Ko negalima daryti kapinėse?

Yra keletas taisyklių, kurių privalu laikytis aplankan savo artimųjų kapus bei apie kurias kai kurie žmonės
tiesiog nesusimąsto. Taigi, atvykę į kapines:

 

Nevartokite alkoholio

 

Nemažai žmonių galvoja, jog tai nieko tokio. Tiesą pasakius, tai labai nemandagu ir nepagarbu. Kapinės yra švento poilsio vieta, todėl stipriųjų gėrimų vartojimas čia draudžiamas – nepriklausomai nuo Jūsų religinių įsitikinimų. Bioenergetikai tvirtina, jog kapinių teritorijoje alkoholio poveikis būna stipresnis, nes čia atėjus žmogaus biolauko apsauga tampa silpnesnė. Kadangi aplinkui paprastai būna neiškeliavusių, pasiklydusių dvasių ir kitokių nematomų esybių, Jūs lengvai galite tapti jų atakų aukomis, patys to nė nesuvokdami.

 

Nesiskųskite gyvenimu

 

Kapinės, žinoma, nėra ta vieta, kur žmonės renkasi pasidžiaugti. Dažnai, atvykus į laidotuves ir susitikus su kitais giminaičiais, prasideda gyvenimo planų, problemų, bėdų aptarinėjimas bei įvairių patarimų, susijusių su tais nesklandumais, dalinimas. Supraskite, jog kapinėse ir taip jau būna daug negatyvios energijos. Jei pernelyg įsijausite į savo ar artimųjų bėdas, jos tankis aplink jus dar padidės. Tai gali stipriai pažeisti tiek Jus, tiek aplinkinius, tiek mirusiųjų ramybę.

 

Nesiveskite į kapines mažus vaikus

 

Jeigu tik turite galimybę, vaikų iki septynerių metų neveskite su savimi į kapines – ypač į laidotuves. Jų dvasinės apsaugos dar iki galo nesusiformavusios, todėl buvimas negatyvia energija užpildytoje teritorijoje gali stipriai paveikti tiek fizinę, tiek psichologinę sveikatą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nesikeikite, nesibarkite, nerėkite

 

Tai tikrai nėra vieta tarpusavio santykiams aiškintis. Kaip jau minėta, kapinėse kaupiasi sielvarto bei liūdesio energija. Keldami aplink save pykčio ir susierzinimo bangas tik atkreipsite į save negatyvu mintančių nematomų esybių dėmesį.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Nesilankykite kapinėse popiet

 

Tai ne pramanas. Lankyti artimųjų kapus geriausia pirmoje dienos pusėje. Jei kitaip neišeina – ne vėliau trečios valandos popiet. Kai kurie bioenergetikai tvirtina, kad teritorijų aplink bažnyčias bei kapines energetinis fonas blogėja, artėjant vakarui. Švariausias ir pozityviausias jis būna ryte. Taigi, jei nesate labai stiprus dvasiškai, vakare šiose vietose geriau nesilankyti.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Spiglys

Tegu išsitrina galvas su žaliu kopustu tie bijoenergetikai,kokias nesamones jie ištraukė, kuo jie remiasi kalbėdami apie vėlias,dvasias ir panašiai? Grynas melas.

Princese1

Niekas nekreipia demesio kaip elgiasi kapinese. Visi suvokia kad sventa vieta bet tuo paciu galvoja, ai ne baznycia tai galiu daryt ka noriu.

paprika [aitrioji]

gal seniau buvo kitaip, bet dabar vos ne pastoviai kapinese daugybe zmoniu. visa vasara vyksta kokie nors darbai- ravim, laistom, sodinam. vykstant aplankyt kapu turi nepamirst laistytuvo, kibiro siukslems, kauptuko, greblio pirstiniu ir batu- kapas didelis , nuo krasto nepasieksi reik koja det i puria zeme… ikalta galvon, kad kapas turi but idealiai priziuretas- ne sapelio, ne mazytes piktzoles ir visad turi zydet geles. mirusiuju ramybe, rimtis jau ne taip svarbu, tik svarbu ”ka zmones pasakys”… lenktynes kieno paminklas puikesnis, kieno geles brangesnes.. mane zavi uzsieny matytos kapines; lentele su uzrasu ir pievele. atejes gali ziedeli padet, pastovet, pamastyt ir… Skaityti daugiau »

Hidden name

sakai geriau palikt apzelusy kapa?

Taip pat skaitykite