Naciai naudojo slaptas atlantų žinias

Slaptosios III Reicho istorijos tyrinėtojai šiandien jau nemažai žino apie jos mistines šaknis ir tas užkulisines jėgas, kurios atvedė į valdžią Hitlerį ir rodė kelią jo veiklai. Kaip nedidelė šalis, turinti tik 70 mln gyventojų, per du metus galėjo užgrobti pusę pasaulio? Nacizmas pasirodė esąs kolosalaus masto jėga. Bet kurgi slypi tos jėgos paslaptis?

 

Fašizmo ideologijos pamatai slaptų draugijų buvo pakloti dar seniai prieš atsirandant nacistinei valstybei, tačiau aktyvia jėga ši pasaulėžiūra tapo Vokietijai pralaimėjus I-ąjį pasaulinį karą. 1918 metais ratas žmonių, jau turėjusių patirties dirbti tarptautinėse slaptose draugijose, Miunchene įkūrė Teutonų riterių ordino – Tulės draugijos filialas. Tulė – legendinė arktinė šalis, žmonijos lopšys. Oficialiai draugijos tikslas buvo tyrinėti senųjų germanų kultūrą, tačiau tikrieji uždaviniai buvo žymiai gilesni.

 

Fašizmo teoretikai rado savo tikslams tinkamą kandidatūrą – valdžią mėgstantį, turintį mistinės patirties ir, be to, nuo narkotikų priklausomą jefreitorių Adolfą Hitlerį, kuriam jie įteigė baltosios rasės pasaulinio viešpatavimo idėją. 1918 metų pabaigoje jaunasis okultistas Hitleris buvo priimtas į “Tulės” draugiją ir greitai tapo vienu iš aktyviausių jos narių. O greitai “Tulės” teoretikų idėjos rado atspindį jo knygoje “Mano kova”. “Tas, kas mato nacionalsocializme vien tik politinį judėjimą, mažai ką apie jį žino”, – kalbėjo Hitleris. Reikalas čia tas, kad okultiniai “Tulės” šeimininkai turėjo ir kitą, ne mažiau svarbų tikslą – nugalėti nematomame, metafiziniame, kitaip sakant – kitapusiniame pasaulyje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šiuo tikslu vokietijoje buvo kuriamos labiau uždaros struktūros. 1919 metais buvo įkurta slapta “Šviesos ložė” (vėliau – “Vrilis”, pagal senovės germanų gyvybinės kosminės energijos pavadinimą. Vėliau, 1933 metais – elitinis mistinis ordinas “Anenerbė” – “Protėvių palikimas”, kuris 1939 metais Himlerio iniciatyva tapo pagrindine moksline tyrimo struktūra SS rėmuose. Valdydama pusšimtį tyrimo institutų, draugija “Anenerbė” kūrė naujausias technologijas kaip su magijos metodų pagalba valdyti žmogaus sąmonę, atlikti genetines manipuliacijas, kad būtų sukurtas viršžmogis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Buvo praktikuojami ir netradiciniai metodai žinioms gauti – veikiant haliucinogeniniams narkotikams, transo būklėje arba kontaktuojant su Aukščiausiu Nežinomuoju, arba, kaip tai vadino “Išoriniais protais”. Buvo naudojami su “Anenerbės” pagalba rasti senoviniai okultiniai “raktai” (užkeikimo formulės ir pan.), leidžiantys užmegzti kontaktą su “Svetimaisiais”. “Seansams su dievais” buvo pasitelkiami labiausiai patyrę mediumai ir kontaktuotojai.

 

Vardan rezultatų grynumo, eksperimentai nepriklausomai buvo atliekami draugijose “Vrilis” ir “Tulė”. Tvirtinama, kad kai kurie okultiniai “raktai” suveikė ir per nepriklausomus “kanalus” buvo gauta kažkokia slapto pobūdžio informacija. Pavyzdžiui, “skraidančių diskų” brėžiniai ir aprašymai – ši technika savo charakteristikomis toli pralenkė tų laikų aviacinę techniką.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
istorikas

– tuometinių vokiečių motyvacija buvo revanšas, ekonomikos variklis tuomet tapo sukarinta pramonė, nusikalstama klanų veikla tuomet buvo pažabota diktatūros, technikos pažangą tuomet sukūrė tiesiog inžinieriai. Visgi puspročiai mistikai nuolat tik trugdė, bet juos paliko, paliko nes vis tik esaniems kvailiams reikėjo kvailintojų.

Deja

Tikrai silpnas straipsnis…

Vaidas

Kaip nedidelė šalis, turinti tik 70 mln gyventojų, per du metus galėjo užgrobti pusę pasaulio?

Gerbiamas autoriau, 70 milijonų gyventojų tais laikais buvo antra pagal gyventojų skaičių Europos valstybė, po Sovietų Sąjungos. Kas tavo nuomone yra didelė šalis tada?

Pusę pasaulio? Čia turima galvoje pusę viduramžių Europai žinomo pasaulio? Keisk tiekėją, nesąmones rašai.
Pavadinime minimi atlantai, o straipsnyje nei žodžio apie juos.

opc

kiek žinau, Vril’as nebuvo sukurtas vokiečių, tai buvo mediumų-moterų organizacija Austrijoje, kurios bene žinomiausia atstovė buvo Marija Oršič. SS padalinys Thule jomis susidomėjo ir susisiekė vėliau

Taip pat skaitykite