Durys į paralelinį pasaulį

Neseniai britų mediumė Dama Forsait padarė pareiškimą, šokiravusį anglų visuomenę. Ji pranešė, kad rado įėjimą į paralelinį pasaulį. Jos atrasta realybė yra mūsų pasaulio kopija tik be problemų, ligų ir be jokios užuominos į agresiją.

 

Kreivų veidrodžių šalis

 

Prieš Forsais atradimą įvyko serija paslaptingų paauglių dingimų mugės juoko kambaryje Kento mieste. 1998 metais iš ten neišėjo iškart keturi jauni lankytojai. Po trijų metų pradingo dar du. Paskui dar. Policija nusivarė nuo kojų, bet pagrobtų vaikų pėdsakų neaptiko.

 

– Šioje istorijoje daug kas paslaptinga. – sako Kento detektyvas Šonas Merfis. – Pavyzdžiui, visi pradingusieji buvo pažįstami tarpusavyje, o dingimai įvyko paskutiniais mėnesio ketvirtadieniais. Greičiausiai ten medžiojo serijinis maniaks.

 

Pagal Merfio versiją, nusikaltėlis pranikdavo į juoko kambarį per kažkokį slaptą įėjimą, kurio, visgi, operatyvininkai negalėjo surasti. Kaip ir kitokių žudiko veiklos pėdsakų. Po kratų balaganą teko uždaryti. Kaip bepaimtum, gaunasi, kad ieškomi paaugliai tarsi ištirpo ore. Uždarius paslaptingą patalpą, dingimai liovėsi.

 

– Išėjimas į kitą pasaulį buvo viename iš kreivų veidrodžių. – tvirtina Forsait. – Įjungti jį buvo galima, pagal viską sprendžiant, tik iš anos pusės. Matyt, kažkas atsitiktinai atidarė jį, kai pirmieji pradingėliai buvo šalia. O paskui į spąstus pakliuvusieji paaugliai išsivedė pas save ir savo draugus.

 

Kreivus veidrodžius matė ir Ernstas Muldaševas, tirdamas Tibeto piramides. Veidrodžiais tos didžiulės konstrukcijos pavadintos dėl nepaprastai lygaus jų paviršiaus. Jų veikimo zonoje Muldaševo ekspedicijos nariai jautėsi nelabai gerai. Kai kurie matė save vaikystėje, kai kurie tarsi persikėlė į nepažįstamas vietas. Kaip mano mokslininkas, tokių “veidrodžių”, stovinčių arti piramidžių, dėka galima pakeisti laiko tėkmę ir valdyti erdvę. Seni padavimai pasakoja, kad tokie kompleksai buvo naudojami perėjimui į paralelinius pasaulius ir, Muldaševo nuomone, to negalima laikyti visiška fantazija.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Teleportacijos zonos

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Rimtai apie paralelinius pasaulius kalbėti imta paskutiniame XX amžiaus ketvirtyje, kai paswtebėtų NSO skačius viršijo milijoną. Mokslininkai visiškai teisingai pastebėjo, kad jei tokių liudijimų būtų dešimtys, tai versija apie svečius iš kitų planetų dar išlaikytų kritiką. Bet esant tokiam kiekiui vien tik oficialių stebėjimų iš viso pasaulio, tai visiškai nerealu. Kuo mūsų planeta tokia įdomi kaimynams? Ir negi tarpgalaktiniai skridimai jiems yra tolygūs savaitgalio piknikams? Vadinasi, jų “aerodromas” greičiausiai randasi Žemėje. Tačiau kur?

 

– Egzistuoja hipotezė, kad mūsų Visata yra ne trimatė, o vienuolikos išmatavimų. – sako rašytojas fantastas ir mokslininkas, visuomeninio šviečiamojo centro “Kosmopoisk” (Kosminė paieška) vadovas Aleksandras Kazancevas. – Ji gali talpinti savyje tris trimačius pasaulius, atskirtus dviejų pereinamųjų išmatavimų. Ir visi trys pasauliai, vienas kito nematydami, sudaro tartum tris namo aukštus – tris planetas. Viename – mes, kituose dviejuose – jau “svetimi”.

 

Jei ši hipotezė teisinga, darosi suprantama, kodėl galingiausi ir tobuliausi radioteleskopai nė karto neužfiksavo NSO, kai jie skriejo prie Žemės.

 

– Dar 1930 metais mokslininkas Čarlzas Frotas įvedė terminą “teleportavimosi vietos”. – pasakoja ekspedicinio centro “Kosmopoisk” vadovas Vadimas Černobrovas. – Taip jis pavadino zonas, kuriose buvo pastebėti nepaaiškinami ir nematomi objektų persikėlimai erdvėje. Jos išties egzistuoja, apie jas užsimena nemažai tyrinėtojų. Tačiau mūsų mėginimai specialiai išprovokuoti teleportaciją kol kas buvo nesėkmingi.

