Namas nešantis nelaimės

Grinviče, Konektikuto valstijoje 12 hektarų sklype stovi 28 kambarių namas. Nuo pašalinių žvilgsnių jį saugo akmeninė siena. Tačiau ši siena nepajėgi sustabdyti piktą lemtį, persekiojančią namo savininkus.

 

Danelin Holas buvo pastatytas 1918 metais bankininko Danieliaus Reido užsakymu – kaip vestuvinė dovana jo dukteriai Gėjai. Statyba atsiėjo milijoną dolerių (bifšteksas restorane tais laikais kainavo 50 centų, šiandien – apie 10 dolerių). Pikta dvasia name įsiveisė ne iš karto. Gėjai ir jos vyrui Henriui Topingui ji jokių nemalonumų neatnešė. O štai kitiems savininkams…

 

1950 metais namą nusipirko plieno lydymo kompanijos prezidentas Loringas Vošbernas. O po 13 metų Vošbernui teko atsisakyti nuo prabangaus būsto dėl finansinių sunkumų, kurie staiga ėmė jį persekioti…

 

1968 metais namą įsigijo finansininkas Džekas Dikas. Ir ką gi? Nepraėjo nė trejų metų, kaip jis papuolė į teismą už sukčiavimą ir dokumentų padirbinėjimą, o paskui, dar iki procesui pasibaigiant, turėdamas 46 metus amžiaus jis miršta nuo infarkto.

 

Jo našlė Linda pardavė dvarą tanklaivių laivyno savininkui Indijos gyventojui Raviui Tukui už 3 milijonus dolerių. Tačiau ir šis turtuolis neilgai džiaugėsi įkurtuvėmis: dėl svyravimų naftos biznyje Tikas patyrė kolosalių nuostolių ir taip pat buvo priverstas parduoti namą.

 

Paskutinis iš eilės Danelin Holo savininkas buvo Haris Helmsis, užgyvenęs turtą perpardavinėdamas namus ir viešbučius. Jam pirkinys atsiėjo jau 11 milijonų dolerių. Tačiau greitai Helmsis buvo patrauktas į teismą už pelno slėpimą nuo mokesčių organų – jis apmovė valstybę 14 milijonų dolerių.

 

– Šis namas atneša nelaimes. – įsitikinusi Linda Dik. – Jis užtraukia nelaimę kiekvienam, kas jį turi.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
smp

Puikus namas. Tiesiog negali pakęsti sukčių.

--

Namas,kuris parodo blogybes :)

verssetti

tiesiog irodymas kad dauguma verslininku daro kazka nelegalaus, namas cia neprieko

huhu

tai, kad ne namas cia kaltas, o turtuoliai del savo godumo

Taip pat skaitykite