Kaip išsilaisvinti nuo psichinių atakų?

Turbūt kiekvienas esame patyrę, ką reiškia, kai kitas žmogus ant mūsų rėkia? Kai koneveikia? Grasina ar šantažuoja? Spaudžia, norėdamas kad priimtume reikiamą sprendimą, kažką padarytume ar būtume tokie, kokius mus nori matyti?

 

Visa tai- įvairios psichinių atakų rūšys arba psichologinis smurtas. Pavadinimų tokiai elgsenai gali būti daug. Kai žmogus patiria ypač alinantį, sekinantį, psichiškai ir fiziškai žalojantį tokios atakos poveikį, tai vadinama ir magija. Nužiūrėjimai, prakeiksmai, užkeikimai- irgi analoginės psichinių atakų apraiškos.

 

Mokslininkų jau seniai žinoma, kad žmogus, turėdamas jausmus ir emocijas, savyje kaupia įvairias gyvenimo jam dovanojamas patirtis. Kaupia ir ypatingai jas saugo specialiose saugyklose- giliai pasąmonėje. Saugojimo tikslas- kitą kartą nebūti suklaidintam, išvengti nemalonumų ir grėsmių, nekentėti. Saugojame ir savo elgesio įrašus, t.y. kaip jaučiamės kažką darydami, rinkdamiesi, bendraudami.. Pasąmonė specialiai žymisi atitinkamus įrašus,- galime įsivaizduoti kad jie sudėti į atskiras saugyklos lentynas, suskirstyti skirsniais, pažymėti skirtingų spalvų žymekliais, kad prireikus, galima būtų greitai surasti ir atitinkamai reaguoti.

 

Ar kada pagalvojote kodėl, pavyzdžiui, jūs atsisakote eiti į draugų susibūrimą, jus kviečiančių bendraminčių vakarėlį ar kolegos gimtadienį?

 

Tam turbūt atsiras daugybė paaiškinimų apie tai, kad reikia pabūti su šeima, sergate, esate per daug pavargęs arba turite neužbaigtų darbų. Kartais tai tik pasiaiškinimai sau ir kitiems, bet ne tikrosios atsisakymo eiti priežastys. Dažnai už viso to slypi baimė, ypač jei žmogus turi išdavystės patirtį, kuomet jį išdavė draugai, artimieji, kolegos. Gal būt pasityčiojo ar nuskriaudė, pažemino, niekino, trypė jo garbę. Pasąmonė, žmogui dar nepradėjus rinktis, ištraukia saugomus jo ankstesnių patirčių įrašus, įvertina galimą grėsmę ir išduoda adekvatų, apsaugantį nuo galimų provokacijų, kančių išdavysčių, jausmą, t.y. sukelia baimę, nenorą, blogą savijautą ar nuovargį. Žmogus išgyvendamas tą jausmą, supranta, kad jam nesinori dalyvauti susitikime ir jo atsisako.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasąmonė ypač gudri ir galinga ir taip ji valdo didžiąją dalį mūsų pasirinkimų

 

Įdomiausia yra tai, kad žmogus, patirdamas psichines atakas, geba jas atstumti arba priimti. Tai priklauso nuo pasąmonės saugyklose esančių įrašų, susijusių su kalte. Jei jautiesi už kažką kaltas – tavo kaltė siekia būti išlyginta arba atpirkta. Prisiimdamas blogus palinkėjimus ir destruktyvią tai darančio žmogaus energiją į save, kenti ir taip po truputį savo kaltę mažini. Tiesa, kaltės jausmas ir įrašai gali būti genetiškai perimti iš protėvių, tad užtenka ir to kad jie jautėsi kalti,- prisiimdami genetinę informaciją prisijungiame prie tėvų pasąmonės saugyklų ir perkeliame tuos įrašus sau. Tėvai sau tuos įrašus gali būti persikėlę iš savo tėvų ir t.t. Taip genetinė informacija keliauja per kartas, įgalindama mus atitinkamai reaguoti, kažką rinktis ar atsisakyti. Reakcijos dažnai būna neadekvačios, nes to baisumo ar blogio tuo metu nebėra, jį išgyveno kažkas seniai, o reaguojame ir kenčiame mes dabartyje. Gal atsisakome naujos pažinties bijodami būti įskaudinti, bijodami, išdavystės, sergėdamiesi kančios. Atsisakome dalyvauti kūrybiniame projekte, nes mums gėda. Barami nesipriešiname ir neapginame savo teisybės, leidžiamės mušami ir pan.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tad jausdamiesi kalti, nesiryžtame atstumti netinkamo žmogaus, pasakyti, kad mums nepatinka kaip jis kalba ir kad verčiau savo žodžius ir linkėjimus pasilaikytų sau.

 

Kaipgi išsilaisvinti nuo psichinių atakų? Kaip sau padėti jei vis dėl to patyrėme kažką blogo ir kenčiame?

 

Keletas patarimų, kurie gali padėti patyrus psichologinį smurtą ar psichines atakas

 

Nusiraminkite, sutelkite dėmesį į savo kvėpavimą ir stebėkite kiekvieną įkvėpimą ir iškvėpimą. Tai padės nurimti, sumažinti stresą ir susigražinti blaivų protą.

 

Patrinkite savo delnus vienas į kitą arba garsiai paplokite. Tai padeda sugrįžti į realybę nuo savo sujaudrintų emocijų.

 

Ramiu ir užtikrintu balsu pasakykite jus „sužeidusiam“ žmogui (jeigu jo jau nebėra šalia, sakykite jam įsivaizduojamam, prisimenamam iš buvusio įvykio) kad gražinate visą jo energiją ir pasakytus žodžius atgal. Tuo metu į tą pusę, kur įsivaizduojate, kad tas žmogus yra, nusispjaukite (žinoma prieš tai apsidairykite ir išsirinkite tokią vietą, kur tai daryti saugu kitų žmonių atžvilgiu.

 

Stipriai išpūskite orą į to žmogaus pusę, įsivaizduodami kaip prisiimtas tamsumas iš jūsų išeina ir nuskrieja link jo.

 

Prisiminkite, kad yra aukštesnės jus saugančios ir jums padedančios jėgos- Angelai, Dvasiniai vedliai ir sergėtojai, Dievas, Kūrėjas ar dar kažkas, kuo tikite. Susitelkite į save, įsivaizduokite, kad pakylate iki tos jus saugančios jėgos ir mintyse pasakykite jai „Prašau išlaisvink mane nuo šito…“. Tuomet įsivaizduokite, kad este apsupami ypatinga meilės, globos ir apsaugos skraiste, kuri transformuoja aplink jus esantį sunkumą ar blogį į meilės energiją. Leiskite sau pajusti meilės energijos virpesius, tegul jie skverbiasi kiaurai per jus.. Šitaip jūs pakeliate savo energines vibracijas ir prisiimtos destruktyvios emocijos, jausmai ir visas ardantis poveikis transformuojasi, t.y. daugiau jūsų nebežeidžia.

 

Jeigu turite Amuletą ar Talismaną- palieskite jį ranka ar priglauskite prie kūno, leisdami sau susitapatinti su jo vibracijomis. Tai sustiprina jūsų erdvę. Jei turite Harmonizatorių- jis padeda harmonizuoti jūsų energijas ir greičiau sugrįžti į įprasta organizmui darbo režimą. Beje, Amuletas ar Talismanas turi būti energetiškai pakrautas ir paruoštas specialiai jums, tik taip jis bus susijęs su jūsų energine struktūra ir gebės saugoti nuo pažeidimų, sumažinti destruktyvų jus pasiekiantį poveikį ar koreguoti atsiradusius trikdžius.

 

Šaltinis: http://www.kosmoenergetika.lt/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anubis

Mano manymu bandymas pakeisti ir siekti šalininkams savo užsibrėžtus norus yra nėsėkmingas. Svarbiausia likti savimi ir ignoruoti siunčiamus signalus iš šono. Ir tavęs niekas morališkai magiškai programiškai ar dar kokokias būdais tavęs nepaveiks. Tik gaiš bereikalo laiką. O jai nesuprantą tada spsisuki ir spjauni jiems į veidą, kad suprastų už ką.

Irma

Labai tesingai pasaket, ta pati pagalvojau

Taip pat skaitykite