Neįtikėtina, bet nepramanyta

Baltarusijoje gyvena nieko neatsimenantis vyriškis

 

Gomelio srityje rastas vyras, kuris nieko apie save neatsimena, nežino net savo vardo. Tuo pat metu jis puikiai orientuojasi realiuose įvykiuose, žino politikų vardus, išsaugojęs kai kuriuos įgūdžius iš praeities – moka vairuoti automobilį, gerai išmano Makarovo pistoleto technines charakteristikas. Gydytojai šį atvejį vadina unikaliu, bet negali paaiškinti, kas nutiko pacientui.

 

Didžiojoje Britanijoje parduodamas “Titaniko” raktas

 

Viename Britanijos miestų aukcione parduodamas raktas, naudotas “Titanike”. Kaip tvirtina pardavėjai, jis galbūt galėjo išgelbėti garsųjį laivą. Iš pažiūros niekuo neišsiskiriantis raktas yra nuo spintos, kurioje buvo laikomi žiūronai. Pasak legendos, antrasis kapitono padėjėjas Deividas Bleras, palikęs laivą prieš pat šiam išplaukiant, užmiršo perduoti raktą kolegai. Taip įgula liko be optinių prietaisų ir per vėlai pamatė ledkalnį, tapusį “Titaniko” katastrofos priežastimi.

 

Voras numušė reaktyvinį naikintuvą

 

Paskelbtos Nyderlandų karinių oro pajėgų naikintuvo F-16AM katastrofos aplinkybių tyrimo išvados. Prieš metus kovinę užduotį virš Afganistano teritorijos vykdęs lėktuvas greičiausiai sudužo pilotui bandant apsiginti nuo jį užpuolusio milžiniško voro.

 

Nustatyti tikslias nelaimės priežastis remiantis savirašiais prietaisais nepavyko, nes vietos gyventojai katastrofos vietoje atsidūrė anksčiau už NATO gelbėtojų grupę. Bet kabinoje šalia lakūno palaikų rastas voro kūnas viską paaiškino.

 

Praėjus 20 min. nuo pakilimo pilotas perdavė į Skrydžių valdymo centrą pavojaus signalą. Lėktuvas iškart ėmė chaotiškai vartaliotis ore, o po 30 sek. rėžėsi į šlaitą. Ekspertų nuomone, pilotą užvaldė toks siaubas, kad jis net nesugebėjo pasinaudoti katapultavimo įranga.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šešios paros medyje

 

Australas fermeris šešias paras ištupėjo medyje vidury pelkės, mat gelbėjosi nuo dviejų alkanų krokodilų, tykančių jo apačioje.

 

Deividas Džordžas, 53-ejų gyvulių fermos valdytojas, nukritęs nuo arklio prarado sąmonę. Atsipeikėjęs jau temstant žmogus įsiropštė į pustrečio metro aukščio medį, ten jį netrukus pastebėjo du dideli krokodilai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Arkliui grįžus namo be šeimininko, artimieji leidosi ieškoti pražuvėlio. Beveik po savaitės iš armijos sraigtasparnio pastebėtas žmogus, mojuojantis marškinėliais medžio viršūnėje.

 

Bolivijoje aptikti dvinosiai šunys

 

Anduose rasta dvi nosis turinčių šunų. Pasak mokslininkų, šios veislės šunų uoslė itin gera. Britų mokslinių tyrimų draugijos ekspedicijos Bolivijoje aptikus dvinosius šunis apžiūrėjo veterinaras, bet jokių burnos ertmės defektų nepastebėjo. Bolivijos armijos kariai dabar renka šių keistų šunų DNR pavyzdžius. Manoma, kad puikią uoslę turinčius
gyvūnus bus galima panaudoti minoms ir narkotikams ieškoti.

 

Su stiklu akyje

 

22-ejų kinas Siao Žu per muštynes gavo alaus buteliu ir beveik 6 metus gyveno su didele šuke po dešiniąja akimi. Iškart po sužeidimo vaikinui buvo operuotas ašarų latakas, žaizda sėkmingai užsitraukė. Tiesa, akis nuolat ašarojo, bet visi manė, kad tai – operacijos pasekmė.

 

Skausmui sustiprėjus kinas lankėsi ne vienoje klinikų, bet gydytojai nieko nenormalaus neužfiksavo. Galų gale chirurgams pavyko aptikti 3,5 cm ilgio stiklo šukę, įstrigusią 6 cm gylyje po akimi.

 

Sniego žmogaus pėdsakai parduoti aukcione

 

Keturios milžiniškų pėdų, kurias, kaip spėjama, paliko Sniego žmogus, nuotraukos buvo parduotos “Christie’s” aukcione Londone. Šios nuotraukos laikomos pirmuoju dokumentiniu įrodymu, kad Sniego žmogus egzistuoja. Nuotraukų autorius – britas alpinistas Erikas Šiptonas, kopęs į Everestą 1951 metais. Pirmosios žinios apie Himalajuose gyvenantį milžiną datuojamos 1925 metais, tačiau tai patvirtinančių nuotraukų nėra.

 

Didžiausios pasaulyje kapinės

 

Vokietijos rytuose, netoli Dasau miesto, planuojama statyti milžinišką piramidės formos kolumbariumą, kuriame tilptų milijonų žmonių palaikai.

 

Planuojama, kad urna su pelenais bus dedama į bloką su atitinkamu užrašu, o šis – į piramidę. Statinys kils pamažu ir ilgai – apie 30 metų.

 

Projekto iniciatoriai sako, kad kolumbariumas bus pastatytas remiantis tuo pačiu principu kaip ir Egipto piramidės, tik pranoks jas dydžiu. Naujojo statinio aukštis sieks 150 metrų ir 18 metrų pralenks Cheopso piramidę.

 

Vokiečių piramidė bus prieinama visiems. Organizatoriai žada, kad kiekvienas, nesvarbu, kokios tautybės ir religijos, už 200-700 eurų galės čia nusipirkti vietą. Tiesa, kolumbariumo statybos perspektyvą temdo aplinkinių kaimų gyventojų nepasitenkinimas. Žmonės tvirtina nenorį gyventi prie didžiausių pasaulyje kapinių.

 

2008 m. “Vakaro žinių” priedas “Geras”

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tyrėjas

Numirėlio kūne, kuriam laikui išlieka numirėlio DNR, bet sudeginto kūno pelenuose yra likusios tik nedegios mineralinės medžiagos.

Baltarusijoje gyvena nieko neatsimenantis vyriškis

mda, bulbashu kgb moka dirbti:)

Taip pat skaitykite