Istorija apie vaiduoklius kadre

Ši istorija prasidėjo tada, kai amerikietis Aleksas Drakeris nusprendė nufotografuoti žmoną Šeron ir trimetę dukrą Siuzi. Tačiau kai išryškino juostą, pamatė visai ne tuos veidus.

 

Iš visų kadrų į jį žvelgė absoliučiai nepažįstama moteris ir kažkokia mergaitė, apsirengusios pagal XIX amžiaus pabaigos madą. Aleksas nesuprato, kas atsitiko, jis buvo įsitikinęs, kad juostos niekas nelietė ir jei nebūtų pats jos išryškinęs, tai greičiausiai pamanytų, jog kažkas su juo juokus krečia.

 

Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo visai ne juokai. Drakeris pakeitė juostą ir padarė naują nuotraukų seriją, bet nei Šeron, nei Siuzi vėl nebuvo kadruose, o jų vietoje pasirodė tos pačios nepažįstamosios. Nesugebėdamas paaiškinti, kas čia vyksta, Drakeris nunešė abi juostas parapsichologui, kuris padarė prielaidą, kad tai, galbūt, Alekso žmonos prosenelė ir senelė, gyvenusios XIX šimtmečio pabaigoje. Juk jos abi numirė būtent tame pačiame name, kur dabar gyvena Drakerių šeima (Cincinatis, Ohajo valstija). Matyt, būtent jų vėlės kažkokiu būdu pakliuvo į kadrą.

 

Tačiau Šeron tuojau pat paneigė šią versiją, sakydama, kad ji turi senelės ir prosenelės nuotraukas ir ten jos atrodė visiškai kitaip negu juostoje užfiksuotos moterys. Aleksas rimtai susidomėjo, ką gi jis, pagaliau, nufotografavo.

 

Jis atidavė juostą ekspertams ir išsiaiškino, kad falsifikacija čia net nekvepia. Kitas ekstrasensas iškėlė tokią versiją: visai gali būti, kad viena iš nepažįstamųjų yra arba Šeron, arba Siuzi savo praeitame įsikūnijime. Tačiau tokia versija Drakeriui pasirodė neįtikima. Pirma – jos neįmanoma patikrinti, antra – jo žmona ir dukra buvo katalikės, o katalikai reinkarnacija netiki. Ir tik trečias parapsichologas iškėlė Aleksą sudominusią versiją, paaiškinęs, kad dvasios gana dažnai pasirodo fotografijose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žinoma daugybė atvejų, kai vaiduokliai ir klajojančios vėlės užfiksuojamos juostose, o kai kurios – netgi dailininkų drobėse. Pastebėta, kad neretai jos atsiranda nuotraukose, padarytose tose vietose, kurios vienaip ar kitaip susijusios su smurtu. Pvz., senuose šachtininkų miesteliuose Amerikos vakaruose ir kapinėse.

 

Būtent su smurtu, kaip pavyko išsiaiškinti Drakeriui, ir buvo susijusios paslaptingosios nepažįstamosios. Senuose Šeron šeimos užrašuose jis aptiko tokį faktą: maždaug metus laiko niekas iš jos artimųjų negyveno šiuose namuose, atidavę laikinai juos pažįstamai vargšų šeimai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau kai šeimininkai sugrįžo, durys ir langai buvo užkalti, o gyventojų ir pėdos ataušo. Tiesa, jų niekas nė nebūtų prisiminęs, jeigu kaimynai nebūtų pasakę, kad matė, kaip išeidinėjo su maišu ant nugaros „tėtušis“, bet nematė su juo kartu nei dukters, nei žmonos.

 

Ir Aleksas ėmėsi tyrimo. Jis išknaisiojo visą sklypą, nekreipdamas dėmesio į žmonos prieštaravimus ir pasipiktinimą. Paskui nusileido į rūsį ir čia pagaliau rado, ko ieškojęs – senus kaulus kampe, užkištus už išklibusio, bet kaip sukrauto mūro.

 

Galima tik spėlioti, kodėl varguolis nužudė žmoną ir dukterį, o kad jis tai padarė, nekėlė jokių abejonių – abi kaukolės buvo suknežintos kirviu. Žmogžudystės paslaptis liko neįminta, o štai Aleksui pagaliau pavyko nufotografuoti savo šeimą. Po to, kai šventikas atliko su nelaimingų moterų palaikais atitinkamą ritualą, vaiduokliai daugiau nebesirodė Drakerio fotoaparato kadruose.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
-_-

žmonės, jūs ką, nematot, kad moteris ant žemės sėdi?? -_-

Akvile

jo mane rasite facebook pasivadinus akvile tik as :D

Lukrecija

Na taip baisu bet labausei kad kito vaiduoklio veidas nepažystamas Ooooo baisoka.

Nebijau Nieko

Baisu

Hekate

Šiurpoka istorija.

bildule

tikrai domus straipsnis bet truputi siurpus

DragonSeeker

Gera istorija pagasdinti ką nors vakarais prieš miegą.

Migle

joo,gerai atrodo ta kede:DD
seip visai idomus ir itikinamas straipsnis.

Benamis

Gali buti ir taip, kad ta moteriske buvo tiesiog nedidelio ugio. Todel ir atrodo, kad kede yra labai didele. Optine iliuzija :)

Simas

salia kede visai nedidele.. :D

Mr

Milžinė. :DD

Taip pat skaitykite