Paranormalu ar tik sutapimai?

Portalo anomalija.lt skaitytoja Sima nutarė papasakoti savo istoriją apie naktinius košmarus bei “vaiduokliu” virstančią mamą. Žemiau pateikiame redakcijai atsiųsta laišką.

 

Sveiki. Norėčiau su jumis pasidalinti savo istorija. Nežinau kaip tai paaiškinti, gal tai paranormalu o gal tik sutapimas. Turiu vyresnį brolį. Su juo gana gerai sutariau kai buvau maža. Karta nugirdau mano tėvų ir brolio pokalbį.

 

„Mama aš nežinau kas yra. Aš bijau užmigti, kiekvieną naktį sapnuoju tą patį košmarą.“ – vergdamas šnekėjo mano brolis. – „Kodėl jūs neateinat kai jumis šaukiu?“

 

„Sūneli, ką čia šneki? Kai išgirdom, kad verki iškart atėjom. Be to tu mūsų nešaukei.“ – nustebusi atsakė mama.

 

Tada ir iškilo man visi klausimai. Buvau baisiai suglumusi. Kadangi iki dabar dar esu fantaziora, į mano galvą pradėjo lįsti visokios mintys. Todėl kai tėvai išvažiavo, nusprendžiau paklausti savo brolio apie ką jis su tėvais šnekėjo.

 

„Sima, aš nežinau. Tikrai pats nesuprantu. Kiekviena naktį kai užmiegu sapnuoju košmarą ir iš jo niekaip nepabundu. Matau kažkokius laikrodžius, mechanizmus. Pro duris vis eina žmonės, o aš pabudęs. Negaliu pajudėti, esu lyg suparalyžiuotas. Negaliu šaukti, bet atrodo lyg inkščiau. Žmonių vis daugiau ir jie artinasi prie manęs. Tik ašaros bėga.“

 

Suglumusi prisimenu, kad draugė patyrė kažką panašaus, o jos sesė sapnavo košmarą, kad jų mama (mirusi) atėjo pas juos.

 

Prisimenu lyg tai būtų įvykę vakar. Tą diena mes važiavom į kaimą. Kadangi buvo vasarą, o mes su broliu buvom neišskiriami, mama pasiūlė miegoti palėpėj. Buvo kaip tik 2 lovos. Vėlyvą vakarą nuėjom su broliu miegoti.

 

Visa išsigandusi pabudau nuo baisaus košmaro. Atsisėdus apsidairiau ir nustėrau. Palėpė buvo lyg mažas kambariukas kuriame tilpo tik mūsų lovos. Mes su broliu užsidarėme duris, kad būtų linksmiau žaisti prieš einant gult. O dabar durys atlapos. Tarpduryje stovi mama. Bet ji kitokia, lyg vaiduoklis, permatoma. Ji žiūri tiesiai į mane. Per ją matau duris. Iš už jų sklinda šviesa. Išsigandusi šaukiu, žadinu broli. Jis tik apsiverčia ant kito šono ir viskas. Išsigandusi užsikloju galvą ir bandau užmigti, bet kur tau, iki ryto taip ir praguliu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Rytą bandau pasakoti mamai kas nutiko, kodėl ji buvo palėpėj, bet ši tik numoja ranka ir sako, kad sapnavau.

 

Tikrai keista ar ne? Tėvai mano, kad mano broliui buvo miego paralyžius. O aš tik sapnavau.

 

Tai paranormalu arba tik 2 sutapimai, kad brolis patyrė miego paralyžių naujame bute ir mano košmaras po brolio išsipasakojimo.

 

Sima

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

jei kosmaras kartojasi, reik ieskot problemos savo gyvenime, savo darbuose.. vaikai pervarge kosmarus sapnuoja.. o buna net taip, kad jauties lyg pabudes butum, bet taip nera- sapnas tesiasi. .. malda, apsilankymas baznycioj turetu nuraminti.

Moi

Dėl brolio tai miego paralyžius, o dėl mamos, panašu, kad taip vadinamas antrininkas, o ne vaiduoklis. Kad ir kaip ten bebūtų, labai klaidos rėžia akį skaitant…

Elix

Na broliui kažką sapnuose norima pasakyti. Būtų gerai pasidomėti laikrodžių, laiko ir technikos simbolika. Pasikartojantis sapnas arba iš praeito gyvenimo arba iš dabarties baimių.

Taip pat skaitykite