NASA falsifikuoja Marso nuotraukas

Ilgainiui būsimų Žemės konfliktų priežastimi taps Marsas – planeta, kurią nuo Žemės skiria dešimtys milijonų kilometrų atgrasios kosmoso erdvės. JAV jau seniai visa informacija, kuri gaunama apie mįslingąją planetą, yra įslaptinama. Visuomenei pateikiami duomenys yra paviršutiniški, o kai kuriais atvejais netgi atvirai melagingi.

 

Labai dažnai paskleidžiama dezinformacija, priverčianti mokslininkus griebtis už galvų. Kosminės programos vis labiau įslaptinamos, o įvairių šalių ekspertai tvirtina, kad oficialių šaltinių pateikiama informacija tampa visiškai bevertė.

 

Vis daugiau ir daugiau pasigirsta balsų, kad Jungtinės Amerikos Valstijos planuoja vienos kolonizuoti Raudonąją planetą, tuo labiau kad joje rasta neginčijamų vandens pėdsakų. Ši planeta ir dėl kitų priežasčių daug patogesnė gyvybei. Marse, kaip ir Žemėje, vyksta dienos ir nakties kaita, egzistuoja atmosfera, sauganti nuo pražūtingos radiacijos. Taip pat veikia ir gravitacija, tiesa, truputį silpnesnė nei mūsų planetoje, bet vis dėlto gravitacija.

 

Kosminis Bermudų trikampis

 

Amerikiečiai ir toliau visiems gražiai pasakoja apie tai, kad netrukus jie pastatys bazę Mėnulyje ir iš ten krovininiais laivais gabens į Žemę retas medžiagas (sudedamąsias XXIII amžiaus kuro dalis), kurių neaptinkama Žemėje. Visos šios gražios kalbos yra ne daugiau kaip akių dūmimas, todėl, kad visus savo kosminių programų resursus JAV sukoncentravo į patraukliojo Marso tyrimus. Ne veltui vadina planetą kosminiu Bermudų trikampiu.

 

Iš 34 skrydžių į Marsą 22 baigėsi be rezultatų. Tarybų Sąjunga pirmoji bandė atakuoti Marsą du kartus 1960 ir 1962 metais, tačiau abi ekspedicijos baigėsi nesėkmingai. Pirmasis amerikiečių aparato skrydis 1964 metais taip pat baigėsi nesėkme. Tuo metu sovietų paleistas “Zond 2” sėkmingai skrido šalia Marso, tačiau lemiamu momentu sugedo radijo siųstuvas, ir kosminis aparatas negalėjo perduoti informacijos į Žemę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Galiausiai amerikiečių automatinė stotis “Mariner” nufotografavo Marsą ir atsiuntė į Žemę jo nuotraukas. Sėkmingiausi “Marineriams” buvo 1969 metai, tačiau po dvejų metų naujas “Mariner” modelis patyrė katastrofą starto metu. Tais pačiais metais dingo ir sovietų kosminis aparatas “Kosmos 419”. Vėliau, 1992 metais, netoli Marso dingo amerikiečių “Mars Observer”,o 1999 metais dėl technikų padarytos klaidos žlugo ir “Mars Climate Observer” misija. Tais pačiais metais Raudonoji planeta pasiglemžė dar tris kosminius aparatus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Gluminantys faktai

 

Neseniai amerikiečių mokslininkų grupė apkaltino savo kolegas iš NASA, kad jie jau ilgus metus slepia tiesą apie Marsą. Buvo pateikta įrodymų, kad NASA rodomose fotografijose Marso vaizdas yra iškraipomas. Mokslininkai teigia, kad NASA specialistai gaunamas iš kosminių stočių Marso nuotraukas slepia, o visuomenei pateikia klastotes.

 

 

NASA mokslininkai sąmoningai keičia nuotraukose esantį vaizdą taip, kad Marsas sudarytų atgrasios planetos įspūdį, ir visiškai niekuo neprimintų žmogui gimtosios planetos. Vis tiek grupė jaunų mokslininkų išsiaiškino paslaptį. Kiekvieną kartą spalva keičiama taip, kad, pavyzdžiui, mėlynas Marso dangus atrodytų raudonas. Tas pats šiuo metu daroma ir su fotografijomis, gaunamomis iš stoties “Spirit”.

