J. Markūno susitikimai su gydytojais

J. Markūnas GYVENIMO NESĖKMIŲ BEI SUSIRGIMŲ PRIEŽASTYS

 

Žinodamas skeptišką medikų nuostatą ekstrasensų, bioenergetiką, aiškiaregių ir kitų jautrių žmonių atžvilgiu, niekada pats neieškojau su jais kontakto. Gyvenimas atsitiktinai mus suvesdavo ir vėl išskirdavo.

 

Pirmasis susitikimas su gydytoju įvyko gamybiniame susivienijime “Elfą”, kur tada aš dirbau generalinio direktoriaus pavaduotoju.

 

Tą dieną, išėjęs iš kabineto, koridoriuje susitikau savo garažo kaimyną ir paklausiau, ką jis čia veikia. Jis paaiškino, jog dirbąs gydytoju mūsų profilaktoriume – atstato į vietą stuburo slankstelius. Paklausiau, kokia jo paties sveikata, nes jis nekaip atrodė. Gydytojas pasiguodė, jog sveikata prasta, nes, gydydamas stuburo ligas, jis pakenkė savajam, ir todėl gali tekti net mesti šį fizinės ištvermės reikalaujantį darbą.

 

Suabejojau, ar gydytojas tikrai serga stuburo liga, nes jo veidas buvo patinęs ir blyškus. Tuokart neturėjau laiko diagnozuoti, todėl, pasakęs, kad gal galėsiu padėti, pažadėjau paskambinti vėliau. Taip mudu išsiskyrėme.

 

Matavimai parodė, jog stuburas sveikas, bet nesveiki inkstai. Tada paskambinau jam į darbą. Gydytojo darbe nebuvo, tad paprašiau seselę perduoti, jog ligonis serga inkstų uždegimu ir paaiškinau, jog gydytojas supras apie ką kalbama.

 

Vėl jį sutikau maždaug po pusantro mėnesio ir pasiteiravau apie sveikatą. Gydytojas maloniai su manimi pasisveikino u pasakė, kad buvo labai nustebęs, kai diagnozė pasitvirtino. Tyrimai parodė, kad jis serga abiejų inkstų uždegimu. Ir dar nudūrė, jog, jei turėtų nuosavą kliniką, mane pirmąjį pakviestų į ją dirbti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mano uošvis sirgo prostatos vėžiu. Pablogėjus sveikatai, nuvežiau jį į ligoninę. Diagnostikos kabinete gydytojos paprašiau atlikti penkių organų būklės diagnostiką. Ji pasiteiravo, ar aš esąs gydytojas ir iš kur žinąs, ką reikia daryti. Kai paaiškinau, jog turiu tam tikrų sugebėjimų ligai nustatyti, ji tik numojo ranka ir pasakė, jog tokiais dalykais netiki.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Po poros dienų nuėjau pas skyriaus vedėją ir paklausiau diagnozės rezultatų. Dviejų organų tyrimų rezultatai jau buvo gauti, tad patariau atkreipti dėmesį į kitus tris. Gydytoja paklausė, kodėl aš akcentuoju kaip tik šiuos tyrimus. Papasakojau savo įtarimus ir pasakiau savo nuomonę. Gydytoja pažadėjo atlikti tyrimus, ir mes išsiskyrėme. Kai susitikome po trijų dienų, ji patvirtino mano diagnozę.

 

Po terapinio gydymo kurso mes nuvežėme uošvį į onkologinę ligoninę. Aš nesu medikas ir nežinau medicinos terminų. Mane domino vėžio stadija, tad per skyriaus vedėjo pasąmonę (jam nežinant) nustačiau metastazių išplitimą ir kai kurių organų funkcionavimo prognozes. Viską susirašęs, nuvykau aplankyti ligonį. Susitikęs palatos gydytoją, paklausiau, kokia senuko sveikata. Jis paaiškino, kad inkste buvo akmuo, uždaręs šlapimo kanalą.

 

Palatos gydytojas dar paaiškino kitas procedūras ir pasakė, jog jauno iš seno nepadarys, bet mano uošvis dar turėtų pagyventi. Tada paprašiau, kad gydytojas nesivaržydamas sakytų tiesą, nes esu senuko žentas. Gydytojas paklausė, apie kokią tiesą aš kalbąs. Aš jam savaip paaiškinau metastazių išplitimą ir sparčiai artėjančią mirtį. Gydytojas manęs paklausė, ar esu medikas, o jeigu ne, tai iš kur visa tai sužinojau? Tada viską jam paaiškinau. Gydytojo paprašytas, laboratorijoje parodžiau, kaip diagnozuoju.

 

Tada gydytojas, matyt, norėdamas mane išbandyti, paprašė diagnozuoti dar vieną ligonį. Trauktis nebuvo kur. Jis nuvedė mane pas jauną laborantę, kuri plovė menzūrėles ir kolbas. Aš nustačiau, jog yra pažeista viena kiaušidė. Pasakiau savo išvadą. Laborantė patvirtino mano diagnozę. Iš nuostabos gydytojas net užsimerkė ir pakraipė galvą.

 

Dėl uošvio, pasakė jis, jie darą viską, ką galį, o kiek jam likę gyventi, man esą geriau matyti. Man “matėsi”, kad jam likę gyventi ne mažiau kaip 4 ir ne daugiau kaip 8 mėnesiai. Iš tikrųjų žmogus išgyveno šešis su puse mėnesio.

 

Nemažai gydytojų yra dalyvavę mano paskaitose. Ne kartą teko diagnozuoti jų pačių bei jų šeimos narių sveikatą. Matyt, viskas buvo teisinga, nes paneigimų neišgirdau nė iš vieno.

 

Telefonu paskambino gydytoja iš Vilniaus Santariškių ligoninės. Ji teiravosi, ar galėčiau padėti jos 32 metų giminaičiui, kurį po susirgimo gripu ištiko koma. Praėję jau septynios dienos, bet vyriškio sveikata negerėjanti, gydytojų pastangos kol kas esą bevaisės.

 

Diagnostikos metu išryškėjo dideli pokyčiai galvos smegenų valdymo struktūrose, dėl kurių jauno vyriškio gyvybei iškilo pavojus. Išeitis viena – per atgailą reikia atstatyti pažeistas struktūras. Diagnozavau visą jo pragyventą gyvenimą nuo pat apvaisinimo dienos, Dėl nėštumo metu tarp tėvų įvykusių konfliktų, nervinių stresų, vaikas įsčiose užaugo neapdovanotas likimu ir sveikata.

 

O vėliau sekė jo asmeninio gyvenimo nuodėmės, sukūrusios savos gyvybės naikinimo programą, kurios eigą pagreitino susirgimas gripu. Svarbiausia, kad veikianti insulto programa buvo ties kritine riba. Gydytojai paaiškinau padėtį ir patariau imtis priemonių dėl gresiančio insulto. Pažadėjau kasdien diagnozuoti padėtį.

 

Po trijų dienų paskambinau tolefonu ir paklausiau, ar neatsigavo ligonis, nes, mano turimais diagnostikos duomenimis, jis jau turėjo išeiti iš komos. Gydytoja tai patvirtino, sakydama, kad šiandieną žmogus atsimerkė ir pradėjo judėti. Tiek ilgai išbuvus komos būklėje, įvyko kai kurie pokyčiai galvos smegenyse ir organuose, todėl stacionarinį gydymą reikėjo tęsti. Po dviejų savaičių vyriškį išleido į namus.

 

Tiesa, gydytoja, išgirdusi mane pažįstančios kolegės patarimą, pradžioje nepatikėjo, kad galimi tokie pokyčiai per atstumą, nematant ligonio. Jeigu pacientas nebūtų buvęs giminaitis, ji, matyt, nebūtų kreipusis tokios pagalbos ir nebūtų patikėjusi panašiu kieno nors pasakojimu.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

Labai noreciau susisiekti su J.Markunu,nes ligos jau ivare i beviltiska padeti.Jei kas zinote,kaip jam paskambinti,tai praneskite man tel.864730701.Gyvenu Klaipedos rajone,todel nuvykti i jo paskaitas Vilniuje ir Kaune neturiu galimybiu.Busiu labai dekinga.Elena.

Bartas

Jo šarlatanizmai įvarė jį ligon patį.

lole

ar ponas Markunas daro suderinima antradieniais?Ar reikia su juo akis i aki susitikti?

magas

Jonas Markūnas

Kontaktai
Adresas:
Kiekvieną PIRMADIENĮ 18:00 val. Vilniuje , Naugarduko 76 – 305 auditorija.
Kiekvieną ANTRADIENĮ 18:00 val. Kaune, Riomerio g.31.

El.paštas: Satva@mail.lt
Mobilaus telefono numeris: +37069915074
http://www.satvaklubas.lt

Informacija: http://WWW.SATVAKLUBAS.LT administracija: Satvaklubas@gmail.com

Adas

Kas žino kaip susisiekti su J.Markūnas

AnonymousUser

J. Markūnas kas žino kaip su juo susisiekti.

Bartas

Jis db serga. Paskaitykite bernardinuose apie jį, jo šarlatanizmus.

Taip pat skaitykite