Anneliesės Michel istorija

Anneliese Michel – toks tikrosios merginos vardas ir pavardė. Ji viena iš keturių pamaldžios šeimos dukrų.

 

Michel šeima gyveno Klingenbergo miestelyje, Vokietijoje. Anneliese buvo rami ir kukli mergaite.

 

1968 metais prieš šešioliktąjį merginos gimtadienį po vienos nakties Anneliese negalėjo pajudėti, jautė lyg kas ją spaustų prie lovos su didele jėga, buvo sunku kvėpuoti. Vizitai pas gydytojus, tyrimai nedavė jokių rezultatų. Artimieji matė kaip aptemo merginos akys, kratė keistas drebulys, ir išgirdo bildesį kambaryje. Garsai sklido iš po grindų, baldų.

 

Kai persigandusi šeima suklupdavo maldai prieš Dievo Motinos statulą, Anneliese veidas persikreipdavo, iš juodų akių sklido neapsakoma neapykanta. Kasdienė Eucharistija ir Rožinio malda mažai bestiprino pamaldžią merginą, kuri fiziškai ir dvasiškai jautėsi vis blogiau.

 

Negalėdama nuryti Komunijos, ją laikydavo burnoje, kad ištirpintų. Jos dvasios tėvo, vėliau egzorcisto, Arnoldo Renzo, kitų dvasininkų akivaizdoje Anneliese baisiai keikėsi, piktžodžiavo, mėtė nuo savęs pašventintus daiktus, nuo jos sklido dūmų ir puvėsių kvapas.

 

Tačiau tuo pat metu ji sugebėjo studijuoti, skambinti pianinu, bendravo su žmonėmis, rimtai draugavo su vaikinu Petru. Jis jos nepaliko iki gyvenimo pabaigos. Jis iškęsdavo net tada, kai mergina spoksodavo į jį su neapykanta, urgzdavo žvėries balsu, inkšdavo kaip šuo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vėliau merginos elgesys darėsi vis baisesnis: ji laipiojo sienomis, šokinėjo nuo laiptų, kišdavo galvą į unitazą, draskydavo ir grauždavo sienas, nusilauždama nagus ir dantis, nuoga voliodavosi po žvyrą arba lįsdavo į vandenį, taip bandydama numalšinti kūno karštinę. Buvo labai stipri fiziškai: kai sesuo bandė ją nulaikyti, numetė ją ant žemės kaip lėlę. Neišlaikydavo merginos net ir keli stiprūs vyrai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tėvai kreipėsi į vyskupą dėl egzorcizmo. Dvasininkams nebuvo abejonių, jog tai apsėdimas. Leidimas gautas ir atlikti keli egzorcizmai. Demonai tąsė merginą, ji kaukė, keikėsi baisiais žodžiais, kurių neverta cituoti. Ji kąsdavo, ypač supykdavo tada, kai būdavo šlakstoma švęstu vandeniu.

 

Dvasininkai meldėsi už Anneliese daug valandų be pertraukos, vartojo tekstus iš Romos apeigyno, Šventojo Rašto ir šaukėsi šventųjų užtarimo, reikalavo demonus pasišalinti. Kartą demonas buvo priverstas išpažinti: „Turiu jums pasakyti, jog ji džiaugiasi, nes nuolat meldėtės. Turite melstis ir toliau“. Kunigai suprato, kad Dievo Motina yra šalia ir stengiasi padėti.

 

Viena karta Tėvas Arnoldas panoro užgiedoti Marijos giesmę, bet nesugebėjo, nes pasigirdo negirdėtas kriokimas. Demonas šaukė:

 

„Eina ji! Eina ji! Didinga ponia!“.

 

Garsi religijotyros profesorė, knygos apie apsėstąją autorė klausė įvykio garso įrašo ir patyrė šoką. 1975 metais po ilgalaikių egzorcizmų demonai norėjo apleisti merginos kūną. Jie prasitarė: „Neišeiname, nes Tas neleidžia“. „Dieviškasis Išganytojas?“ – paklausė kunigas. „Taip… Jis to nenori“.

 

Prieš pat mirtį egzorcizmo metu mergina paprašė išrišimo. Vidurnaktį dvasininkas liepė demonams nurimti ir leisti merginai užmigti. Ji užmigo ir nepabudo, mirė nuo išsekimo.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Rožė

Man vienas esminis klausimas: kur kiti kunigai egzorcistai tuo metu buvo?

Smilga mano katytė

Man tiktai 10 metu. Bet nzn kaip čia pasakius. Na tarkim mano bff ( best friend forewer) kviete toki charlie charlie chalange ( kas nezino pasiskaitykite ) nu jai pavyko bet toliau nieko nesivaideno ir dar ten. Nu sep ne visos dvasios tj demonai blogi. Nu bet stjs blogas net lbj.

Rožė

Charlie neegzistuoja

Abugabuga

O vaike… Paprašyk, kad kas iš suaugusiųjų internetą išjungtų namie, nes naikina tavo smegenų ląsteles.

LMT

Kazkas ja ar jos tevus prakeike ir uzdejo burta zinoma emfizemos pavadinimu. Po to tokios pasekmes

nijole

Neseniai buvo apie egzorcizma.Mano nuomone ta mergaite susirgo kazkokia psichine liga ir viskas.Yra ligos kur bejege medicina ir bejegiai kunigai .

tiesiog as

o tai kodel tuomet ji negaledavo pakesti sventinto vandens ?

miau

Suatpimas

studentė

yra tik vienas klausimas pasitikrinti apsėstas tu ar ne : Ar nori mirti?
jeigu taip tai 100proc. įsileidai demoną į save

Ervinas

Vejai..

martyr

netrolink,va tau patarimas.

Vika

Sveiki,man man yra tiktais 12 metu as piesiu piesinius.Juose vaizduoju demonus ir pns…
Sapnuoju keistus sapnus ir labai man del to neramu.Gal galit man kazka patarti?

gd

tai kam piesi demonus, jei neramu? piesk gelytes ir bus ramu, ka, saves jau nevaldai, taip apsesta?

studentė

ieškok Dievo brangioji ir būsi išgelbėta

Serbas

PIESK IR NEKREIPK DEMESIO I VARGSUS ZMONES! ;)

tiesiog as

nekreipk demesio gyveni niekas tau netrugdo ir dziaukis tuo o siaip stenkis kuo dazniau mintis nukreipti i sali dazniau buk su draugais ir panasiai

Albinas bartelis

nepiesk jokio blogio kreipkis i Jezu kad jis tave gelbetu, ir viskas pasikeis.

XXl

Nu gal geriausia sia istorija atspindi filmas ” The Exorcist”

Jaunelis

Yra filmas sukurtas pagal siuos ivykius”Emili Rouz egzorcizmas”,ten kuniga nuteise tik simboliskai.Siaip filmas tikrai neblogas,siurpokas,pastatytas laikantis visu sio zanro tradiciju,mazai specialiuju efektu,maksimali doze psichologines itampos.

Taip pat skaitykite