Slapta pasaulio vyriausybė: Komitetas 300

Window-of-Opportunity-for-a-New-World-OrderŠveicarijos Ciuricho federalinio technologinio instituto mokslininkai sudarė nuosavybės ryšių tarp pasaulio kompanijų schemą ir nustebo išvydę, kad prieš ketverius metus vos 147 didžiausios korporacijos valdė net 40 proc. pasaulio aktyvų. „Apie tai, kad pasaulio turtas yra sutelktas tik labai mažo žmonių rato rankose, kalbama ir rašoma jau seniai, o šveicarų atliktas tyrimas moksliškai įrodė, jog tokios šnekos ne iš piršto laužtos”, – „Respublikai” sakė Latvijos ekonomistas Dmitrijus Smirnovas.

 

Atsitrenkė į fondus

 

Šveicarų mokslininkai sudarė grafinį maždaug 43 tūkst. didžiausių pasaulio kompanijų, kurios valdo didžiąją dalį privataus planetos turto, nuosavybės ryšių grafinį vaizdą. Jį patys tyrėjai pavadino „peteliške”, mat daugelis iš pažiūros viena su kita nesusijusių gijų sueina į vieną mazgą – aiškėjo, kad beveik pusę kompanijų valdo vos 147 didžiausios planetos transnacionalinės korporacijos. Tyrimo rezultatai buvo nušviesti moksliniame žurnale „Sciens News”.

 

„Kas dešimtmečiais buvo pateikiama kaip anekdotas, dabar yra patvirtinta moksliškai. Pasirodo, tikras faktas, kad nesuskaičiuojamos daugybės įmonių nuosavybės siūlai laikomi tik mažos žmonių grupės rankose”, – leidiniui teigė Ciuricho Karnegio-Melono universiteto finansų analitikas Brandis Eivenas.

 

Tačiau tyrėjai pripažįsta, kad jiems nepavyko išvynioti siūlų iki galo – galutiniai naudos gavėjai iš valdomų korporacijų taip ir liko nežinomi. Mat 40 procentų pasaulio aktyvų valdantys asmenys slepiasi už beveidžių fondų, kurie dokumentuose ir įvardijami kaip aktyvų valdytojai.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Netikėto atradimo autoriai toli siekiančių išvadų nekelia. Jie tik tvirtina, kad per didelė kapitalo koncentracija nedidelės turtuolių grupės rankose pasaulio ekonomiką daro labai pažeidžiamą. „Kadaise užteko subyrėti „peteliškės mazge” įsitaisiusiam bankui „Lehman Brothers”, ir visą pasaulį domino principu apėmė krizė”, – teigia šveicarai.

 

Atradimas patvirtina esant sąmokslą

 

Latvių ekonomistas D.Smirnovas netikėtu laiko ne Šveicarijos mokslininkų atradimą, o tą faktą, kad jį buvo leista daryti, maža to, netgi paskelbti rezultatus mokslo leidinyje. „Iki šiol kalbėjimas apie nuolatinę pasaulio turtų koncentraciją vienose rankose yra laikomas vos ne nusikaltimu. Tokių teorijų skleidėjai yra apšaukiami psichinių sutrikimų turinčiais asmenimis, o jų šnekos – nieko vertomis sąmokslo teorijomis. Šveicarai, žinoma, bijo atskleisti galutinius naudos gavėjus, nes pastarieji itin galingi. Tačiau moksliniais faktais pagrįstas jų darbas turi neįkainojamos reikšmės – jis patvirtina, kad pasaulinis bankininkų sąmokslas vyksta iš tikrųjų”, – „Respublikai” tvirtino ekonomikos specialistas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Kažkas turi savo rankose beveik pusę pasaulio turto, tačiau pasaulis apie tai nė neįtaria. Ką tai reiškia? – „Respublika” klausė D.Smirnovo.

 

– Ar jums teko skaityti Anglijos žvalgybos karininko Džono Kolemano (John Coleman) knygą „Komitetas 300″?

 

Žvalgybininkas trisdešimt metų stebėjo globalioje erdvėje vykstančius procesus ir pateikė daug įdomių išvadų. Beje, iki šiol knyga yra iš tų, kurios oficialiai lyg ir nėra uždraustos, bet skaityti nerekomenduojamos.

 

Knygoje dėstoma, kad jau egzistuoja Amerikoje veikianti pasaulio vyriausybė, kuri valdo pasaulį per bankus, korporacijas, susijusias priklausomybės ryšiais. Vyriausybę sudaro keliolika turtingiausių tarptautinių bankininkų klanų, o demokratija, lygiateisiškumas, žmogaus teisės ar laisvoji rinka yra tik gražiai pateikiamas ir dažniausiai jaunus žmones tarytum medaus gabalas masinantis melas.

 

– Kas priklauso toms šeimoms?

 

– Šveicarijos mokslininkai tai pabijojo įvardyti, tačiau, manau, jie tą dalyką žino. Knygoje iš vadovaujančių pasauliui korporacijų minimi bankai „Bank of England” ir „JP Morgan Chase”. O už jų jau porą šimtų metų stovi trilijonierių Rokfelerių, Diuponų, Morganų, Rotšildų ir kitų bankininkų šeimos. Kadaise jų protėviai padarė atradimą, kad savo rankose turint rezervinę pasaulio valiutą JAV dolerį galima užkariauti visą planetą, o tai šiandien sėkmingai ir daroma.

 

Kaip rašoma knygoje, šeimos valdo ir JAV – jos finansų sistemoje, svarbiausiuose valstybės postuose sėdi „Komiteto 300″ patikėtiniai, kuriems Amerikos prezidentas, Senatas ar Kongresas tėra marionetės.

 

– Ar jūs pats tikite šia sąmokslo teorija?

 

– Šveicarų atradimai rodo, kad pateikiama informacija gali būti tikra. Be to, dabartiniai įvykiai pasaulyje irgi patvirtina Dž.Kolemano išdėstytas versijas.

 

– Kam bankininkų šeimoms reikia prisidengti fondais ar kitaip slėptis?

 

– Manau, iki tam tikro laiko buvo būtina, kad visiškai niekas neįtartų jų kėslų. Pasaulis buvo užkariaujamas slapčia, dosniai dalijant ar dozuojant kreditus. Egzistuoja vadinamoji monetarinė teorija, kuri iš esmės yra teisinga. Ji byloja, kad investuojant pinigus skatinamas ekonomikos žydėjimas. Tačiau teisingą teoriją bankininkai „patobulino”.

 

Mat jie pastebėjo, kad sustabdžius lėšas ūkis žlunga, atsiranda nedarbas, nebeįmanoma grąžinti ne tik procentų, bet ir paskolų. Likę be pinigų žmonės, įmonės ir netgi valstybės yra pasirengę viskam – taip pat ir parsiduoti už grašius. Kitu atveju jiems tektų mirti iš bado. Būtent šiuo momentu ir vykdoma okupacija. Pavyzdžiui, Graikijai jau pareikšta, kad jei ji nesugebės ir toliau valdyti kreditų, o tai dėl didelio įsiskolinimo tikrai atsitiks, bus įvestas tiesioginis Tarptautinio valiutos fondo ir Europos Komisijos valdymas. O iš tikrųjų valdymą perims tie, kurie slepiasi už šių organizacijų.

 

Žinoma, Vyriausybė bus palikta, bet ji jau nieko nereikš.

 

Tačiau tam, kad korporacijose ir valstybėse sukeltum tokią neviltį, reikia laiko. Pirmiausia iš piliečių per nesąžiningus bankus, kurie bankrutuoja, išsiurbiami turtingesnių piliečių ar įmonių pinigai. Paskui kiniškomis prekėmis sunaikinama pramonė, o kartu – ir nacionalinės finansų sistemos. Be pinigų likusioms valstybėms ir jų piliečiams kaip didžiausia malonė įteigiama, kad jos gali skolintis JAV doleriais. Dažniausiai jais paskatinamas ir ekonominis augimas, kad valstybės ir jų piliečiai įtikėtų, esą paskolas bus iš ko grąžinti. Vėliau pinigų srautas sustabdomas ir daroma tai, kas vadinama Graikijos scenarijumi.

 

Žinoma, tokiam scenarijui įgyvendinti būtinas griežtas slaptumas, antraip valstybės gali atsisakyti skolintis ar aukoti savo nacionalines valiutas, kurios, kaip rodo Lenkijos pavyzdys, gali išgelbėti nuo krizės netgi palyginti nedideles valstybes.

 

– Tačiau norint atlikti tokią globalią operaciją reikia valdyti visus pasaulio bankus?

 

– O jie ir valdomi iš vieno centro. Paslaptingieji savininkai, anot šveicarų, savo rankose turi 40 proc. pasaulio aktyvų, o bankininkystės sektoriuje tas procentas, mano nuomone, sudaro visus 90.