 

Įsižeidę mokslininkai sukvietė spaudos konferenciją, kurioje pabandė sugrąžinti fotografijoms tikrą vaizdą. Visi dalyvavusieji buvo sukrėsti gauto rezultato.

 

Originali marso nuotrauka (matomas mėlynas dangus ir gamtos sąlygos kurios labai primena Žemės atmosfera).

 

NASA retušuota Marso nuotrauka.

 

Pasirodo, kad tikras marsietiškas dangus – visai ne raudonas, o mėlynas, panašus kaip Žemėje, o landšaftas labai artimas Arizonai arba Nevadai. Jį netgi galima pavadinti gražiu. Visiškai nėra to baisaus raudonumo kaip oficialiose fotografijose. O svarbiausia – NASA pateiktose nuotraukose Marso horizontas užtemdytas kažkuo panašiu į rūką ir per jį neįmanoma įžiūrėti panoramos detalių.

 

Remiantis NASA versija, Marse siaučia “dulkių audros” ir dėl jų kaltės matomumas labai prastas. Keito Leinio, grafikos specialisto, nuomone, tai visiškas absurdas. Jis pabandė “išvalyti” dulkių debesis, ir pasirodė, kad Marse viskas kuo puikiausiai matosi ir jokių dulkių ore ten nėra. Fotografija yra labai aukštos kokybės ir labai aiškus vaizdas. Proceso pabaigoje niekam neliko abejonių, kad NASA pateikta fotografija buvo falsifikuota.

 

– Marso paviršiuje jokių ekstremalių gamtos sąlygų nėra. Pati karščiausia temperatūra – tik plius 5 laipsniai, o šalčiausia minus 15, – buvo pasakojama demaskuojančioje spaudos konferencijoje, kuri truputį priminė serialo “X failai” siužetą.

 

Ta pati geltona juosta Žemėje, Marse tampa oranžinė.

 

Šiuo metu JAV visi sau kelia klausimą, kas vis dėlto teisus – NASA darbuotojai ar jaunieji mokslininkai, kurie ir toliau ilgina savo demaskavimų sąrašą? Po to, kai fotografijai buvo grąžinta pirminė išvaizda, beje, tai buvo patvirtinta ir nepriklausomų ekspertų, jaunieji malderiai parodė jų sudarytą trimatį modulį, kuriame aiškiai matyti, kad kai kurie akmenys turi melsvą atspalvį, charakteringą kai kuriems Žemėje randamiems akmenims. Visi labai stebisi, kodėl NASA slepia tiesą ir iš paskutiniųjų stengiasi visus suklaidinti.

 

Originalių spalvų Marso paviršius.

 

Marso paviršius po NASA fotografijos redagavimo.

 

Prieš kelis metus JAV vienu metu gimė dvi kosminės programos. Apie vieną mes visi girdėjome pasakojant tuometiniam prezidentui Bušui. Kita, visiškai įslaptinta plačiajai visuomenei. Būtent joje liečiamos temos yra naujo kosminio ginklo sukūrimas ir bandymai užmegzti kontaktus su nežemiškomis civilizacijomis. Visai neseniai nutekėjo informacija, kad slapti mokslininkų daliniai jau seniai stengiasi sukurti naują termobranduolinį raketinį variklį.

 

Privatus kapitalas į Marsą

 

Marsu be galo susidomėjusi ir dar viena grupė žmonių – pasaulio turtuoliai. Jie pasirengę daug didesniems nuotoliams, nei tai sau gali leisti valstybės. Jau seniai milijardieriams neįdomu savo pinigus leisti futbolo komandoms, nes jie puikiai supranta, kad į istoriją patekti lengviausia per kosmoso užkariavimo projektus.

