Vilniuje užfiksuotas NSO – pateikiame vaizdo įrašą!

Spalio 18 d. didžiausi šalies dienraščiai rašė apie vakare užfiksuotą neatpažintą skraidantį objektą Vilniuje. Penktadienį ryte į portalo diena.lt redakciją paskambinusi skaitytoja pranešė, kad stebėjo didelį gatvėmis skraidantį NSO:

 

„Pirmą kartą keistą objektą pamačiau apie 17 val. prie vienos maisto prekių parduotuvės Žalgirio gatvėje. Mačiau neatpažintą pilkos spalvos objektą, panašų į lėkštę. Kadangi jis buvo labai toli, pagalvojau, kad kažkas tiesiog leidžia aitvarą. Tuomet pajudėjau Ozo gatvės link ir vienoje „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje apie 17.30 val. pamačiau tą patį objektą. Jis buvo pakankamai žemai, todėl jį stebėjo didelis būrys žmonių, daugelis fotografavo, filmavo“, – portalui pasakojo vardo nenorėjusi atskleisti skaitytoja.

 

Kita liudytoja teigė, kad keistas objektas buvo maždaug 3 automobilių dydžio, o aplinkui jį mirgėjo įvairūs žiburėliai. Kartais pakildavo labai aukštai, kartais nusileisdavo beveik iki pat žemės. Moteris prisipažįsta, kad nežinojusi, kaip reaguoti į tokį keistą reiškinį: „Tiesiog pažiūrėjau ramiai ir nuėjau. Keisčiausia, žiniasklaida tylėjo ir nieko apie tai nepranešė, nors liudininkų buvo tikrai daug “, – stebėjosi skaitytoja.

 

Specialiosios tarnybos žinoma pareiškė, kad tai buvo viso labo vienos kabelinės televizijos paleistas reklaminis aitvaras, tačiau Anomalija.lt redakcija savo skaitytojams pateikia nufilmuota vieno liudytojo vaizdo medžiaga, kurioje ir yra užfiksuotas paslaptingas objektas:

 

 

„C-gates“ atstovai patvirtino, kad spalio 18 d. tarp 16-18 valandos Vilniuje, prie Baltojo tilto tikrai leido aitvarą. Tačiau jis buvo kvadratinės formos, baltos spalvos, maždaug 140 kv. metrų ploto vėliava su įmonės logotipu, be jokių šviečiančių žiburėlių. Be to, ji Ozo gatvėje atsidurti tikrai negalėjo. Žemiau galite pamatyti kaip atrodė tą vakarą “C-Gates” kabelinės televizijos paleistas reklaminis aitvaras.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ar Jums skraidantis objektas užfiksuotas vaizdo įraše panašus į aitvarą?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
26 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ROMUALDAS

JEI TAI BUVO AITVARAS, TAI SUTIKIME JI MATE DAUGELIS, BET JI STEBINT IS TOLI ATRODYS, KAD TAI NSO. TAD TIKRI FAKTAI IR TIK FAKTAI IRODO TKRA TIESA.

Mantas VIDEO medžiagos autorius

Sveiki, aš esu šio youtube video autorius. Ne, tai nėra montažas, tiesiog įkėlus video, aš panaudojau “no hand movement” funkciją, nes mano ranka judėjo, vairuojant. Galiu įkelti originalą.

didysis Che

tiesa sakant, panašu. Jis ne tiek lėkštės, o rombo formos, plius matyti kaip tie kontūrai pamažėle vis kinta. Laukiam geresnio video iš Akropolio stovėjimo aikštelės, su švieselėmis :DDD

Kartus kaip paprika

Na, visko maciau, ir NSO ir aitvaru, bet kad cia NSO patvirtinti negaliu, nes klastote. Kaip eg sake: Tikras montazas:) su iOS Programele “action movie FX” ne tik tokiu vaizdu pridaryti galima;))))
Taip kad cia nei aitvaras nei NSO tesio viska padare programa Action Movie FX.

eg

Tikras montazas:) su iOS Programele “action movie FX” ne tik tokiu vaizdu pridaryti galima;))))

weq

Nors tikiu paranormaliais dalykais bet man sis atrodo paprasciausia klasta,kaip ir kazkada i cia idejusio ciuvo video kuris idejo kaip pas ji namuose vaidenasi,o paskui kai paaiskejo tiesa dingo ir pats ir video.neneigiu kad ten negalejo but kazkas neiprasto bet video tikrai neitikina ypac tokiais technologiju laikais kai montuoti moka daugelis,o youtubei sociai pamoku kaip tai padaryt..

na,o

jei spec tarnybos pasakytu,kad cia skraide ateiviai,zmones sutriktu.del to ir sako,kad aitvaras,kad mes avigalviai nekeltume panikos.

aaa

no shit … o jei nepasake reiskia kad slepia ane? o tai yra nors menkiausias ziupsnelis tikimybes kad tiesiog nieko nebuvo?

iааа

Irasykit “NSO pilaite” ir rasit dar viena irasa is kito zmogaus, tas pats objektas, ta pati diena.

aaa

bl nu kaip jum nedaeina balvonai , ten buvo paprastas aitvaras , o video sukoregavo kazkoks mazametis nemokantis dar normaliai video redagavimo programom naudotis… atsipeikekit jus

Justas

Aš taip pat mačiau važiuodamas link Ozo. Buvo absoliučiai giedra ir tas aiškių formų objektas tiesiog kabėjo ore. Nieko panašaus nesu matęs. Gaila, kad neturėjau laiko sustoti ir nufilmuoti. Laukiau straipsnio nete, kad kas patvirtintų, kad manęs akys neapgavo. Pasirodo ne.

Taip pat skaitykite