“Jie” mus stebi

Smalsumo užvaldyti ne kartą pagalvojame, kad būtų visai smagu sužinoti, kas buvome praeituose gyvenimuose ar kokia ateitis mūsų laukia, norėjome užmegzti ryšį su anapusiniu pasauliu.

 

Galbūt ir smagu, tačiau parapsichologas Vladimiras Azanovas to nerekomenduoja. Jis sako, kad peržiūrėjo devynis praeitus savo gyvenimus, o praėjus paskutiniam tokiam peržiūrėjimui nemiegojo dvi paras, nes tikras pragaras yra pamatyti, kaip tave nužudė.

 

– Bioenergetinį lauką turi kiekvienas žmogus?

 

– Ne tik žmogus, bet ir gyvūnas, augalas, akmuo, taip pat kiekvienas daiktas – knyga, laikrodis, koks žaislas, tik žmonės ir gyvūnai turi kur kas didesnį biolauką negu negyvi daiktai. Aišku, vieną stipriausių biolaukų turi žmogus, ir jeigu lyginti jį su gyvūno, tarkim, šimpanzės, biolauku, tai žmogus turi septynis šio lauko sluoksnius, o šimpanzė – tik tris. Mes turime ir jausmus, ir logiką, ir ryšį su kosmosu, ir karminę užduotį, tai yra tai, ko neturi gyvūnai.

 

– Ar bioenergetinis laukas turi kokią nors konkrečią spalvą?

 

– Biolaukas turi aurą, ir kiekviena mintis suteikia jai tam tikrą atspalvį. Pavyzdžiui, jeigu žmogus galvoja apie meilę, aura gali pavirsti žalsvos spalvos, jeigu galvoja apie mokslą, egzaminus – mėlynos, jeigu žmogui tuo metu rūpi religija, Dievas, jis meldžiasi, tuomet aura gali būti violetinės spalvos su baltu atspalviu, jeigu galvoja apie seksą, tuomet dominuoja oranžinė ir raudona spalvos, jeigu galvoja apie mirtį, galima įžvelgti juodą ir bordo spalvas. Žodžiu, matydami žmogaus biolauką galime atspėti, ką tuo metu jis galvoja.

 

– Ar pagal auros spalvą galima atspėti, kada žmogus mirs?

 

– Biolaukas niekada negali rodyti mirties, tik žmogaus padėtį šią akimirką ar gresiantį pavojų. Pavyzdžiui, jeigu žmogui gresia žūtis ar avarija, apie tai biolaukas informuoja iš anksto. Taip žmogus pajaučia pavojų ir keičia savo planus taip jį apeidamas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Važiuodamas pas jus pro kapines pagalvojau, ar po mirties biolaukas dar nors kiek išlieka?

 

– Po mirties dalis biolauko dar egzistuoja, pavyzdžiui, per laidotuves astralinis kūnas stovi šalia karsto, bet po trijų dienų tas astralinis kūnas pradeda gesti, kol išnyksta. Jeigu biolaukas supa fizinį kūną, galima sakyti, kad žmogus dar gyvas. Kai mes miegame, astralinis kūnas išeina, tuomet būname ir gyvi, ir negyvi. Su savo biolauku esame sujungti sidabriniu siūleliu, kuris pririštas prie saulės rezginio. Pavyzdžiui, žmogui susapnavus košmarą astralinis kūnas grįžta labai greitai, todėl tas žmogus pabunda išpiltas šalto prakaito, nes jo astraliniam kūnui buvo iškilęs pavojus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Išeina, kad žmogus gali žūti sapnuodamas?

 

– Būna ir tokių atvejų. Kodėl miegantį žmogų ištinka infarktas? Tiesiog astralinis kūnas užsinorėjo pabūti atskirai ir negrįžo į fizinį kūną. Iš ryto žmogui prabusti labai sudėtinga, nes nėra palaikymo iš biolauko ir fizinis kūnas nedirba. Juk visa energija kaupiasi ne fizine, bet dvasine prasme, jeigu nėra dvasinės energijos, tai fizinė energija neegzistuoja. Atskirai tos energijos nedirba.

 

– Jeigu aš susapnavau daug metų nematytą, bet realiai egzistuojantį žmogų, vadinasi, mūsų astraliniai kūnai buvo susitikę iš tiesų? O tas žmogus irgi mane sapnavo?

 

– Teisingai, tačiau nebūtinai tas žmogus irgi jus sapnavo, kita vertus, tas žmogus galėjo pamiršti savo sapną. Tada reikia jo paklausti, ir visai tikėtina, kad jis prisimins tą sapną. Sapne jūsų astraliniai kūnai susijungia, juk mes bendraujame ne tik fizine, bet ir dvasine prasme. Kas yra gyvenimas po mirties? Fizine prasme mirštame, tačiau mūsų astraliniai kūnai dar gyvena ir tobulėja.

 

– O nėra taip, kad jeigu aš susapnuoju vieną ar kitą žmogų, jis to norėjo?

 

– Nebūtinai, tarkim, jeigu jūs parduotuvėje sutikote draugą, tai negi jam specialiai kilo noras sutikti jus? Tai tiesiog situacija, kuri privertė jus susitikti.

 

– Minėjote, kad kai žmogus miršta po tam tikro laiko, jo biolaukas išnyksta. Tuomet kaip paaiškinti besiblaškančias po pasaulį dvasias?

 

– Jeigu žmogus buvo nužudytas, žuvo autokatastrofoje ir nespėjo įgyvendinti savo tikslų, neatidirbo savo programos, tai po mirties jo siela bando tai realizuoti. Taip mes galime matyti mirusiųjų sielas, beje, ne tik žmonių, bet ir gyvūnų.

 

– Tokia dvasia gali pakenkti gyvam žmogui?

 

– Jeigu žmogus gyvenime buvo žiaurus, po mirties jo dvasia savotiškai gali terorizuoti aplinkinius. Tačiau labai retais atvejais fizinė energija persiduoda astraliniam kūnui, tuomet dvasia gali įjungti šviesą, atsukti vandens čiaupą, pastumti lėkštę ar pačiupinėti žmogų. Neduok Dieve, jei taip nutiktų, tada galima net išprotėti.

 

– Vis dėlto taip nutikus ar yra būdų atsikratyti dvasios?

 

– Gali būti, kad dvasia prisijungė prie artimo žmogaus ar vaiko, tada apsėstasis keičia charakterį, nesupranta, kas dedasi aplinkui. Tuomet reikia kreiptis į egzorcistą, ir jis gali išvalyti biolauką, “atrišti” dvasią.

 

– Po mirties biolaukas šiaip nedingsta, ar jis vėl susiranda kokį nors kūną?

 

– Tai vadinama reinkarnacija, aišku, bažnyčia ją neigia sakydama, kad žmogus egzistuoja tik vieną kartą, o siela amžina. Tačiau žmogus per vieną savo gyvenimą nespėja realizuoti visų planų, jis į pasaulį turi ateiti ne vieną ir ne dvylika, o mažiausiai penkis šimtus kartų. Kai jis pajunta, kad padarė viską, ką norėjo, tada jo dvasia pradeda tobulėti kosminiu lygiu, tai yra ten, kur astraliniai kūnai gali gyventi amžinai.

 

Tai gali būti ir Marsas, ir Saturnas, nes astralinis kūnas nejaučia nei šalčio, nei karščio, jam nereikia nei duonos, nei vandens.

 

– Jeigu susapnavau nepažįstamą vietą, tai gali būti informacija iš praeito gyvenimo?

 

– Astralinis kūnas gali prisiminti tokį dalyką, nes jame slypi informacija apie visus mūsų praeitus gyvenimus. Taip pat gali prisiminti ateitį, todėl absurdiškas pasakymas, kad mes kuriame savo gyvenimą. Nuo tos akimirkos, kada žmogus gimė, jo pasąmonė žino, kiek jis gyvens.

 

– Visi žinome, kad Hitleris, Stalinas buvo diktatoriai. Ar gali būti, kad jie reinkarnavosi kur nors Rytuose ir tik dėl jų ten vyksta karai?

 

– Nebūtinai tokie žmonės vėl reinkarnuojasi į diktatorius, jie gali reinkarnuotis į paprastus žmones, nes jeigu praeitame gyvenime sukėlė masinį chaosą, tai šiame gyvenime jiems duota viską patirti savo kailiu.

 

– Norite pasakyti, kad kitame gyvenime jie gali tapti aukomis?

 

– Taip, tarkim, gali būti nužudyti kur nors Afganistane. Aišku, jie gali įsivaizduoti, kad praeitame gyvenime buvo kokie napoleonai ar cezariai, bet kas iš to – žmonėms neduota galimybė tiksliai sužinoti, kas jie tokie buvo praeitame gyvenime, nes jeigu taip įvyktų, plaukai piestu pasistotų. Kita vertus, praeitas gyvenimas lemia, kas tu šią akimirką esi, ir jeigu žmogus buvo koks diktatorius, jam ne vieną reinkarnaciją teks pereiti pragarą.

 

– Jeigu praeitame gyvenime buvau žmogus, po mirties galiu atgimti į kokį šunį?

 

– Jokiu būdu. Šuo gali reinkarnuotis į žirgą, beždžionę, paskui į žmogų, bet žmogus atgal į šunį reinkarnuotis nesugebės. Jeigu jis praeitame gyvenime buvo žudikas, atgimsta turėdamas įvairių defektų: aklas, kurčias, be rankos ar kojos, bet ne kitaip.

 

– Pastebėjau, kad tam tikru metu žmonės galvoja apie vieną ir tą patį. Kaip tai paaiškinti? Ar mes pririšti prie kokio bendro siūlelio? O gal tai tik sutapimas?

