Įspėjamieji ženklai: ką daryti, kad išvengtumėte problemų?

Mes visi norime tik teigiamų patyrimų, situacijų ir stengiamės kuo toliau nustumti negatyvą iš mūsų aplinkos. Kiekvienas žmogus bijo prisišaukti nelaimę ir nori, kad ji aplenktų jo gyvenimą. Yra tam tikrų būdų, kurie padės išvengti liūdesio ir bėdų. Jei laikysitės jų, tada gyvenime vyraus meilė ir klestėjimas.

 

Prieš veidrodį elkitės tinkamai ir neburnokite

 

Yra įsitikinimas, kad veidrodis yra tarpininkas tarp šio ir ano pasaulio. Tai tam tikras portalas į kitus pasaulius. Žmonės tiki, kad prieš veidrodį negalite pasakyti nieko blogo, nes tai sugrįš. Nuo seniausių laikų žmonės elgėsi pagarbiai prieš veidrodį ir stengėsi nekurti prieš jį blogų minčių bei elgtis padoriai.

 

Nevalgykite priešais veidrodį

 

Kitas ženklas sako: maisto vartojimas prieš veidrodį, gali baigtis nelaime ar net mirtimi. Kadangi bloga dvasia, kuri gyvena šiame magiškame objekte, gali judėti ir pakenkti. Jauna moteris, kuri valgo priešais veidrodį, gali prarasti savo grožį. Jei žmogus reguliariai vartoja maistą priešais veidrodį, jis kelia grėsmę jo netekimui ir netgi sielai.

 

Nežiūrėkite į veidrodį tamsoje

 

Tikima, kad naktį blogos dvasios yra labai aktyvios ir gali per veidrodį jus užpulti. Jei turite galimybę nežiūrėti į veidrodžio paviršių naktį, taip ir darykite, arba tiesiog uždenkite eidami gulti. Taigi galite apsaugoti save nuo neigiamo poveikio ir išsaugoti savo jėgą.

 

Negalima užkasti kieme esančio šulinio

 

Nuo seniausių laikų šulinys – išminties, intelekto, gerovės ir klestėjimo simbolis. Žmonės tikėjo, kad šulinys suteikia savininkams gyvybingumo ir energijos. Tikima, jei užkasite šulinį, tai turės labai rimtų pasekmių. Kiemas, kuriame yra užkastas šulinys, pradeda nykti. Žmonės, kurie ten gyvena, prieštarauja vienas kitam ir kiekvieną dieną ginčijasi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Draudžiama švęsti gimtadienį anksčiau

 

Daugelis žmonių tiki, kad nevalia iš anksto švęsti savo gimtadienio, nes galima prisišaukti bėdą. Taip tikima dėl to, kad į gimtadienį atvyksta ne tik gyvi, bet ir mirę giminaičiai, kurie nori pasidalinti savo džiaugsmu su gimtadienio kaltininku. Ir jei anksčiau švenčiate gimtadienį, tai gali paskatinti sielas atsiųsti gyvenimo išbandymus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Negalima ant stalo laikyti tuščių butelių

 

Sakoma, kad tuščias butelis ant stalo atbaido nuo šeimos pinigus. Taigi visi finansai palieka jūsų namus. Toks butelis gali pritraukti neigiamą energiją.

 

Nepatariama palikti per naktį peilį ant stalo

 

Žmonės tiki, kad ant stalo likęs nenaudojamas peilis pritraukia konfliktus ir nesutarimus. Jei toks peilis ilgą laiką paliekamas ant stalo nešvarus, namuose vyrauja rūpesčiai. Manoma, kad paliktas per naktį peilis kels nerimą ir neleis ramiai miegoti.

 

Negalima stalo valyti plikomis rankomis

 

Nuo seniausių laikų žmonės tikėjo, kad toks gestas pritraukia pinigų trūkumą ir nusivylimą. Geriau susilaikyti nuo tokio veiksmo ir visada valyti stalą šluoste.

 

Neneškite išmesti šiukšlių tamsiu paros metu

 

Gyvuoja prietaras, kad vakare išvežę šiukšles, galite prarasti turtą ir džiaugsmas dings iš namų. Žmonės tikėjo, kad naktį blogos jėgos yra ypač aktyvios ir gali patekti į jūsų namus.

 

Negalima plauti grindų iš karto po to, kai kažkas išėjo

 

Tai laikoma labai blogu ženklu. Jei po to, kai kas nors išvyko iš namų, pulsite plauti grindis, galite prisišaukti didelių problemų. Geriau atidėti valymą vėlesniam laikui. Neverta rizikuoti!

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite