Mano dukra naktimis bendrauja su nematomu žmogumi

vyro-vaiduoklisMūsų nuolatinė skaitytoja Karolina sutiko pasidalinti šiurpiu savo dukrelės elgesiu naktimis.

 

Sveiki, šiąnakt nutiko keistas dalykas, nors gal negalima taip sakyti, viskas tęsėsi kažkur dvi savaitės… Nežinau ar čia kas keisto, ar nepaaiškinamo, bet buvo tikrai baugoka.

 

Viskas prasidėjo, kai jaunesnioji dukrytė (7 metų) naktį atsikėlė ir pradėjo vaikščioti nuo kambario iki vonios. Paklausiau kas nutiko, sako ten dėdė guli… Sakau, kur, koks dėdė? Ji sako, tu durų neatidaryk, nes ten guli, o kodėl ten guli? Paaiškinau, kad niekas niekur neguli ir nuvedžiau atgal į lovą. Rytą žinoma neprisiminė nieko, vyresnioji dukra dar pasijuokė, pasišaipė, o ji vis gynėsi, kad nevaikščiojo ir nekalbėjo.

 

Po kelių dienų atsikeliu nes, mane kviečia. Dukra stovi prie mano lovos. Paklausiu, ar neina užmigt? Sako, o kodėl tu duris palikai neuždarytas? Sakau, kad durys uždarytos. Sako, juk gali ateiti… Sakau, kad niekas naktimis nevaikšto į namus. Sako, pamatysi ateis. Vėl nuraminu, paguldau į lovą. Ryte žinoma vėl neprisimena savo naktinių pasivaikščiojimų ir kalbėjimų.

 

Dar po kelių dienų ir vėl pabundu, nes girdžiu, kad mažoji nuėjo į tualetą. Laukiu kol parkeliaus į kambarį, bet ilgiau užtrukus nuėjau pažiūrėt, ką ten veikia. Sėdi atsisėdus ir žiūri į vieną tašką. Klausiu, ką čia darai? Sako dėdė negali užmigti… Sakau, kad visi dėdės ir tetos jau senai miega. Sako, ne, dėdė piktas, tu netriukšmauk, kitaip jis ateis… Aiškinu, kad naktį niekas netriukšmauja, visi miega… Paguldau nuvedus ir ryte vėl klausiu, neprisimena.

 

Na ir galiausiai šiąnakt pažadina stiprus laukinių durų trinktelėjimas ir ilgas skambutis į duris. Pašoku iš miego ir puolu prie durų, maža kas… Pažiūriu pro durų akutę, ten nieko nėra. Grįžtu į kambarį, dukros pabudusios ir išsigandusios nuo tokio triukšmo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

O kas nutiko taip ir neišsiaiškinome. Kaimynai? Skersvėjis? Nors durys gana lengvai užsitrenkia ir keista, būtu buvę, jei nebūtumėm pastebėję, kad jos praviros… Ir skambutis… Nežinau.

 

Vėliau nesugebėjau užmigti iki pat ryto. Prisiminiau mažosios klajones naktimis ir apie dėdes ateinančius… Ir jos klausimas po šito įvykio, kodėl taip šalta? Nors bute visuose kambariuose atsukta didžiausia šiluma ir iš po patalų išlindus ji buvo visa ledinė… Pasidarė labai nejauku.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nesakau, kad visa tai susiję, ar kas nepaaiškinamo, tiesiog pasipasakojau. Gal jums kyla kokių minčių? O gal kas esate susidūrę su vaikščiojimu ir kalbėjimu naktimis? Būtu gerai sulaukti patarimų, kaip elgtis. Ačiū.

 

Skaitytoja, Karolina.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mamukas

Mano 3mete dienos metu mate 2 seniai mirusius zmones. Issigandau baisiai kai atejus pas mane is 4karto paaiskino kad su ja nezaidzia lelia o teta guli ir nesikelia griebiau uz vaiko ir begau. Vasaros metu salti krete nezmoniskai tik nezinau ar is baimes ar del.ko kito. Ir kas svarbiausia ten kur mate ji kazka nebuvo nei nuotrauku nei kazko kad butu galejus perpasakoti. Papasakojo taip aiskiai viska kad net as patikejau kad ten kazkas yra…

lol

prikolas blt.

Marius

Mano sūnus 4 metų net suspiege kad kažka mato vidurnakti. jau ne pirma naktis, kai tai nutinka aš iš miego šoku iš lovos ir nubėgu pažiūrėti kas vyksta, ir ne ijunges dar šviesos sūnus stovi šalia lovos ir rodo pirštu į kambario kampa, ir kai tai nutinka visada į ta pati kampa rodo , ir kai įjungiu šviesa sakau – kad nieko nėra tam kampe, sūnus atsako – ten stovėjo baubas,
gal susapnavo kažka. bet kažkaip per dažnai vis kartojasi, jau galvoju dėsiu kamera ir bus matyt.

Ilona

Reikėtų pabandyti hipnoze

Rigonda

Būtinai nueikite į bažnyčią ir užsakykite mišias už kenčiančias sielas. Paprašykite kunigo pašventinti namus. Mums irgi buvo panašiai. Po minėtų dalykų viskas baigėsi.

Deividas

sveiki :) per miegus mūsų estralinis kūnas atsiskiria nuo fizinio čia jau visiem žinoma :) o pasiavaiksčiojamai vadinami lūnatikavimu :) o kad nieko nepamena normalu mes ir būname savų sapnų nepamenam irgi :) tik keista kad vis tas pats sapnas
tik vienas faktas kuris paneigia kogero šią teoriją viršui…. Durys ir skambutis…

arturas

pas mano sunu irgi taip buvo. patarimas: kai prabunda stenkis nezadyti,nekalbinti,nedekti sviesos laukyk prieblanda tai vyks trumpiau o jei nesilaikysi tai tai vyks ~15-20min o y lova vistiek sugrys. buna ir taip kad klyke nesavo balsu ir rekia nemusk teti man skauda ir laksto po kambary o mes su zmona stovim prie tu vietu kur gali susizeisti prieblandoij bet praina ~5min ir atsigula y lova o jo kuno temperatura pakildavo iki38 ir vel nukrisdavo atsigula ir lygiai 40 min preaina ir vel taspats ir taip puse nakties tik silpniau. jam daba 10metu tokiu yvikiu turejom 5kartus per 10metu. psichologe sake… Skaityti daugiau »

Stebintis

Jokia čia dvase ar kas lunatikė naktim vaikšto vardu pašauk kai vaikščio turi prabust iš miego

bildukas

durniai :D

tomm2

keista? bet ne.patarimas,padekit voniale ar dubeni su truputeliu vandens salia lovytes.keliatas siansu ir pasveiks.

Taip pat skaitykite