Teisingų santykių nesukursime su neteisingu žmogumi

Tai skamba pakankamai žiauriai, tačiau kai kuriems žmonėms ir kai kuriems santykiams paprasčiausiai nelemta tapti mūsų gyvenimo dalimi. Neturi reikšmės, kaip stipriai stengsimės ir kiek daug nuveiksime tų žmonių ir santykių labui. Judu su šiuo žmogumi galite būti paprasčiausiai nesuderinami ir jums nelemta būti drauge.

 

Visi turėjome santykių, dėl kurių buvome pasirengę kovoti, tačiau gyvenimas vis tiek atėmė šansą tapti laimingais. Tikriausiai jau nuo pat pradžių pastebėjote nerimą keliančių požymių, tačiau nekreipėte į juos dėmesio, įsitikinę, kad viskas būtinai susitvarkys, reikia tik gerai pasistengti. Tačiau nieko taip ir nesigavo ir jūs iki šiol nesuprantate, kodėl.

 

Ypač dažnai stengiasi perdaryti savo vyriškius moterys. Joms atrodo, kad jis iki šiol dar nesutiko teisingos moters, kad jam reikia jos kantrybės, meilės, rūpestingumo, kad jis, visa tai gavęs, automatiškai taps tokiu, kokio moteriai norisi. Tačiau ji greičiausiai jau pačioje santykių pradžioje matė, kad šis vyras paprasčiausiai netinka.

 

Ir vietoje to, kad laiku pasitrauktų ir pasistengtų susirasti tinkamą partnerį, moteris, o ir panašiai besielgiantys vyrai, linkę pasilikti neteisinguose santykiuose.

 

Tikriausiai, tikitės pakeisti žmogų, tačiau viltis, kad santykiai galiausiai susitvarkys, dažniausiai žlunga. Ir tokia situacija vis kartojasi ir kartojasi. Jūs arba nepakankamai gerai pažįstate save, savo poreikius ir troškimus, arba visada sąmoningai renkatės emociškai nusikankinusius žmones, kuriuos jums norisi ginti.

 

Kai kurie žmonės yra nuodingi ne tik sau patiems, bet ir visiems aplinkiniams. Neturi reikšmės, kaip stipriai stengiatės sureguliuoti santykius. Su tokio tipo žmonėmis sureguliuoti santykių išvis neįmanoma.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

O iš kitos pusės pasitaiko ir tokių, kurių neįmanoma pavadinti neteisingais, nuodingais, toksiškais, tačiau jie paprasčiausiai jums netinka. Taip, jie būtinai taps kažkam nuostabiais partneriais. Gaila, bet ne jums.

 

Jūsų energijos ir požiūriai į gyvenimą nesutampa ir nieko su tuo nepadarysi. Sunkiausia susitaikyti su faktu, kad santykiai pasmerkti, nežiūrint į abipusę meilę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kai kažkas nustoja jus mylėti, sukelia didelį skausmą. Tačiau tuo pat metu suprantate, kad santykiai neturi jokių perspektyvų ir laikui bėgant su tuo susitaikote. Jei žinote, kaip stipriai žmogus jus myli ir kaip stipriai jūs mylite jį, bet judviem nesigauna būti drauge, visiškai akivaizdu, kad paprasčiausiai vienas kitam netinkate. Išbandėte viską, perauklėjote save, kad atitiktumėte to žmogaus standartus, darėte viską, ką pajėgėte, tačiau niekas nepadėjo.

 

Neteisingi santykiai su neteisingu žmogumi labai vargina, emociškai išsekina. Jaučiatės tarsi mitologinis Sizifas, pasmerktas amžinai atlikti vieną ir tą pačią užduotį, kuri neduoda jokios apčiuopiamos naudos.

 

Jaučiate, kad pralaimėjote, nes išbandėte visus įmanomus variantus, tačiau jų nepakako santykių sėkmei. Kai bandote aptarti problemą su partneriu, jis irgi prisipažįsta, kad dėjo maksimalias pastangas. Tai reiškia, kad esate visiškai skirtingi ir trokštate iš gyvenimo visiškai skirtingų dalykų.

 

Tiesiog atėjo laikas suvokti vieną labai paprastą tiesą: drauge jums nieko nesigaus.

 

Tiesa yra ta, kad netinkamam partneriui jūs niekada nebūsite pakankamai geri. Ir nesvarbu, kaip stipriai stengiatės ir ką darote. Jis niekada nepastebės jūsų tikrojo „aš“. Niekada neįvertins jūsų grožio ir jėgos, dėl to jausitės nepilnavertiški.

 

Nebijokite žengti į priekį. Anksčiau ar vėliau būtinai sutiksite savo likimą. O šiuo momentu paprasčiausiai pasimėgaukite laisve, patyrinėkite save ir tobulėkite, užsiimkite saviugda. Ir nepamirškite, kad praleisti tam tikrą laiką vienumoje žymiai geriau, nei įsitraukti į santykius su netinkamu žmogumi.

 

Šaltinis: http://seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite