Pakenkti žmogui galima ir žiūrint į jo nuotrauką

nuotraukosNuo seno žmogaus poreikis suvokti ir perteikti aplinkinį pasaulį buvo visiškai natūralus. Ilgainiui imta manyti, kad daiktų, gyvūnų, žmonių piešiniai turi magiškų savybių.

 

Tas, kuris turėjo kokio nors žmogaus atvaizdą, tapdavo jo sveikatos ir net gyvybės valdovu.

 

Mūsų laikais iš vaizdų kūrimo sistemos už portretą ar skulptūrą daug pavojingesnė – nuotrauka. Kodėl tiek žinodami apie vaškines figūras, prakeiktus portretus ir kitus paslaptingus kūrinius taip lengvai leidom klajoti po pasaulį tokiam išradimui, suteikiančiam galimybę sukurti vieną tiksliausių mūsų atvaizdų? Juk šis vaizdas perteikia ne tik mūsų bruožus, bet ir emocijas, aurą, gabumus ir net tolimą ateitį.

 

Vienas pasirinkimas: pakenkti ar padėti

 

Nuotrauka neregimai su mumis susijusi. Pakenkti ja naudojantis daug paprasčiau, negu laikant rankose vaškinę figūrą. Gavęs nuotrauką piktavalis žmogus galės manipuliuoti mumis ir mūsų likimu. Turint nuotrauką galima labai daug, tą patį, ką senovėje darydavo su portretais, figūrėlėmis, lėlėmis: įteigti tam tikrus jausmus ir poelgius, pakenkti, susargdinti ar net numarinti. Beje, įmanoma ir padėti. Iš nuotraukos galima gana daug sužinoti apie nufotografuotą asmenį, net nuspėti jo ateitį.

 

Be to, galima daryti įtaką savo santykiams su asmeniu, – jis gali jus pamilti ir palikti, susitaikyti ar susipykti ir pan. Būtina tokių burtų sąlyga – privalomas jo atvaizdo ir originalo panašumas.

 

Kitas pasirinkimas: tikėti ar ne

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Šiuolaikiniai ekstrasensai žino, kad norint užmegzti ryšį per nuotrauką svarbiausia apčiuopti giją, galinčią susieti su nufotografuotu žmogumi. Dabar tai gana paprasta. Kodėl dabar?

 

Anksčiau nuotraukos buvo gerai apsaugotos dėl sidabro druskų – visi žinome, kaip piktosios jėgos ir visi nelabieji labai nemėgsta šio metalo. Dabar technologijos pakito, o ryšys tarp žmogaus ir nuotraukos nenutrūksta.

 

Yra daugybė visokiausių buitinių prietarų, susijusių su nuotrauka. Pvz. kodėl vengiama fotografuoti naujagimius? Todėl, kad dar nesusiformavusi pakankama daug pavojingesnė jų energinė apsauga. Naujagimio organizmas itin jautrus išoriniam poveikiui. Kartu su nuotraukomis kiekvienam norinčiajam leidžiama palikti mūsų vaikui informacinę programą ateičiai. Ir visai nebūtina linkėti bloga, pakenkti gali net šeimos draugas, pagailėjęs ar pajutęs užuojautą mažyliui. “Nepasisekė mažyliui”, – pamanys jis, turėdamas galvoje dažnus savo bičiulių barnius. Ir tas “nepasisekė” liks su vaiku visą gyvenimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ar gali paveikti nuotrauka?

 

Ne tik mes darome poveikį nuotraukoms – jos irgi mus veikia, ypač artimų giminaičių nuotraukos. Tuomet užmezgamas labai stiprus ryšys, kuris gana dažnai veikia žmonių šeimyninį gyvenimą. Nesąmoningai daugelis tėvų pavydi savo vaikų naujoms šeimoms, net jei naujieji persikelia gyventi kitur. Pasikabinę ant sienos mylimų tėvų nuotrauką jie tik pablogina padėtį.

 

Jaunieji džiaugiasi gyvenimu, o be jų meilės likusiose ankstesnėse šeimose, atidavusiose vaikams visą gyvenimą, kaupiasi apmaudas ir nuoskaudos. Būtent šiuos jausmus ir projektuoja tokia nuotrauka. Vyras, kuris tiesioginiuose kivirčuose visada gindavo sutuoktinę nuo savo motinos išpuolių, “staiga” pradeda pykti ant žmonos.

 

Ši, nenorėdama kęsti nepelnytų priekaištų, atsikerta, ir dar su kaupu. Nesuprasdamas tikrosios nepasitenkinimo žmona priežasties, vyras mintimis vis dažniau grįžta pas motiną, su kuria gyvenant “viskas buvo gerai”. Ir tas bendravimas mintyse tik stiprina ryšį su nuotrauka. Šeimos saitai toliau trūkinėja, nors jaunieji gyvena atskirai nuo tėvų.

 

Taip yra todėl, kad persikėlus kitur gyventi žlugo vidinė apsauga, psichologinis energinis barjeras, saugojęs jaunus žmones nuo žalingo poveikio. Anksčiau gynę vienas kitą nuo savo giminaičių išpuolių, dabar jie nusprendė, kad toks blokavimas nebereikalingas.

 

Ir tai pasakytina ne vien apie anytą, – beveik nė vienas tėvų iš pradžių negali susitaikyti su tuo, kad nutrūko taip ilgai juos ir vaikus siejusi bendra energija.

 

Ramiai kybo, baisiai veikia

 

Nevienareikšmė nuomonė ir apie mirusių žmonių nuotraukas. Ir tai natūralu: juk tokios nuotraukos – tai ir po žmogaus mirties išliekantis ryšio kanalas su juo. Tik jis egzistuoja nebe materialiame pasaulyje, o riša mūsiškį ir anapusinį pasaulius. Čia ir glūdi pavojus.

 

Ypač nepatartina laikyti namie mirusio priešo nuotraukų, nebent norėtume susitaikyti su juo po mirties, atleisti jam ar prašyti jo atleidimo. Daryti poveikį jums gali ne pats priešas, bet anapusiniai reiškiniai, turintys juodą aurą. Ir pavojus grės ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems.

 

Gana rimtą pavojų kelia kraujo saitais susijusių žmonių nuotraukos. Tik tyros meilės ryšys, jungiantis su nuotraukoje užfiksuotu giminaičiu, negali tapti kanalu, leidžiančiu į mūsų pasaulį anapusinius reiškinius. Kitais atvejais taip gali nutikti. Tarkim mirusio uošvio nuotrauka ant sienos per kivirčą su žmona gali itin paveikti tolesnį žento likimą.

 

Labai atsargiai fotografuokitės kokių nors įžymybių fone, nes galite įsiamžinti neigiamu požiūriu kokios nors itin “aktyvios” energijos vietos fone.

 

Yra paminklų, savo aura atveriančių kanalą ryšiui su sielomis žmonių, kurių garbei tie paminklai pastatyti. Rizikuojate kartu su nuotrauka įsileisti į namus aurą tos vietos, kur neuždarytas kanalas. Be to, per nuotraukas į jūsų namus gali pakliūti pikta lemiančios “juodųjų vietų” auros. Fotografuodamiesi įspūdingų griuvėsių fone įsiklausykite į savo pojūčius. Gali būti, kad pasirinkta vieta yra nesaugi.

 

Parengta pagal dienraščio “Vakaro žinios” priedą “Geras!”

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ttt

Juokinga :D gerai paziurejau i savo draugo nuotrauka ir prakeikiau kad jis butu ziogas atejau kita diena pas jo o jis varle.

Bilekas

Nemanau kad cia reikia gazdintis del tu nuotrauku taip baisiai. Bet gal ir galima kazka padaryt turint ta foto zmogaus bet jauciu reiktu zinot ka darai. Kas cia ir butu jei kiekviena foto pamesta nestu nelaimes. O blogas blogas kubilius nera toks jau blogas jis net gavo apdovanojima is kazkur ten uz tai kaip rlgesi krizes metu ir ta apdovanojima ne kiekvienas piemuo gauna tai gal apdovanojimas ji apsaugojo :D

Klebonas

Praktiskas irodymas, kad sitas meslas neveikia: Kubilius buvo nekenciamiausias zmogus Lietuvoje neseniai, keiki ji daug kas, ziurejo ne tik nuotrauka, bet ir vaizda per tv, bet kaip nieko nenutiko, taip nieko – gyvena zmogus po siai dienai laimingas.

Ok

1. Tai reiškia, kad reikia išmesti visas turimas nuotraukus ir nesileisti fortografuojamiems kitų?
2. Ar galima nuo šito kaip nors apsisaugoti, kad kiti žmonės turėdami mūsų nuotraukas gali mums pakenkti?
3. Ar nuotrauka kompo ekrano skaitosi?
4. Kiek čia tiesos iš tikrųjų yra?

Bilekas

Neprivalu tiketi aisq… Bet tarkim vudu, kaip galima pakenkti smaigstant kazkokia lele.

fukk

marazmas ir tiek

aa

Ir kaip gi galima zmogui pakenkti ziurint i popieriaus lapa? bl antraste pateikta kaip koks faktas is kokio nors protokolo

Taip pat skaitykite