 

Pasaulio galingieji jau nesitenkina keleivio vieta kosminiame laive. Pavyzdžiui, Džefas Bezosas, stambiausios naujųjų technologijų kompanijos “Amazon Kom” bosas, renka geriausius kosminės technikos mokslininkus ir inžinierius, kad galėtų sukurti nuosavą tarpplanetinį laivą. Milijardierius Elonas Maskas sukūrė naują, daug pigesnę kosminę raketą, o štai milijardierius Laris Elisonas jau baigia surinkti lėšas savo vadovaujamai misijai į Marsą. Galima teigti, kad NASA turi labai rimtų konkurentų.

 

Šiuo metu visiems didžiausias uždavinys – sukurti bent 10 kartų galingesnį variklį, nei naudojami dabar. Taip pat daugelis ekspertų sutinka, kad pirmieji žmonės, kurie bandys išsilaipinti Raudonojoje planetoje, gali žūti, tačiau daugelis į tai žiūri kaip į neišvengiamybę kolonizuojant Marsą.

 

Darius Soščeka – Klaipeda.diena.lt ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
aha

“ egzistuoja atmosfera, sauganti nuo pražūtingos radiacijos”

BULLSHIT!!! vien perskaičius šią frazę, toliau galima nebeskaityt :)

Visagalis

Senai aisku kad humanoidai atsikele is marso i zeme , senai marse sprogo ugnikalnis kurio pelenu yra aptinkama ir zemes planetoje tai manau mes esame is marso visi :) ir cia faktas kas domisi tas gali daryti isvadas :)

unixar

Ir tin soldier kaip kažkuriame komentare parašei kad nubukinta liaudis. Taip ji nubukinta. Ir man liudna del to o ant taves tai net labai matosi… Nenubuke ir tikrai sąmoningi žmones yra smalsus.jie protingi ir landus. Jie nera durneliai ir visko kas jiem kišama nepriema. Jie sugeba daryt savo išvadas ir viską apgalvoti bei pasidaryti savo išvadas. Pastebet nesutapimus ir dometis kodel taip yra ir kam taip daroma. O tu nubukintos liaudies atstovas ir kempingalvis abejoju ar uzklausi klausimą kodel taip yra ar kodel taip turetu buti? Tu netiki savo nuomone ir savo isvadom nes pagal tave musu zmoniu pasvarstymai nupuse… Skaityti daugiau »

unixar

Kiek čia debilu. Net neskaiciau visu. Pirmą al queda yra laikraštis o ne teroristus bendruomene! Netiki? Pasidomekit. Tai jav pramanas o kruva bukagalviu remiasi tuom kaip isvadom net nepasistenge pasigilinti kaip kas yra ir linkiu pasigooglint ir paskui reikst ka girdeje yra. Antra 11toji dar neišaiškinta. Nera kaltu nera organizatoriu tik vienas pakartas lavonas. Teroristams sprogdinti pastato motyvo nera del alaho. Aukstoms galvoms tai milijardai doleriu draudimo pinigu bet čia tik atsitiktinumas kad tiek pinigu is nelaimes nubirejo… Antra mes čia diskutuojam apie nasa falsifikuotas nuotraukas o ne apie sąmokslą kurio niekas niekad neisaiskins. Taip klausimas toks. Ka butu galima… Skaityti daugiau »

NSO

Viskas cia labai elementaru jav visais laikais turejo ka slepti ir tures del per didelio egoizmo ir troskimo visur ir visame buti pranesniais pirmauti ir viska valdyti. Kaip buvo slepiama slaptoji baze dykumoj kurios paskirtis buvo nuslepti apie nezemiskos kilmes gyvybes formas kuria kazkam galu gale pavyko atskleisti visuomenei o ka jie padare apsimete kad to nebuvo ir perkele baze i kita vieta.

MiB

NASA pati is esmes yra falsifikuota organizacija, oficialei tai nepriklausoma kosmoso, aeronautikos agentura, bet istikruju dirba jav karines pramones elito ir kitu slaptu organizaciju interesams.

NSO

cia tikrai tiesa pasakei tiesiai i desimtuka

Anonimas

-5..15, kai zemej -50..50. Susimobimas

Totorius to 1TinSoldier

Is esmes musu poziuris panasus, tik pastebejau, kad tu viska skirstai i juoda arba balta(buvo TAIP arba buvo ATVIRKSCIAI), o as ziuriu placiau, gal ir viskas buvo taip kaip amerikos viriausybe pasake,bet yra per daug bet, gal galejo kazkokia tai dalim prisidet CZV valdziai nezinant ar panasiai ar panasiai, visada reik uzduot papildoma klausima ir tik tada gali kazka issiaiskint placiau :)…ir dar, tu visada stengiesi oponuoti siokiais tokiais faktais,ar kazkokiom nuorodom, tai yra pagirtina ,bet buna labai neskanu kai iterpi nemaza kieki savo asmeniniu prielaidu, tas ziauriai griauna tavo komentaro lygi ir svaruma(kas kaip supratau tau svarbiausia).

nemo

idomi sita teorija.. KOKS JOS TIKSLAS?! juk ir taip zinoma,kad marse yra atmosfera,tiesa reta. kad yra vandens ledo pavidalu. kad gyvenimo salygos butu mazdaug kaip sibire,tik be sniegynu. tai kam kazka keist fotkese? juk faktas,kad marsas gali but apgyvendintas. be to tokiom paredaguotom fotkem juk neapgautu kitu saliu mokslininku ir spec.tarnybu ir jos vargu ar tyletu! p.s. del skrydzio i menuli,tai ta samokslo teorija iki siol smarkiai kisama! ne kaip kazkas bande paaiskint,jog pamirsta. bet ten super debiliska teorija! gi visos salys stebejo ta skrydi! o ruskiu visi pajegumai moksliniai ir kariniai buvo nukreipti ji sekti! ir tik daunas gali… Skaityti daugiau »

Nx

tarkim nasa klastoja tas nuotraukas, tada paaiskinkit kuriems velniams fotosopinant perdazyti lipduka, ar virve? Kas nors esat mate sauleteki, kai tekanti saule viska uzlieja tokia gintarine, beveik raudona sviesa? Tokiu metu atkreipkit demesi i spalvas, tikriausiai nasa darbuojasi, o gal ateiviai kokie ant saule filtra uzmauna.

Totorius to 1TinSoldier

Siaip jau Al Kaida is dalies ir yra amerikieciu kurinys, berods apie 87m. per Afganistano kara buvo prigaminta pilna stovyklu kurios konvejeriu gamino kovotojus pries sovietus ir baltieji rumai dosniai juos reme, CZV artimai bendravo ir padejo apmokyt, veliau ta organizacija pasivadino Al Kaida su dar jaunu Usama. Del rugsejo11, tai neatsakytu klausimu like sociai, kad ir vienas is ju ,kodel butent ta diena vyko antiteroristines pratybos ir nebuvo kam operatyviai sureaguot i ivyki, tas pats atsitiko ir anglijoj per metro sprogdinimus…zodziu ka noriu pasakyt, jei jau esi skeptikas tada tai turi veikti i abi puses, nes neatsakytu klausimu tikra… Skaityti daugiau »

1TinSoldier

O, protingas žmogus. Žinau, kad JAV apmokindavo ateities teroristus, bet turėjau galvoje, kad Al Qaeda nėra sukurta ta prasme, kaip Simona iš filmo “S1m0ne” :) Neatsakytų klausimų visada lieka. Nes visada atsiranda kas sugalvoja vis naujų klausimų. Bet esmė tokia, kad atsakytų esminių klausimų daugiau, nei neatsakytų. Ir, turint galvoje, jog JAV vyriausybės pastatų sprogdinimas yra mažai tikėtinas vien logiškai pagalvojus, šitą versiją nusveria labiau tikėtina teroristų ataka, turinti daug daugiau įrodymų. http://www.debunking911.com/ Gal ir per žiauriai užsipuoliau tą Mėnulio konspiraciją :) Bet, turint galvoje, kad ne viena valstybė, su TSRS priešaky, stebėjo kylančius kosmonautus, kad į Žemę buvo pargabenta… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite