.

 

Jiems sunku būti žmonių susibūrimo vietose. Jie linkę persivalgyti arba ir į kitas priklausomybes, kad tik galėtų nuslopinti savyje nerimą. Tokiems žmonėms tenka nemažai kentėti dėl šių savo ekstrasensinių sugebėjimų, bet jie ir apdovanoti retu talentu. Jie visada žino, nusipelnęs šis ar kitas žmogus pasitikėjimo, jų vidinis balsas niekada neklysta.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bet šis sugebėjimas gali būti pavojingas dėl gebėjimo jausti svetimas vibracijas, kurios gali paveikti jų pačių poelgius. Todėl, jeigu jūsų charakteris optimistinis, bet dėl nepaaiškinamos priežasties pradedate jaustis prislėgti, pasistenkite pažiūrėti į šį reiškinį kitu kampu.

 

Paklauskite savęs: “kas man sukelia šiuos jausmus?”. Dažnai atsitinka taip, kad jūs priimate vibracijas ar jausmus kito žmogaus, net nežinodami apie tai. Turėdami šias ekstrasensines savybes jūs galite padėti šiam žmogui. Tiesiog, kai tai įvyks, reikia sustoti keletui minučių, susikaupti ties saulės rezginiu ir užduoti sau klausima: kieno tai jausmai? Kai Tai padarysite, pažiūrėkite, ar atsiras jūsų galvoje kieno nors paveikslas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai gali būti bet kas: šeimos narys, geras draugas, kaimynas ir t.t. Kas tai bebūtų, paskambinkite ir pasidomėkite kaip jis jaučiasi. Ir jūs nustebsite sužinoję, kad kaip tik šis žmogus jaučiasi prislėgtas. Jeigu jūs empatas, tai sugebate jausti kitų žmonių emocijas nepriklausomai nuo to, jos linksmos ar liūdnos.

 

Aiškiaregystė

 

Ar dažnai prieš jus atsiranda aiškūs, ryškūs ir prisimintini paveikslai? Ar jūs priklausote tai kategorijai žmonių, kurie niekada nesinešioja laikrodžių, nes sugeba jausti tikrą laiką? Ar jūs sugebate tiksliai vizualizuoti kambario vaizdą, kad galėtumėt perstatyti baldus taip, kad sustiprintumėt energijos srautą arba pagerintumėt kambario vaizdą? Kalbėdami su kuo nors telefonu, ar sugebate įsivaizduoti, kaip atrodo šis žmogus, net jeigu niekada jo nematėte?

 

Jeigu jūs teigiamai atsakėte į šiuos klausimus, jūs turite aiškiaregystės sugebėjimų. Neleiskite pasitaikančioms klaidoms trukdyti jūsų asmeniniam tobulėjimui. Žmonės dažnai pakliūna į televizijos šou poveikį, kuris piešia šabloninį aiškiaregio paveikslą, dirbantį su krištoliniu rutuliu, pilname dūmų kambaryje.

 

Manau, pats laikas išsklaidyti šį mitą. Aiškiaregystė – Tai sugebėjimas matyti mintimis. Žmonės, turintys polinkį aiškiaregystei mėgsta laiką praleisti dideliose, atvirose, gerai apšviestose vietose. Keliaudami jie turi pamatyti viską, net negalvodami, kad gali ką nors praleisti. Po to, kai jūs suprasite ir gausite prieigą prie tos ypatingos srities ir išmoksite interpretuoti simbolius ir paveikslus, aiškiaregystė atneš naudą jums ir kitiems.

 

Aiškiagirdystė

 

Ar galite jūs suprasti, kai kas nors meluoja? Mėgstate būti triukšmingose vietose? Ar įjungiate muziką kaip foną ką nors dirbdami?Ar girdite kitų žmonių mintis?

 

Aiškiagirdystė – tai tylus balsas, kurį mes labai dažnai girdime, balsas, į kurį daugelis iš mūsų nepakankamai įsiklauso, o tie, kas įsiklauso, dažnai gailisi. Pirmas žingsnis gilinant aiškiagirdystės sugebėjimus, tai išmokti atskirti ekstasensinę informaciją nuo kasdienių minčių ir mentalinių plepalų.

 

Praeis kažkiek laiko ir informacija, gaunama vidinio balso pagalba, pradės lietis srove ir taps kur kas aiškesnė. Visa gaunama informacija turi būti pozityvi ir nukreipta į aukščiausiąjį gėrį. Jeigu jūs gaunate negatyvią informaciją, reiškia ją paveikia jūsų protas. Tokiu atveju, ją reikia analizuoti, kad suprastumėt įkokias emocines ir psichologines problemas reikia atkreipti dėmesį.

 

Aiškiažinystė

 

Jūs vidiniu jutimu žinote, kad į idėją, kuri atrodo ideali, paprasčiausiai nereikia kreipti dėmesio? Jūs tikri, kad jums meluoja, nežiūrint į pateikiamus įrodymus? Jūs tarsi žinote būsimų veiksmų rezultatus?

 

Praktikuodami automatinį rašymą, jūs naudojatės aiškiažinyste. Tai tik maža dalis aiškiažinystės pavyzdžių. Ją dažnai painioja su aiškiaregyste ir aiškiagirdyste. Aiškiažinystė – tai lengvesnė forma gauti žinių iš aplinkos, be įdėtų pastangų ir žinių. Bet, nežiūrint į lengvumą, aiškiažinystė nėra mažiau galinga dovana.

 

Aktuali užduotis – atskirti aiškiažinystę nuo intuicijos, nuojautos ir savo minčių. Dažniausiai aiškiažinystės pagalba gaunamos žinios neturi nieko bendra su jūsų mąstymu tuo metu. Kaip ir kiekvieną psichinį sugebėjimą, taip ir aiškiažinystę jūs galite tobulinti. Vienas iš būdų yra automatinis rašymas.

 

Autorė: Roma Vičienė, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
bb

Jei moki stebėti save ir kitus, turi galvą ant pečių, visos šios “Aiškiaregystės” formos yra prieinamos. Jokia čia mistika ar stebuklas.

keista ir nesusiję

bet labai labai dažnai vakarais nevalyvai pažiūriu į laikrodį kai būna 22:22… wtf?

sygeraiksia

o jeigu visom formom apdovanotas? ar zmogus gali isproteti?

Human Experience

Ziurint ka tu turi omeny ‘gali isproteti’, jai zmogus yra silpnas ir nepasiruoses tam jis gali isprotet, bet jai tu to zmogaus nesupranti vienaip ar kitaip nereiskia kad jis isprotejas, jis gali turet daugiau suvokimo negu tu. Nemazai pasaulio geniju buvo ‘isproteja’ kol galu gale gavo nobelio premijas :)

Taip pat skaitykite