 

– Nėra sutapimų, yra galimybė prisijungti prie Žemės energetinės informacijos ir ją nuskenuoti. Vienas, antras, trečias žmogus, esantys skirtingose pasaulio vietose, tą pačią minutę gali nuskenuoti vienodą informaciją. Būna atvejų, kai du nepažįstami žmonės sukuria vienodą idėją, paskui vienas kitą pradeda kaltinti vagyste.

 

– Vadinasi, viskas jau seniausiai sukurta, žmogus tik atlieka skenerio funkciją?

 

– Imkime, pavyzdžiui, fantastikos rašytojus. Iš kur visa ta informacija, kuri po šimto ar dviejų šimtų metų staiga išsipildo? Žmonės seniau net nemanė, kad skraidys lėktuvais ar turės televizorių, telefoną. O dabar visa tai turi. Ir jeigu žmonės po kokių penkiasdešimties metų sugebės gyventi mėnulyje, tai bus norma, kaip dabar gyvena dangoraižiuose.

 

– Prieš tai minėjote, kad ne tik žmonės, bet ir daiktai, akmenys, vanduo turi bioenergetinį lauką. Ar gali būti, kad žmogus savo neigiamomis emocijomis pakrauna vandenyną ir dėl to kyla cunamiai?

 

– Žmogus savo mintimis gali užkalbėti stiklinę, vonią, bet ne jūrą. Net milijonui žmonių tai padaryti būtų labai sunku.

 

Aivaras VEIKNYS. Straipsnis iš “Respublikos” leidinio “Brigita” 2008-05-31 Nr. 7 (703)

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
boba

Argi svarbu kad yra daug gyvenimų? Na ir kas iš to? Net sielą sumaišo su kokio recidyvisto siela, kad bendra masė geriau vystytųsi. Tad mūsų sielos yra maišytos. Iš geros sielos nulipdytos ir dar pridėta kažkokio tai recidyvisto siela. Na ir gyvenk taip. Labai geroms sieloms visad pakiša pačius blogiausius recidyvistus ( jų sielas). Valdo žinoma geroji siela.

Martynas

užtenka būti tos srities specialistu kad tai suvoktum,o jeigu nieko jūs patys nežinot tai kam čia neigti ar taip yra ar nėra, patys pasirodote trenkti. geriau pasidomėti

ilona

Laba negaliu susitaikyt su sunaus mirtim ,jaunesnis sunus pastoviai sapnuoja broli kad kviecia eit su juo ,o as nesapnavau ne karto tai ar cia gerai ar blogai nezinau ,

Jonas

Kad mus kažkas stebi tai tikrai ir sprendžia musu likimus tarkim aš sapnavau tikroviška sapna trupuka nesisekė man arklio išmokit nėjo vaga tai balsas pasake man ka daryt ir padariau taip ir pavyko ir šiandien dirbu su tuo arkliu sako mes matom kaip tu sunkiai dirbi varksti bet greit baiksis ir ka sau manot loterijoje išlošiau apie tukstanty euro bet dar manau neviskas išipildė.

Laura

musu smegenys jokiu budu negali veikt 100%,nes jei taip butu,tai zmogus butu visagalis, skaiciuotu kaip skaiciavimo masinele , galetu turbut vien zvilgsnio pagalba judint daiktus ir apskritai butu visagalis. Bet jei zmogus lavina mastyma, tobulina, bent kazkurioj srity, tai smegenu veikla gali but aukstesne, nei tu, kurie niekuo nesidomi, nemasto.

as

Nezinau, kas per debilai cia komentuoja, bet mokslininkai jau seniai irode kad smegenys dirba 100% pajėgumu pas visus. Zmoniu kvaili mitai apie 9% ir panasiai yra isgalvoti. Atsipeikekit.

Laura

o kokie mokslininkai? Studentai is JAV?:) pastebejau, kad pasidare mada kas antram straipsny, kad ir paimkim delfi, paraso , kazka paneigia, ikelia nauja “atradima” ir zinoma, kadangi tai KAZKOKIE mokslininkai, tai straipsnis gryna tiesa. Naivu

barmalejus

telepatiskai zmogus gali bendrauti, o 9 % tam neuztenka

lt133

Teigti kiekvienas gali ką nori. Tegul paaiškina, kodėl taip yra, ką jis čia kalba.

Martis

Visiems protuoliams:
Smegenys dirba apie 9% pajėgumu, tai galima lavinti, būna žmonių kurių smegenys veikia 3%, būna tokių pas kuriuos 17%.

mmm...

yra mires vienas zmogus..atsitiktinai internete radau suns nuotrauka,vienas prie vieno…net paaiskint nemoku… net atrodo kad jis cia ziuri…. tiesiog gyvai persmelke.. tada pasidomejau ir radau,kad jei zmogaus karma buvo bloga,jis gali atgimti gyvunu… tarkim sunimi.bet gal Azanovas zino geriau…. nezinau…..

Martis

O tai jai aš sapnuodamas sąmoningai pakviečiu žmogu į sapta ,tai tipo jo energetinis kūnas mano sapne buna ?

Taip pat skaitykite