Įsižeminimo technika Pakilimui

Vienas svarbus dalykas, kurį mes, kaip šviesos nešėjai, galime daryti, yra įžeminti savo energiją. Tai labai padeda pakylėti daug pakilimo simptomų. Kai dažniai ant Žemės kyla, mes kasdien gauname viską iš kosmoso per mūsų Žvaigždės Vartų čakrą.

 

Žemės Žvaigždės čakra yra po mūsų pėdų padais ir apibrėžia energiją, kurioje mes esame per dieną. Mes pasirenkame savo vibracinę būseną tą akimirką, kai atsikeliame ir susijungiame su mūsų fizine realybe. Neįsižeminimo pojūtis šiandien gali būti sunki patirtis.

 

Kai kurie iš jūsų galėjote pradėti jausti poslinkį jumyse, kaip energijos judėjimą iš jūsų Sielos (Monado) į jūsų Žemės Žvaigždės čakras po jūsų pėdomis. Tvirtai tai įžeminkite.

 

Įsižeminimo technika, kurią jūs galite pasirinkti padaryti bet kada, kai norite perjungti save į visišką susilygiavimą:

 

-Stovėkite tvirtai abiejomis pėdomis ant grindų. Geriausia yra lauke basomis ant žemės, bet ne visada patogu, todėl galite daryti bet kur.
-Keletą kartų giliai įkvėpkite ir iškvėpkite.
-Įsivaizduokite baltos šviesos rutulį virš jūsų galvos/ karūnos čakros.
-Paimkite šią šviesą/ šviesos rutulį ir perleiskite per jūsų visas čakras žemyn, per jūsų šlaunis ir žemyn į 5D Žemės centrą, šerdį. Tai yra jūs paimate iš jūsų karūnos čakros į jūsų trečiosios akies čakrą, į jūsų gerklės čakrą, į jūsų širdies čakrą ir visas kitas čakras, į Žemės Žvaigždės čakrą po jūsų pėdomis, į kristalinę Žemę.
-Jei jaučiate, kad reikia, stipriai stumkite šią šviesą/ šviesos rutulį.
-Po to pasiųskite Meilę Žemei parodyti jai, kad jūs mylite ją; ji yra sąmoninga, kaip visos planetos, kaip viskas yra sąmoninga mūsų visatoje.
-Užbaigti galite, susitelkdami į ir paprašydami, kad jūsų Žemės Žvaigždės čakra palaikytų jus jūsų tobulame 5 dimensijos dažnyje toje dienoje (mūsų vibracija kinta priklausomai nuo aplinkos ir aplinkybių, raktas yra balansas).

 

Šaltinis: gyvenusumeile.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Su vertimais pasieket elfu lygi. Redaktoriu atleidot ar jau visai basta?

Redaktorius

Šaltinis: gyvenusumeile.lt Prašom priekaištus ten.

Taip pat skaitykite