Kaip apsisaugoti nuo prakeikimo?

Prakeikimas – tai energija, tapusi neigiama ir galinti sukelti žalingą poveikį jūsų gyvenimui. Tačiau yra daug būdų, apsaugančių nuo prakeikimo. Vienas iš jų – sukurti patikimą apsaugą aurai, kad ji pajėgtų atremti prakeismo energiją.

 

Reikėtų suprasti, kad teigiamos emocijos ir buvimas malonioje aplinkoje, sukuria atitinkamą vibraciją aplink jus. O jei kas nors bando jus prakeikti – sukelia priešingą vibraciją, tačiau pastaroji, neradusi atsako, jūsų nepaliečia. Juk ne veltui sakoma, kad panašus traukia panašų. Jeigu jumyse tvyro agresija, pyktis, nuoskaudos, pavydas ir kiti griaunantys jausmai, tuomet tampate it magnetas nužiūrėjimams bei prakeiksmams.

 

Taigi, turėtumėte išlaikyti savyje teigiamas emocijas, kad išvengtumėte bet kokio neigiamo prakeikimo poveikio. Stenkitės būti su žmonėmis, kurie jus skatina jaustis laimingais ir nekelia vidinio pasipriešinimo. Jeigu jūsų artimiausių žmonių tarpe yra nemalonius jausmus keliančių asmenų, paklauskite savęs – gal jie tik atspindi kažką svarbaus, ką slepiate nuo savęs?

 

Mes visi turime tam tikrų problemų, su kuriomis nuolat susiduriame, nesvarbu, ar tai yra mūsų profesiniai ar asmeniniai klausimai. Vis tik, tai dažniausiai būna gyvenimo pamokos, vedančios į teigiamus pokyčius. Be to, mūsų nuotaikos nuolat svyruoja ir kinta tam tikroje amplitudėje.

 

Visa tai yra visiškai natūralu, tačiau tik nuo mūsų priklauso ar apnikus niūriai nuotaikai, arba pykčiui, išliksime tokios būsenos, pritraukdami iš aplinkos dar daugiau negatyvo. Jei leisime užklupusiai nemaloniai energijai laisvai pratekėti ir žvelgsime į pasaulį atvira širdimi, tuomet bus nebaisūs jokie prakeiksmai!

 

Tik valios silpnumas ir nuolatinė aukos pozicija bei neigiamos mintys gali pritraukti didžiausią prakeikimo galią! Norite apsisaugoti? Keiskite požiūrį į gyvenimą ir mylėkite save bei kitus.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Energija

>> Pakeikimas – tai energija, tapusi neigiama.

Taip pat skaitykite