 

– Maskvos srityje yra taip vadinamas Silikatų urvas, netoli nuo Silikatines Platformos. – pasakoja jis. – Tarp vietinių gyventojų sklinda daugybė legendų apie paslaptingas urvo savybes. Įtikinamiausia man atrodo viena: apie tai, kaip per karą čia atostogų atvažiavo kareivis iš fronto. Savo namų jis neberado – juos seniai subombardavo, tačiau kaimynai patarė paieškoti artimųjų urve. Jo atėjimo momentu čia baigėsi eilinis bombardavimas. Iš pusiau sugriuvusio įėjimo baimingai iššliaužė vaikai ir senukai. Ir štai angoje pasirodė jo žmona. Kaip tik tuo momentu didžiulis luitas virš įėjimo sujudėjo ir ėmė slinkti. Kareivis puolė prie luito, sulaikė jo kritimą, tiesa, savo gyvybės kaina. Nuostabiausia atsitiko paskui, kai žmonės atitraukė luitą: po juo nieko nebuvo. Ir absoliučiai sausa žemė! Sielvarto iškankinta motina surengė urve paiešką – ir pati pradingo be pėdsako…

 

Spontaniškas persikėlimas

 

Yra nuomonė, kad perėjimo į paralelinį pasaulį portalas gali atsiverti esant dideliam energijos pliūpsniui, pavyzdžiui, trenkus žaibui.

 

– Palei Piterį, netoli nuo Sosnovo stoties, buvo toks atvejis. – pasakoja Irina Cariova, viena iš anomalių reiškinių tyrimo komisijos “Fenomenas” įkūrėjų. – Trys draugai inžinieriai išvažiavo mašina žvejoti ir pakeliui pateko į griaustinį. Kaip prisiminė Aleksandras Volžaninas, vairavęs mašiną, eilinis žaibo blyksnis jį apakino, mažina tapo nevaldoma, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi užpakalinėmis durelėmis į didelę pušį. Sėdintis prie tų durelių Semionas Elbmanas buvo sužeistas stiklo šukių. Volžaninas ir kitas jo draugas Sigaliovas nenukentėjo. Tačiau ką daryti toliau, nežinojo. Ir staiga Sigaliovas pastebėjo netoliese nedidelį kaimišką namuką. O Volžaninas paskui prisiminė, kad anksčiau jo čia niekad nematė.

 

Draugai pasuko prie namuko. Duris atidarė nedidukė išdžiūvusi senutė, kuri, netarusio nė žodžio, įsileido nekviestus svečius. Pamaitino juos sriuba, išvalė Elbmanui žaizdą, paskui paklojo visiems trims ant grindų. Nuvarginti keliautojai greitai užmigo, o ryte pasijuto gulintys po atviru dangumi. Namukas su senute išnyko, liko tik pušis ir sudaužyta mašina palei ją.

 

Ufologė Tatjana Faminskaja, nemažai laiko paskyrusi geoaktyvių zonų (vietų, esančių virš žemės plutos tektoninių lūžių) tyrimui, tvirtina, kad tokiose vietose neretai vyksta spontaninės teleportacijos, kadangi realybė ten būna nestabili. Miestelio Novyj Byt rajone kažkas panašaus nutiko, jos žodžiais tariant, su viena vietine gyventoja Lidija Nikolajeva. Ji rinko miške grybus, ir staiga pajuto lengvą dūrį širdies srityje. Moteris išgėrė tabletę ir čia pastebėjo esanti šalia apleistos cerkvės, maždaug už 5 km nuo namų. Ji pažvelgė į laikrodį – jos vaikštinėjimas truko apie 15 minučių. Užtat atgalinis kelias truko daugiau kaip dvi valandas.

 

Dar paslaptingesnė istorija nutiko Kratovo kaime, Ramenskoje rajone Maskvos srityje su paaugliu Saša Belikovu. Jaunuolis, nežiūrint į stiprų šaltį, išėjo į mišką ir pradingo. Jo nesėkmingai ieškojo tris paras. Ketvirtą jis pats sugrįžo.

 

– Aš nežinau, kas atsitiko. – pasakojo jis vėliau. – Tiesiog staiga pasijutau gulintis ant sniego ir supratau, kad, matyt, praradau sąmonę prieš kelias valandas – jau pradėjo temti. Ir nubėgau link namų.

 

Kai tik jis pasirodė ant slenksčio, mama vos neapalpo. Sūnus buvo visas kruvinas, bet greitai paaiškėjo, kad kraujas svetimas – ant Sašos kūno buvo vos keli įdrėskimai.

 

Versiją apie geoaktyvias zonas labiausiai priimtinomis laiko ir Voronežo mokslininkas Genrichas Silanovas:

 

– Aš giliai įsitikinęs, kad energijos išsiskyrimas iš lūžio zonų – ne vien geofizinis reiškinys. Gali būti, kad einanti nuo žemės energija – tai tiltas, kuriuo galima keliauti po paralelinius pasaulius. Štai tik naudotis mes juo dar neišmokome.

 

Н.Гужева ufo.kulichki.com

Rekomenduojami video:


2500
19 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ishiki

Sveiki visi. Del mokslo irodinejimu :). Mokslas negali irodyto to kam net neskiria laiko, TAS neimanoma, todel neapsimoka nei tyrinet, taip vyksta dabartiniai tyrimai, paimama teorija svarstoma ar imanoma, jei ne net nesukama galva “Pirma reikia patiket, kad zaibas egzistuoja ir tik po to pradet jo ieskot, o kai randi tyrinet”, dabartinis mokslas neveikia pagal sita mechanizma. Dabartinis mokslas ant tiek isitikines, kad jau viska zino ir tuo zinojimo bando paaiskinti visa kita ko dar nezino. Plius musu mokslas yra kapitalistinis, kad kazka tyrinet reikia pinigu, o kas finansuos situs dalykus? Jei niekas jais netiki? Cia yra uzburtas ratas, todel… Skaityti daugiau »

kimi

man viskas idomu ir viskuo tikiu

axi

mano diedukas yra pasakojas tokia istorija,apie kuniga kuris vaikstinedamas parke isgirdo pauksteli labai graziai giedant nuseke ji vaiksciojo paskui ji ir klausesi,paskui nusprende gryzti.Sugryzes pastebejo kad viskas pasikeite,zmoniu nei vieno nepazysta,susirado baznycia kurioj buvo paskirtas dirbti.o ten baznytinese knygose ,pagal yrasus suprato kadpaukstelio klausesi simta virs metu,greitai kunigelis pasiligojo ir mire is sielvarto.

unixar

tai tik teorijos ir niekas nesako kad tikrai ir bus tokie pasauliai bet mokslas tai irodineja. Tai yra teorija ir jos prielaidos ir tai yra diskusija ar tai galetu but ar ne o ne kaip elijaus verkimas del savo vaikystes ar kitu saipymasis kai bet kuris kitas kuris siek tiek domisi mokslu o ne fantastika panasias teorijas ir oficialius mokslininku darbus skaites yra ir ziuri i jus kaip i bezdziones. jus vieni is tu kur juokesi is to kad zeme apvali.

unixar

,,nesidalinsiu” jei tavo intelektas kaip bezdziones tai paaiskinsiu kad anomalija yra nukrypimas nuo normos ir nuo dėsningumo. Cia apie pasakas neveblenes. o elijau gaila kad tave tvirkino vaikystei bet eik issilieti pas pscihologa o ne cia. ir visi kas raso spangaliones yra svelniai tariant debiliukai. :) pasidomekit siuolaikine fizika. tada man atrasykit ar vis dar spangaliones. tyngiu ieskot rimtu straipsniu kad irodyciau kad as teisus o jus debilai bet pradziai bent kabliuka duosiu. http://www.respublika.lt/lt/naujienos/pramogos/keistenybes/mokslininkai_artimiausioje_ateityje_bus_atverti_paraleliniai_pasauliai/

elijas

tie zmones, nors ka ten jie zmones!? Padarai neisivyste,gal nukenteja stipriai kada,gal su jais yra mazais istvirkauta…tai baisu!!!tad mieli skaitytojai…jai paliekat komentara tai bukit mandagus,nes prirase nesamoniu tai tik apsikat savo ir taip netikusi varda!

Believer and lover

Gal tu pasilik savo vien neigiamą nuomone sau, kitiems svarbiau apsvarstyti ir pamąstyti kas jeigu, o ne iškart daryti išvadas kad va su tais žmonėmis kažkas blogai ir panašiai, jei tu nesupranti tai nereiškia kad kiti nesupranta.

Pamirsau

Labai idomiai parasyta. Autorius tikrai vertas aplodismentu ir pagyrimo. Viskas parasyta labai issamiai. O tie kuriem nepatiko. Tai 100 procentu kad jie neturi ka weikti. Ir is to neturejimo ka weikt raso komentaruose wisokias nesamones. Jiem patarciau geriau kokia knyga paskaityt. Bent jau protigesni taps:-))

Zmogus

Tikrai labai idomus straipsnis.Apie tai esu sektiek girdejas, sis straipsnis padejo praplesti zinias.Aciu zmogui kuris tai patalipino. :)

Rytis.N

Šaunus ir itraukiantis straipsniukas.Dekui ;)

jadaj

nu nzn…. sjp visko gali but niekas nieko tiksliai nezino . :)

Taip pat skaitykite