 

– Vis dėlto paslapties šydas nuo pasaulinio sąmokslo, apie kurį kalbate, po truputį praskleidžiamas?

 

– Galbūt „Komitetui 300″ tai jau nebėra taip aktualu. Pasaulis juk iš esmės pavergtas. Kas nepaėmė kreditų, nukariaujamas jėga. Pavyzdžiui, skaičiau, kad vien Libijai užkariauti Amerika skyrė 1 mlrd. JAV dolerių. Kinijos galybė irgi egzistuoja tik dėl Amerikos investuotojų. Galbūt ir Šveicarijos mokslininkų atradimo paviešinimas reiškia, kad iki šiol pogrindyje veikusi tarptautinių bankininkų vyriausybė jau greitai pasirodys ir perims realią valdžią.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Intelektas

Hahaaahaaa matomai zmonės gyvenantis tokiomis teorijomis vadovaujasi emociniu intelektu ir paranoja yra kaip ir autorius minejo sutrike pasimete, ir visur ziuri pro negatyvo prizme , tokie zmones nieko nedaro nesukuria ir faktas kad savo atsakomybe pwrmeta kazkam kitam visada kazkas kaltas tik ne jie patis:D atsipeikekit viskas kas vyksta tavo gyvemime gali pasiejti niekada pasaulyje tai nebuvo taip lengva kaip dabar ir planas zmonijos bendras kaip ir visos gyvybes yra mumyse visuose isgyventi plestis tai zmoniu skaicius nemazes o dides ir plesimes i kitas planetas visatas tapsime nemirtingi nes nori nenori i tai eina gyvibes evoliucija ir galvot apie saujele… Skaityti daugiau »

Pyktis.

Koks tu intelektas???? ;DDDDD Tu visiskas jo deficitas. Tu taip stipriai atsilupes,kad net juokas neima. Asilo berete tu geriau pasidomek daugiau apie slaptas organizacijas ir ju veikla. Asile tu per visa ugi tu ant peciu galva su smegenim nesioji ar prisikta puodyne??? Tu apgailetinas. Zmones yra padaryti visiskais vergais. Tu esi visiskas zombis kuris nepajeg mastyti. Esi auka. Tokiu reiktu pagaileti,bet as tokius niekinu uz ju durnuma uz ju nenora mastyti. Daryk isvadas.

LMT

Skaiciau knyga originalo kalba. Beja, jei nelkistu, autoriaus seniai nebera gyvuju tarpe, neabejotinai buvo ziauriai nuzudytas

Anonimas

keistai skamba,bet itiketinas dalykas kad žmonija mažina kažkas įvairiais būdais…

vytas

mazina ivairiai,skiepai Afrikoj,lygtai nuo teberkuliozes,o faktinai,kad negaletu mergaites pastoti,gimdyti,sukuriami gripu epidemijos ,vistu,kiauliu ,kempinliges,kuriami GMO produktai,jie treciai kartai neleidzia tureti palikuoniu(tyrimai su pelemis),narkomanija,propaguojama geju santuokos,ju paradai,tai seimos ardymo,jos menkinimo tikslas,jie gi nesidaugina,o geju daugeja masiskai,girtuoklyste,depresija,savizudybes,o kur dar karai ,kurie sukeliami specialiai,kur po vadinamos demokratijos ivedimo,paskui vyksta pilietiniai karai ,kur patys zudosi savus.Toks ir yra tikslas,kad Zemeje liktu tik vadinams auksinis milijonas zmoniu.

rusas

pats tu totalus mudakas tik aklas ir kurcias gali nematyti kad viskas eina i ta puse i ukraina jav jau atveze aparatus kai fotkina zmogu pasui po oda isgraviruoja koda tipo rfid cipa ir tave paskui seka per palydovus

...

Pasidomek labiau rfid technologija. Palydovai ten ne prie ko :)

vokietis

Totali NESAMONE…..tokiu ir panasiu TEORIJU yra simtai jei ne tukstanciai :;)))))

kulevas

Atsigauk nuo pigiu narkotiku sistemos verge

vw

pries savaite ziurejau f, placiai uzmerktos akys, kaskaip iskart pagalvojau, kad tokie veikejai po tokius klubus, teisingiau tokio lygio, vaiksto

oho

Jei taip bus – šakės…

Taip pat skaitykite