„Laiko spiralė“ – skaitytojo laiškas

Savo gyvenime esu daugybę kartų vasarojęs su tėvais Nidoje, nes ten gyvena mano giminaičiai. Bet šią vasarą atostogaujant Nidoje, man nutiko toks keistas arba net mistinis įvykis, kurio ir šiandien negalėčiau paaiškinti.

 

O buvo taip

 

Vieną nuostabiai šiltą ir jaukų vakarą šventėm mano pusbrolio gimtadienį prie laužo. Pasibaigus mūsų linksmajam vakarėliui aš su savo elektriniu vežimėliu turėjau grįžti iki namelio, kuriame buvau apsistojęs su artimaisiais, gal kokius 4-5 km. Tiksliai net nebežinau. Visi kiti ketino parvažiuoti automobiliu. Kadangi tuo keliu važiavau iki laužo, tai sugrįžti tamsoje neatrodė, kad bus keblu ar nedrąsu. Žinoma, važiuodamas elektriniu neįgaliojo vežimėliu daug romantikos neieškai, bet, kadangi miesto gatvės pakankamai gerai apšviestos, tai orientuotis tamsoje neatrodė, kad bus sunku, ar gali pasiklysti.

 

Pravažiavus autobusų stotį man reikėjo sukti į kairę. Aš taip ir padariau, bet kiek pavažiavus matau, kad kelias tai ne tas, net ne tokia danga.Koks čia dar stebuklas?! – kas per mistika?, vėl suku atgal iki stoties. Viskas gerai, jinai niekur nedingus. Ką gi, vėl suku, ten kur man reikia ir vėl matau, kad kelias tai ne tas.

 

Man jau neramu – kas ir kur mane nori įvilioti?

 

Dešinėje matau kažkokį barą kur daug jaunimo. To jaunimo nemažai ir šaligatvyje. Susėdę ant krašto jie geria. Kas man belieka, privažiuoju prie jų paklausti kur gi ta mano gatvė pradingo? Jie nežino, nes tikriausiai irgi poilsiautojai, bet tuoj „įlenda“ į savo išmaniuosius telefonus ir susiranda mano gatvę, viską tiksliai paaiškina, ir aš laimingai sugrįžtu. Tačiau sugrįžus man vis tiek neramu, nes norisi kuo greičiau išsiaiškinti kur buvau atsidūręs. Tad atsikėlęs ryte nedelsiant važiuoju pasižiūrėti, kurgi aš buvau nuklydęs naktį, tačiau didžiausiai mano nuostabai dabar jau niekaip nebe surandu nei tos gatvės, nei tos kelio dangos, nėra net to baro, kuris buvo gerai apšviestas ir gerai matomas. Mane stebino ir tai, kad nėra kitos gatvės, kuri darytų posūkį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tad kaip įvardinti mano nuotykį? Mistika ar laiko spiralė?

 

O gal… aš buvau ten kur dar niekas nebuvo?

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

kazkaip keistoka.. neiseina suvesti galu.. ar tik nepavargo bekeliaudamas tiek kilometru [juk vistik svente buvo pas ta giminaiti], gal uzsnudes buvo, tad ir prisisapnavo.. man rytais buna, kai tingiu keltis ir taip norisi ”dar viena minute” nusnausti= sapne ir pusrycius paruosiu ir darban keliauju-viskas taip tikroviska, kad zadintuvui eilini karta suskambejus, pasokus is lovos net nustembu= juk as i darba jau puskely buvau,,

Irmis

Mane miske buvo paklaidine

Pasaka

1.Kad Nidoj negalima lauzo kurti
2. 4-5km iki namu??? Tai kur ten rusijoj tas gimtadienis buvo?? Nuo kursiu mariu iki juros 2km!
Zodziu, pasaka..

alvydas

o ar žinai pliažą – įvažiuojant į Nidą?

Paklydėlis

Grybaujant dar ne tokių stebuklų pasitaiko.Žmonės sako kad kipšai klaidina.

Virtualus

Virtuali realybė su papildyta tikrove.

Taip pat skaitykite