Vyras bus su ta moterimi, su kuria jam lengva


Vyriškų ir moteriškų smegenų ypatumai lėmė, kad, pavyzdžiui, kažką pamačiusios moterys praktiškai žaibiškai išanalizuoja situaciją ir verbalizuoja, t.y. žodžiais nusako pamatytą vaizdą. Vyrų tarpe situacija kita. Jei vyras pajunta kokį nors diskomfortą ir nepasitenkinimą, tai kelias tarp pojūčio ir jo žodinio apibūdinimo būna ganėtinai ilgas. Vyras neretai negali aiškiai įvardinti, kas jam nepatinka ir dėl to kažkuriuo momentu paprasčiausiai numoja į viską ranka ir pradeda atsisveikinimo kalbą, kuri prasideda sakramentalia fraze: “Tu labai puiki moteris! Problema – ne tavyje, o manyje…”

 

Esu tikras, kad daugumai iš jūsų teko susidurti su tokia situacija ir pajausti nusivylimą. Tam tikram laikui nusmunka savivertė, galvoje nuolat sukasi dialogai: ką aš padariau ne taip? Negi aš kažkokia defektyvi, kad vyras, ir jau ne pirmas, nuo manęs pabėgo?

 

Panagrinėkime viena labai paplitusią priežastį, kodėl taip gali atsitikti.

 

O viskas dėl to, kad emocinis moters užmojis yra nepalyginamai platesnis, nei vyro. Įsivaizduokite pirmykštį medžiotoją, kuris sėdi pasaloje, laukia kardadančio tigro ir staiga kuriam laikui susimąsto: o kaip ten mylimajai einasi, šiandien jos veidas atrodė nelinksmas, kai padavė mamuto kepsnį pusryčiams, kai grįšiu iš medžioklės, reikės įberti rožių žiedlapių į jos mėgstamą purvo balą, kurioje ji lepinasi vakarais…”

 

Ir štai jis taip sėdi, mąsto apie moterį, nes kaktą suraukęs, akis primerkęs, kad geriau mąstytųsi… Sakykite, gerbiamieji, kas sugrįš namo su grobiu: tigras ar medžiotojas?

 

Evoliucija vyrui iškėlė vienus, moteriai – kitus uždavinius. Dėl to, jei moters emocijos gali svyruoti diapazonu, tarkime, nuo +15 iki -15, tai vyrui tasai diapazonas bus nuo -5 iki +3. Dabar įsivaizduokite, kaip visa ta moteriškų emocijų lavina užplūsta vyrą, kurio emociniai centrai paprasčiausiai nepajėgūs apdoroti tokio masto antplūdžio. O juk prie viso to dar ir žodžių krioklys jo ausis užgula. Rezultatas akivaizdus: vyras “pakimba” kaip perkrautas kompiuteris, nors vis dar linksi galvą iš inercijos. Tam tikru momentu vyrui darosi nepakeliama ištverti tokias nuolat pasikartojančias apkrovas ir vyras užsisklendžia. O moteris vis atakuoja ir atakuoja…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Viena klientė skundėsi, kad po gimdymo kartą stebėjo tokį vaizdą. Stovi 14 aukšto balkone ir mato, kad jos jaunas vyras vis neužeina į privažiavimą, paprasčiausiai sėdi ant suoliuko. Ji tokio elgesio nesuprato, baisiausiai pasipiktino. “Sėdžiu namie, laukiu visą dieną viena su vaiku, turiu krūvą reikalų, begalę temų, kurias reikia su juo aptarti, o tas neina namo!!!”

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Viskas baigėsi tuo, kad vyras įsmuko į alaus alkoholizmą, nuo kurio teko gydytis.

 

Kiekvieną kartą, kai atakuojate savo vyrą emocijų lavina, nesugebėdama teisingai pateikti ir kontroliuoti informacijos, jūs rizikuojate susilaukti panašaus rezultato. Vyras gal ir neišeis pas kitą, galbūt nepradės gerti alaus su kaimynais kieme, tačiau dėl vieno dalyko galite neabejoti: širdimi vyras bus jau ne su jumis.

 

Savaime aišku, padaryti taip, kad bendras gyvenimas būtų visą laiką lengvas, be sunkių pokalbių ir santykių aiškinimosi – neįmanoma. Tačiau to ir nereikia. Vyras visada liks su ta moterimi, su kuria jam bus dažniau lengva, negu sunku.

 

Šaltinis: http://seimairnamai.eu/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite