Alvydas Aukštuolis. Ar dabartiniai „negali būti“ ir yra tikrieji stebuklai?

Stebuklas - netikėtas dieviškos kilmės įvykis. Kartais įvykį atlieka ar bent daro jam įtaką religingas žmogus (šventasis). Stebuklu laikomas įsikišimas į natūralią gamtos tvarką. Neretai stebuklu laikomas bet koks „dievo“ veiksmas.Buitine prasme stebuklu gali būti įvardijamas bet koks statistiškai netikėtas naudingas, teigiamas įvykis (pvz., išgyvenimas katastrofos metu, išgijimas po sunkios ligos) arba neįtikėtinai nuostabus įvykis, nepriklausomai nuo jo kilmės (pvz., vaiko gimimas).Alvydas Aukštuolis
 
Visais laikais yra žmonių, kurie ilgisi, trokšta stebuklų, o aš savuosius stebuklus atrandu skaitydamas įvairius mokslinius straipsnius. Kai kurias tų straipsnių mintis, papildytas mano pastebėjimais ir pateikiu čia.
 
Keisčiausia ir juokingiausia man buvo tai, kad net teko pasidomėti ar aš teisingai traktuoju pačią sąvoką „stebuklas“? Pasirodė, kad visgi taip. Tačiau mane labiausiai stebina tai, kad tik pastaruoju metu daromi atradimai, kurie iš principo kaip ir negali egzistuoti. Ir tokių atradimų – mano manymu – stebuklų, gana daug. Visų čia net nepajėgčiau išvardinti, tad paminėsiu tik labiausiai įsimintinus.
 
Taigi… Stebuklas, tai netikėtas dieviškos kilmės įvykis. Kartais įvykį atlieka ar bent daro jam įtaką religingas žmogus (šventasis). Stebuklu laikomas įsikišimas į natūralią gamtos tvarką, o neretai stebuklu laikomas bet koks Dievo veiksmas.

 

Nežinau ar čia Dievo veiksmas, bet mokslininkai Visatoje rado milžinišką objektą, kurio neturėtų būti. Dėl milžiniško dydžio, objektą net praminė Dievo rūmais. Šis atradimas smarkiai neafišuojamas.

 

multivisata

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Toliau dar įdomiau – iki šiol mokslininkai manė, kad didžiausia struktūra Visatoje yra galaktikų gija, žinoma kaip Slouno didžioji siena (ang. Sloan Great Wall), tačiau naujausi tyrimai atskleidžia, kad egzistuoja dar didesnis masyvas – Šiaurinė gigantiškųjų žiedų siena (Hercules-Corona Borealis Great Wall), kurios dydis sunkiai suvokiamas net patiems astronomams. Minėto objekto skersmuo – apie 10 mlrd. šviesmečių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Aišku, kad „HER – CRB GW peržengia viršutinę teorinę ribą, kokio nors dydžio struktūras, kadangi teoriškai negali apskritai egzistuoti“, – tvirtina Čarlstono koledžo astrofizikos profesorius Jon Hakkila. Būtent jis yra vienas iš astronomų, kurie surado šį naują masyvą. „Atradimas užmena mįslę, kadangi teoriškai to neturėtų būti, tačiau vis dėlto yra“, – pakomentavo jis.

 

O štai visai kitokio pobūdžio atradimas, kurio neturėtų būti, nes tai prieštarauja Einšteino reliatyvumo teorijai.

 

Mes gerai žinome, kad pagal Einšteino teoriją niekas negali skrieti greičiau už šviesą. Tai yra kaip ir neginčijama, nes tuo grindžiamas viso pasaulio sukūrimo suvokimas. Todėl, jei taip nėra, mums teks keisti visą pasaulio suvokimą, kas gresia dideliais neaiškumais.

 

Bet pradėkim viską nuo pradžių. Stambiausias Ženevos branduolinės fizikos tyrimų institutas sušaukė net simpoziumą, nes patys mokslininkai išsigando savo atradimo, kuris pritrenkė pasaulį 2011 m. rugsėjį, kai buvo paskelbta, kad neutrinai, skrieję iš CERN Šveicarijoje į detektorius, esančius Italijos Gran Saso kalnų apačioje, viršijo šviesos greitį.

 

CERN

CERN

 

Tai buvo įvykis, kuris privertė suabejoti Einšteino reliatyvumo teorija. Tačiau per sekančius kelis mėnesius buvo nustatytos dvi klaidos – nesandarus optinis kabelis ir blogai veikiantis laikrodis, kurios galėjo turėti įtakos bandymo rezultatams. Taip ir liko iki galo neišsiaiškinta ar eksperimentą su neutrinais galima vadinti „to negali būti“, kaip buvo pavadinta iš pradžių ar tiesiog mokslininkai tada išsigando savo atrasto stebuklo.

 

Būtų galima paminėti ir daugiau tokių stebuklais arba „‘negali būti“ vadinamų atradimų, kurie pasipylė tik pastaruoju metu. Nenoriu nieko įžeisti ar fantazuoti nesiremdamas faktais, tad jei tikėsim, kad yra kažkokia kosmoso energetika, pagal kurią Saulės Sistema ir visų mūsų mylima planeta Žemė pereina į visiškai naują energetinių vibracijų lygmenį, perkeldama ir mus visus į kokybiškai naują būties, saviraiškos ir energetinių mainų erdvę. Tik taip galėčiau paaiškinti, tuos visus „negali būti“ vadinamais, atradimus.

 

Ir dar… Visai nesenai paskelbė, kad atrasta nauja žmonių rūšis. Aš nei kiek nebejoju, kad tai gali būti paslaptingieji Atlantai. Tada drąsiai galima teikti, kad visgi mes judame į priekį ir greitu laiku žinosime tokių dalykų, kurie ir yra tikrieji stebuklai arba, kaip dabar sakoma – „negali būti“.

 

Alvydas Aukštuolis, brontis15.wix.com

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ZMOGUS

MANAU turetu but visiem savaime aisku jog stebuklu nera,ne tiesiogine prasme o ta kad paprasciausiai pati savoka yra taikoma kaskam apibudinti kas yra visiskai kolkas nesuprantama,nepaaiskinama,ar priestarauja fizikos desniams dabartinio siaurio suvokimo zmonems….

Alvydas

Tu teisus tik vienu – faktų trukumas, nes pats perskyrimas nėra joks stebuklas.Bent jau teoriškai. Sakykim lazda buvo kažkoks aparatas, kuris smarkiai stumia vandenį. Ir….perskirta. Tačiau….tačiau kaip sakai, faktų ir žinių trukumas. Štai ir stebuklas…..

tadasas99

“Moze perskyre upe.” Cia ne stebuklas o klaidingos zinios ir faktu trukumas, bet tai siandien laikoma stebuklu, autorius manau kalba apie stebuklo savoka, kad kazka istorijoje ar tiksliau legendose laikome stebukl bet remiantis taispaciais kriterijais siandien tapacia savoka galime pritaikyti mokslo atrastiems ir pagrystiems dalykams.

Alvydas

Mariau, sutinku, bet pateik kitus faktus.Tada tikėsim, o dabar… tavo išvada nesiskiria nuo mano straipsnio.

Marius

Tai ne stebuklai, o tiesiog klaidingos zmoniu zinios. Rekiam, kad mes turim faktu, o is tiesu tie faktai klaidingi

Taip pat skaitykite