Žmogus drugys

1966 metais ankstų rytą du žvejai pamatė, kaip kažkas krito žemyn ir vos nenuskandino kanalu plaukusios baržos.

 

Tą kažką jie aprašė kaip labai didelį paukštį, didesnį už žmogų, žėrinčiomis akimis.

 

Tai atsitiko vos už 200 jardų nuo tos vietos, kur po kelerių metų atsirado skritulys pasėliuose ir įvyko su tuo nesusijęs pagrobimas.

 

Net televizijos įžymybė Fredas Talbotas (Fred Talbot) po to pranešinėdavo, kad tose vietose plaukiant barža girdisi keisti garsai ir jaučiasi, kaip kažkokia jėga traukia baržą žemyn.

 

Tuo pat metu, kai Češyre pasirodė milžiniškas paukštis, panašus padaras kėlė siaubą JAV Vakarų Virdžinijos Point Plezanto (Point Pleasant) miesto gyventojams. Apie jį buvo tiek pranešimų, kad vietinės masinės informacijos priemonės praminė jį “žmogumi drugiu”, nes priminė ir naktinį drugį, ir žmogų. Be to, šis padaras buvo plaukuotas, o jo sparnai labai platūs. Jį žmonės matė ir skrendantį.

 

1966 metų lapkričio 15 dieną Rodžeris Skarberis (Roger Scarbery) ir Stivas Maletas (Steve Malette) su žmonomis važiavo žvyrkeliu. Netoli senos jėgainės jie pamatė septynių pėdų ilgio sparnuotą tamsią šmėklą žėrinčiomis kaip žarijos akimis. Kai jie visu greičiu šovė tolyn, padaras puolė paskui.

 

Visi liudininkai tvirtina, kad jis skriejo iš paskos, pakilęs aukščiau automobilio tarsi keršijanti nemezidė. Nėra ko stebėtis, kad žmonės nuvažiavo tiesiai į policiją. Ši ėmėsi tirti reikalą, bet nepavyko nieko rasti.

 

Pranešimus apie “žmogų drugį” lydėjo nesuskaičiuojama daugybė tvirtinimų regėjus NSO, tad žurnalistas Džonas Kylas ėmėsi šio reikalo ir po to išleido nepaprastą knygą “Žmogaus drugio pranašystės” (The Mothman Prophecies).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Knygos pavadinimas toks keistas todėl, kad Kylas suprato, jog NSO ir pasirodantys padarai sukelia įvairiausių psichologinių reiškinių, pavyzdžiui, poltergeisto protrūkį aukos namuose. Tokiais atvejais tarsi išlaisvinama psichinė energija. Kalbama ir apie gebėjimą numatyti įvykius.

 

Pavyzdžiui, yra žinomas būtybės pranašavimas, kad 1967 metais gruodžio mėnesį Vašingtone prezidentas įjungs Kalėdinius žiburius. Tačiau numatytą dieną vietoj to griuvo tiltas, vedantis per Ohajo (Ohio) upę į dabar gausiai lankomą Point Plezanto miestą, kartu paskandindamas daugybę lengvųjų automobilių bei sunkvežimių ir nusinešdamas kelių šio garsaus ateivių prasiveržimo liudininkų gyvybes.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Remdamasis tokiais tyrinėjimais, Kylas padarė išvadą, kad kontaktai su ateiviais – tai kažkas daugiau, negu matome mes ir skelbia populiarios antgamtiškos teorijos, aiškinančios apie vidinę erdvę ir parapsichologiją.

 

Jo mintys nesusilaukė beveik jokio ufologų pritarimo, bet 1992 metais jis tvirtino, jog vėlesni atsitikimai įrodę jo teisumą, todėl tokie įvykiai kaip “žmogaus drugio” pasirodymas turi būti “tiriami ir neignoruojami, nes jie neatitinka draugiško ateivių įvaizdžio, ko taip trokšta NSO tyrinėtojų grupės”.

 

Šios būtybės vis dar kažkur netoliese. 1995 metais gauta pranešimų iš buvusios Sovietų Sąjungos: ledinėje taigoje žmogus regėjo skrendantį milžinišką į šikšnosparnį panašų žmogų.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
unixar

is foto tikras milzinas. :D

Anonimas

FEJA! ;DDDDDDD

Vaidas

labai foto į temą :)

Taip pat skaitykite