Neįtikėtini sutapimai

Daugeliui gyvenime yra pasitaikę momentų, kai telieka skėstelti rankomis – na, ir sutapimas! O kartais sutapimai būna tokie neįtikėtini, jog verčia abejoti jų atsitiktinumu ir kelia mintis apie antgamtinių jėgų įsikišimą.

 

Nelaimingas Džeimso Dino automobilis

 

Žymus aktorius Dž. Dinas (ang. James Dean) žuvo siaubingoje autokatastrofoje 1955 metų rugsėjį. Jo sportinis automobilis liko sveikas, tačiau neilgai trukus po aktoriaus mirties, kažkokia pikta lemtis ėmė persekioti ir mašiną, ir visus, kurie prie jos lietėsi. Spręskite patys:

 

Po katastrofos automobilį išgabeno iš įvykio vietos. Tuo metu, kai ją įstūmė į garažą, jos motoras paslaptingu būdu iškrito iš kėbulo ir sutraiškė koją mechanikui.

 

Motorą įsigijo vienas JAV gydytojas, kuris įsistatė jį į savo mašiną. Greitai jis žuvo lenktynėse.

 

Dž. Dino mašiną pataisė, bet garažas, kuriame vyko remontas, sudegė.

 

Tas pats automobilis buvo eksponuojamas kaip įžymybė Sakramente, bet nugriuvo nuo podiumo ir sutraiškė klubą pro šalį ėjusiam paaugliui.

 

Ir galiausiai 1959 metais automobilis paslaptingu būdu ir visiškai savarankiškai subyrėjo į 11 dalių.

 

Dukart išgelbėtas ir dukart gelbėtojas

 

4-ame praėjusio amžiaus dešimtmetyje Džozefas Figlokas (ang. Joseph Figlock), Detroito gyventojas, ėjo gatve ir, kaip sakoma, nedarė niekam nieko blogo. Staiga iš daugiaaukščio namo lango tiesiogine prasme jam ant galvos šliumštelėjo 1 metų kūdikis. Abu įvykio dalyviai atsipirko lengvu išgąsčiu. Vėliau paaiškėjo, kad jauna ir žiopla mama paprasčiausiai pamiršo uždaryti langą, o smalsus žmogelis užsikabarojo ant palangės ir vietoj to, kad užsimuštų, atsidūrė savo apstulbusio gelbėtojo glėbyje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Stebuklas? O kaip tada pavadinti tai, kas įvyko po metų? Džozefas ėjo gatve, nedarė niekam nieko blogo, ir staiga iš daugiaaukščio namo jam ant galvos, beveik tiesiogine prasme, šliumštelėjo tas pats vaikas! Abu įvykio dalyviai vėlgi atsipirko lengvu išgąsčiu.

 

Tikslą pasiekusi kulka

 

Henris Zyglandas (ang. Henry Ziegland) buvo įsitikinęs, kad sugebėjo apgauti likimą. 1883 metais jis nutraukė santykius su savo mylimąja, kuri, neištvėrusi išsiskyrimo, nusižudė. Merginos brolis, įšėlęs iš sielvarto, griebė šautuvą, pamėgino susidoroti su Henriu ir, nusprendęs, kad kulka pasiekė tikslą, nusišovė pats. Tačiau Henris išgyveno, kulka tik lengvai bruožtelėjo veidą ir cvaktelėjo į medžio kamieną.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Po kelių metų Henris sumanė nupjauti tą medį, tačiau kamienas buvo pernelyg didelis ir uždavinys atrodė neįgyvendinamas. Tada Zyglandas nutarė susprogdinti medį keliais dinamito užtaisais. Sprogimo metu kulka, kuri tebelindėjo medyje pataikė tiesiai Henriui į galvą, užmušdama jį vietoje.
 

Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Plikšalis

Po kelių metų? Iš angliško teksto supratau, kad po 20-ies…

baba

tai kokia motina jei antra kart vaikas iskrenta…

Jaunelis

1883 metai ! Tais laikais buvo populiaru griauti didelius medzius po saknimis padedant dinamito,kadangi nebuvo mechaniniu pjuklu,ir nieko tai nestebindavo.

nesidalinsiu

As labiau nustebciau jei sutapimu nebutu- visiems statistiskai i metus karta nuleistu padanga, kas penkis metus prisipiltu kitos rusies degalu ir pns.

aa

medi nuversti su dinamitu ? jus durni gal kad galvojat kad kasnors patikes?

Villy

Tai gal tu esi durnas, akd postini komentus nepatikrines? Stai tau: http://www.virginmedia.com/science-nature/amazing-bodies/worlds-unluckiest-people.php?ssid=7

Taip pat skaitykite